5 tips voor een ergonomische kantoorinrichting

Advertentieindex

De meeste mensen met een kantoorbaan zitten het grootste gedeelte van de dag achter hun computer. We weten allemaal dat urenlang zitten erg ongezond voor je is. Daarom is een ergonomische kantoorinrichting essentieel. Wij geven in onderstaand artikel 5 handige tips om te zorgen voor ergonomische werkplekken, zodat werknemers geen last krijgen van vervelende klachten door een verkeerde houding.

Tip 1. Ergonomische bureaustoel

Een van de belangrijkste punten voor een goede zithouding is het aanschaffen van ergonomische bureaustoelen. Zo’n bureaustoel is helemaal verstelbaar, zodat die perfect op ieders lichaam afgesteld kan worden. De armleuningen, rugleuning, hoogte en zitting zijn verstelbaar, zodat iedereen in een gezonde zithouding kan werken. Ga voor ergonomische bureaustoelen naar de webshop van OfficeCity.be.

Tip 2. Voldoende beweging

Het kan erg vermoeiend zijn om urenlang achter de computer aan het werk te zijn. Om de doorbloeding van je lichaam te stimuleren is ons advies om regelmatig te bewegen tijdens je werkdag. Loop af en toe eens naar het koffieautomaat of naar een collega voor een praatje. Eventjes bewegen in plaats van zitten in dezelfde houding doet wonderen voor je lichaam.

Tip 3. Luister naar je lichaam

Heb jij wel eens last van klachten na een lange werkdag? Dan is het van belang om deze klachten serieus te nemen. Regelmatig last van je nek? Een pijnlijke rug of hoofdpijn? Door je klachten in een vroeg stadium serieus te nemen kan je ze voorkomen en eventueel blijvende schade voorkomen. Indien nodig kan je jouw klachten kenbaar maken bij de bedrijfsarts.

Tip 4. Verstelbaar bureau

Naast een ergonomische bureaustoel is ook een in hoogte verstelbaar bureau nodig voor een ergonomische kantoorinrichting. De juiste hoogte voor je bureau is afhankelijk van je lichaamslengte. Na het instellen van je bureaustoel is het tijd om je bureau naar de juiste hoogte te verstellen. Eventueel kan het ook een verstandige keuze zijn om te beginnen met werken achter een zit-sta bureau. Met dit bureau kan je zowel zittend als staand werken. Juist deze afwisseling is ontzettend goed voor je lichaam.

Tip 5. Juiste hulpmiddelen

Ergonomische hulpmiddelen op kantoor zijn ontzettend belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een monitorstandaard op je monitor op de juiste hoogte te zetten of een ergonomische muis die voor een juiste houding van je hand en pols zorgt. Ook een ergonomisch toetsenbord kan interessant zijn. De combinatie van deze ergonomische hulpmiddelen zal ervoor zorgen dat je comfortabel urenlang kunt werken op kantoor.

Aan de slag met een ergonomische kantoorinrichting

Voor werkgevers is het zorgen voor een ergonomische kantoorinrichting ontzettend belangrijk. Het zorgt niet alleen voor meer werkplezier voor werknemers, maar heeft ook als gevolg dat er minder ziekteverzuim is. Door ergonomisch merken krijgen werknemers minder snel last van vervelende lichamelijke klachten. Zo heeft een ergonomische kantoorinrichting voordelen voor werkgevers én werknemers!

 

Wat is energetische therapie?

Advertentieindex

Energetische therapie is een eeuwenoude, natuurlijke behandelwijze die aanvullend naast reguliere en andere alternatieve therapieën kan worden toegepast. We kennen energetische therapie ook wel onder de naam magnetiseren of paranormale therapie. Eenvoudig gesteld wordt bij deze vorm van therapie kosmische of universele energie overgebracht met als doel het opruimen van blokkades en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Waar die energie vandaan komt kan voor eenieder verschillend zijn. Voor sommigen is het afkomstig uit de kosmos, weer anderen ervaren het al Goddelijke energie of benoemen nog andere bronnen. Een feit is dat bij alles wat leeft, levensenergie stroomt door kanalen in het lichaam. Door trauma, pijnlijke of onverwerkte ervaringen kunnen deze geheel of gedeeltelijk geblokkeerd raken waardoor de levensenergie niet of slechts moeizaam kan stromen. Dit kan ongemak, pijn en klachten met zich meebrengen en het lichaam raakt uit balans.

Een holistische visie

Natuurgeneeskundige therapeuten werken altijd vanuit een holistische visie wat inhoudt dat naar de mens gekeken wordt als een geheel van fysiek, mentaal en emotioneel niveau wat allemaal met elkaar in verbinding staat. Wanneer er sprake is van een ziekte of klacht toont dit aan dat de harmonie verstoord is. De behandeling is er dan ook op gericht om de balans op alle niveaus te herstellen.

De werkwijze

Door de energetische therapeut wordt met neutrale, kosmische energie gewerkt. U ligt op een behandeltafel en door middel van strijkende bewegingen langs het lichaam of door handoplegging wordt deze energie op u overgebracht. Het zelfgenezend vermogen wordt op die manier geactiveerd en de helende energie gaat naar de plaatsen die geblokkeerd zijn en heft de blokkades op wat vermindering of zelfs verdwijnen van klachten bewerkstelligt. Het teveel aan energie wordt verwijderd en dit zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij door het lichaam kan stromen.

https://www.zoma-opleidingen.nl/

dating voor 50 plussers veilig en anoniem

Gezondheid

Advertentieindex

Boven een bepaalde leeftijd veranderen er een heleboel dingen. De tijd van carrière maken en kinderen grootbrengen is grotendeels voorbij. Vaak verschuiven de ambities bij mensen en zien zij het leven meer in perspectief. Er zijn veel doelen bereikt, maar waar draait het in het leven nu echt om?  Wanneer alle carrière doelen behaald zijn en de kinderen uit huis, is het logisch dat er behoefte ontstaat aan liefde en geborgenheid. Elke avond alleen op de bank is immers ook maar alleen. Iemand om mooie wandelingen mee te maken, om die mooie fles wijn mee open te trekken of om fijn mee naar de film te gaan. Er zijn in deze levensfase immers ook meer vrije tijd en middelen om van deze tijd te genieten. Een nieuwe partner kans deze levensfase dat gouden randje geven wat u verdient.

Daten via internet: ook iets voor u!

Rond de eeuwwisseling kwam het internet op. Het was iets nieuws en werd door veel mensen als moeilijk ervaren. Twee decennia later is het internet geïntegreerd in ons leven en kan men er eigenlijk niet meer buiten. Veel vijftigplussers hebben in hun werk te maken gehad met computers en zijn er enigszins vertrouwd mee. Met de opkomst van computercursussen van senioren is gemerkt dat ook deze groep zich goed kan handhaven in de online wereld.  Het zal u niet ontgaan zijn dat datingsites de afgelopen tijd als paddenstoelen uit de grond schieten. Er zijn sites gericht op allerlei doelgroepen: mensen werkzaam in de agrarische sector, voor hoogopgeleiden, maar ook dating voor 50 plussers. Het voordeel hiervan is dat er bij voorbaat al veel herkenning is. De vrijgezellen zitten allemaal in dezelfde levensfase en er is dus genoeg gespreksstof voor tijdens een eerste afspraak.

Voordelen van daten via internet

Een groot voordeel is dat een groot aantal vrijgezelle leeftijdsgenoten te vinden is op datingsites. Het aanbod is dus groot. U kunt uw voorkeuren aangeven en op deze manieren instellen waaraan uw potentiële partner moet voldoen. Een partner die ook van vogelen houdt, of van stomme films? Een partner die niet verder dan een uur uit de buurt woont? Dit alles kunt u aangeven op uw profiel.  Ook kunt u zich oriënteren op uw eigen tempo. U bepaalt zelf wanneer u achter de computer plaatsneemt om een bericht te sturen. Dit kan een prettig gevoel zijn.  Neem dus snel een kijkje op vijftigplusdating.be en laat uw zoektocht naar liefde beginnen!

https://www.vijftigplusdating.be/

Immateriële schade door letselschade Almelo

Gezondheid

Advertentieindex

Heb jij letselschade opgelopen in de omgeving van Almelo en wil jij hulp bij het claimen van een terechte schadevergoeding? Dan ben je hiervoor bij ons bureau aan het juiste adres. Wij snappen maar al te goed dat mensen in dit lastige proces graag worden bijgestaan, omdat er vaak heel veel bij komt kijken. Het kan zelfs zo zijn dat u zelf niet alleen letselschade in Almelo hebt opgelopen, maar dat u hierbij bijvoorbeeld ook nog eens een dierbare bent verloren. Letselschade in Almelo is in elk geval erg vervelend en wij helpen u om u tijdens dit proces optimaal van dienst te kunnen zijn. We werken samen met enkele specialisten, waaronder advocaten, die voor u het onderste uit de kan kunnen halen wat betreft een schadevergoeding als gevolg van de opgelopen letselschade in Almelo. Letselschade in Almelo kan natuurlijk op diverse manieren ontstaan. Om het aan de hand van een voorbeeld uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat, nemen we een auto ongeval als voorbeeld. Stel dat u letselschade in Almelo hebt opgelopen als gevolg van een ongeval, dan is er vaak sprake van materiële schade. Deze moet dan, indien u natuurlijk zelf niet aansprakelijk bent, vergoed worden door de tegenpartij. Maar dan hebben we ook nog de immateriële schade. Dit is schade die u bijvoorbeeld mentaal heeft opgelopen door het ongeluk en waar u een schadevergoeding voor wilt. Deze letselschade in Almelo is vaak veel moelijker om uit te zoeken en het is ook lastig om dit in waarde uit te drukken. Daarom zijn er specialisten die meekijken met u, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Het kan zijn dat u door de letselschade in Almelo bijvoorbeeld niet meer kunt werken, waardoor u uiteindelijk zelfs nog meer psychische klachten krijgt. U kunt ook een trauma oplopen als gevolg van de letselschade in Almelo. Kijk voor meer informatie over letselschade in Almelo op de website.Une grossesse non désirée ? La clinique Bloemenhove offre une aide et des conseils professionnels

Il se peut que vous soyez enceinte alors que ce n’était pas du tout ce que vous vouliez. Cela entraîne beaucoup d’émotions et de nervosité. Beahuis & Bloemenhove, clinique d’IVG en Hollande, vous offre une aide professionnelle si vous êtes enceinte sans l’avoir souhaité. Les spécialistes expérimentées de notre clinique vous conseillent également quant au choix de la bonne contraception pour éviter toute grossesse non désirée.

Pilule du lendemain, curetage aspiratif ou avortement instrumental

Selon le stade de votre grossesse, il existe plusieurs méthodes pour y mettre un terme. La pilule du lendemain est administrée jusqu’à 8 semaines après les dernières menstruations, un curetage aspiratif est possible en cas de grossesse de 12 semaines maximum. A partir de 13 semaines suivant les dernières menstruations, il est possible d’effectuer un avortement instrumentale sous anesthésie locale ou générale de courte durée. L’interruption de grossesse est possible jusqu’à 22 semaines.

Les frais d’avortement sont remboursés si vous vivez ou travaillez aux Pays-Bas

Si vous êtes enceinte sans l’avoir désiré et si vous résidez ou travaillez aux Pays-Bas, les frais d’avortement sont entièrement remboursés par le Ministère de la Santé publique, du Bien-être et des Sports (VWS en néerlandais). Votre assureur n’en est pas informé. Vous ne résidez pas aux Pays-Bas ? Dans ce cas, des frais sont liés à l’avortement. Votre vie privée est respectée. Des informations ne sont transmises à la famille ou aux connaissances qu’avec votre autorisation expresse.

Vous voulez prendre rendez-vous avec l’un des spécialistes de la clinique ? Vous pouvez le faire par téléphone pendant les jours ouvrables, de 9h à 17h. Vous pouvez aussi prendre rendez-vous en utilisant le formulaire sur notre site Web. L’usage éventuel de médicaments ou toute autre particularité médicale doivent être mentionnés.

https://www.avortementhollande.fr/

Clinique d’avortement

Toute femme peut un jour être enceinte sans l’avoir désiré. Vous avez peut-être oublié d’utiliser votre contraceptif ou il n’a pas fonctionné comme il aurait dû. Vous pouvez décider de poursuivre votre grossesse mais vous voudrez peut-être l’interrompre. Vous vous trouvez peut-être à un moment de votre vie où un bébé n’aurait pas sa place. Quelle que soit la raison que vous ayez d’avorter, vous pouvez vous adresser à une centre d’avortement. Votre grossesse est déjà un peu avancée et vous ne pouvez plus vous faire avorter dans votre propre pays ? Dans ce cas, optez pour un avortement en Hollande. A la clinique Bloemenhove, nous écoutons votre histoire, nous répondons à vos questions, nous vous mettons à l’aise et nous veillons à ce que l’interruption de votre grossesse se passe aussi bien que possible.

Un traitement respectueux

La clinique d’avortement néerlandaise Bloemenhove a été fondée en 1971 afin que les femmes, enceintes sans l’avoir désiré, aient toujours un endroit où aller pour faire part de leurs préoccupations et de leurs questions. Seules des femmes travaillent dans notre clinique et elles ont envie d’être là pour vous, de vous soutenir pendant cette période chargée en émotions. Nous avons du respect pour votre situation et nous ne vous jugerons jamais. Notre objectif est que vous vous sentiez bien accueillie et soutenue dans notre clinique et par conséquent, nous ferons tout pour y parvenir.

Interrompre une grossesse

Vous pouvez vous adresser à la clinique d’avortement néerlandaise pour interrompre une grossesse jusqu’à 22 semaines. Plusieurs méthodes d’avortement sont utilisées. La méthode qui vous convient dépend de la durée de la grossesse. Dans tous les cas, vous rentrerez chez vous le jour même. Vous pouvez vous adresser à la clinique Bloemenhove avec une recommandation de votre médecin traitant mais si vous préférez ne pas impliquer ce dernier, vous pouvez aussi être prise en charge chez nous sans recommandation. Sur le site Web, vous pouvez compléter un formulaire pour prendre rendez-vous. Nous vous contacterons aussi rapidement que possible par e-mail. Nous vous y proposerons une date et une heure.

https://www.avortementhollande.fr/

Omgaan met ADD; de juiste begeleiding

Advertentieindex

Omgaan met ADD

Veel mensen vinden ADD een lastige ziekte om mee om te gaan. Ze weten niet precies hoe ze moeten reageren op de mensen die met deze ziekte gediagnostiseerd zijn. Maar dat hoeft gelukkig helemaal niet lastig te zijn, wanneer er een goede begeleiding is dan is omgaan met ADD een eitje. Het is namelijk belangrijk dat niet alleen de negatieve kanten van ADD worden benadrukt maar juiste de positieve kanten moeten omhoog komen als u wilt omgaan met ADD. En dit gaat u zeker bereiken wanneer u goede therapie gaat volgen, u zult er echt heel erg van opknappen!

Hoe zit dat dan precies met de therapie? Waar maakt u een afspraak?

Ten eerste is het heel erg belangrijk om te gaan kijken waar u de therapie wilt gaan volgen. Dit kunt u doen door een kijkje te nemen op het internet, u zult er waarschijnlijk snel uit zijn en dan heeft u snel een keuze gemaakt. Vervolgens kunt u ook eenvoudig informatie lezen en ook een afspraak maken. Alles staat goed en duidelijk uitgelegd op de website dus u komt er altijd uit. Dat komt zeker goed, maakt u zich geen zorgen!

https://www.add-coaching.nl/

Een goed voedingspatroon voor de actieve sporter

Als je topsporter wilt worden, is het niet alleen van belang dat je veel traint, met alleen veel trainen kom je er niet. Wat misschien wel minstens zo belangrijk is, is je eetpatroon. Je bent vast wel bekend met de schijf van vijf. Dit is een door het Voedingscentrum opgezet schema dat je moet volgen zodat je elke dag alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, niet meer en niet minder. Maar als sporter zijnde werkt dit schema vaak niet. Sporters hebben een aantal aanvullingen nodig om hun sportprestaties te verbeteren. We hebben het dan over sportvoeding. Vergeleken de schijf van vijf verschilt sportvoeding vooral op het gebied van koolhydraten, eiwitten, vetstoffen en ijzer. Sportvoeding is dus voeding om je sportprestaties te verbeteren.

Sportvoeding

Nu is sportvoeding een erg breed begrip. Je kan het hebben over “normale” voeding wat je optimaal benut om tot goede sportprestaties te komen of je hebt het bij sportvoeding over supplementen die je helpen om je doelen te bereiken. Daarbij hangt het ook nog eens van de soort training af welke sportvoeding het beste bij je past. In het algemeen delen we sporten in onder krachttraining of duurtraining. Onder krachttraining verstaan we sporten met explosieve bewegingen. Denk aan sprinten of gewichtheffen. Bij krachtsport is het belangrijk om spierkracht- en massa op te bouwen en hiervoor extra eiwitten te eten.

Onder duursport verstaan we sporten met een langdurige, constante beweging. Zoals een marathon lopen. Hiervoor zijn je glycogeen- en vetvoorraad heel belangrijk, dit hebben je spieren en bloed nodig. Je krijgt dit vooral binnen via koolhydraatrijke maaltijden.

Behalve “normaal” eten, zijn tegenwoordig superfoods ook erg populair. Superfoods is een term voor een aantal eetbare planten en vruchten die rijk zijn aan veel belangrijke voedingsstoffen, zoals proteïne en mineralen. Je hoeft er hier maar weinig van te eten, maar krijgt toch veel essentiële stoffen binnen.

 

 

 

Supplementen

Behalve alleen letten op je voeding, kan je ook kiezen voor supplementen tijdens het sporten. Drie belangrijke soorten zijn creatine, cafeïne en eiwitshakes.

Creatine zorgt ervoor dat je spieren beter een explosieve beweging kunnen volhouden, dit is dus vooral een handig supplement als je een krachtsport uitoefent.

Cafeïne zorgt onder andere voor meer kracht. Mensen zeggen dat ze dankzij cafeïne minder pijn of druk voelen en dus beter kunnen trainen.

Eiwitshakes bevatten, zoals de naam impliceert, eiwitten. Het geeft niet zo’n boost als creatine of cafeïne doet, maar het is wel een goede ondersteuning op je dagelijkse dieet aangezien het een positief effect heeft op je spieren tijdens het sporten.

Waarvoor helpt CBD?

CBD olie wordt voor diverse doeleinden gebruikt en heeft een helende werking op uw klachten. De CBD olie kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, maar vaak wordt het gebruikt ter verzachting van pijn. De CBD olie van Cannabisolie.com is getest en bevat 10,9% CBD, waardoor wij als beste naar boven kwamen.

Een van de werkzaamheden van CBD olie zijn:

 • Het bezit pijnstillende eigenschappen
 • Het bezit tumorcel dodende eigenschappen
 • Het bezit ontstekingsremmende eigenschappen
 • Het verbeterd last spasmen (antispasmodische werking)
 • Het is voor velen ziektes toepasbaar
 •  

CBD olie wordt gemaakt door de bloemen van in dit geval de Hennepplant

CBD olie wordt gemaakt door de bloemen van in dit geval de Hennepplant, ook wel toppen genoemd via een extractie proces te vervaardigen tot een pasta. Al het bloemmateriaal wordt gebruikt en via C02 zo hard geperst dat er uiteindelijk een dikke pasta uitkomt. Deze pasta, die afhankelijk van allerlei andere factoren, bevat vervolgens de CBD.

Bij Cannabisolie.com hebben wij één hele belangrijk drive, en dat is de passie voor Cannabisolie en alle soorten gerelateerde producten die van Medicinale Canabis gemaakt kunnen worden. Cannabisolie werkt daarom tegen meer dingen dan dat je op het eerste moment zou denken.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Gelijkmoedigheid van de Geest
 • Ondersteuning bij Angsten en Depressies
 • Ter ondersteuning van Focus, doel en richting in het dagelijkse leven
 • Epilepsie
 • Migraine
 • Diabetici
 • Anti Psychotisch
 • Anti bacterieel

 Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verwijzen u naar onze site, www.cannabisolie.com of voor specifieke vragen kunt u ons mailen naar het volgende mailadres: service@cannabisolie.com.

 

http://www.cannabisolie.com

Van donkere littekens afkomen

Donkere littekens lichter maken

Hoe maak je donkere littekens lichter en hoe kom je er vanaf? Donkere littekens ontstaan door een soort storing in de huidcellen. De huidcellen willen het wondje zo goed mogelijk herstellen, maar hierdoor kan het voorkomen dat de huid te goed zijn best doet. Als gevolg kun je een plaatselijke pigmentophoping krijgen, waar voorheen of nog steeds dat litteken zit.

Een litteken dat donker wordt heeft een speciale naam, namelijk post inflammatoire hyperpigmentatie. Dat is in fiete een pigmentstoornis dat zich uit in een ophoping van pigment op één specifieke plek. Wanneer de donkere littekens erg zichtbaar zijn, dan kan dat voor de patient erg irriteren.

Hoe kun je donkere littekens het beste behandelen?

Er zijn verschillende behandelmethodes voor donkere littekens lichter maken en te vervagen.

– Plaatselijke laserbehandeling
– Verschillende peelings
– Huid verlichtende creme

De meest gebruikelijke behandelmethode is die met de huid verlichtende creme. Waarom? omdat deze methode vaak het beste werkt, niet duur is en daarnaast goed is te onderhouden. Bij geen enkele behandelmethode verdwijnen de vlekjes voorgoedt, dat kan namelijk niet. Zowel bij laser als peelings komen de pigmentvlekjes uiteindelijk weer terug.

1) Huid blekende creme: een huid blekende creme remt de aanmaak van pigment af en verlicht daarnaast de huid. De creme breng je altijd specifiek op de donkere gedeeltes van de huid aan, zoals de donkere littekens. Op deze manier kun je heel secuur te werk gaan. Ook is het verstandig om de donkere vlekjes goed te beschermen tegen zonlicht met een hoge zonnebrandcreme.

https://shop.skinlight.nl/