3 tips voor jouw webdesign

Advertentieindex

Webdesign

In dit artikel krijg je 3 tips geschreven door een expert omtrent webdesign en alles wat hierbij hoort. In dit tijdperk heeft iedere website een strakke en functionele uitstraling nodig om de beoogde conversieratio’s daadwerkelijk te behalen. Dit komt doordat de concurrentie in veel gevallen ook steeds sterker wordt wanneer het aankomt op de webdesign van deze concurrent. Dit maakt dat, wanneer je je niet actief bezighoudt met webdesign voor jouw website je al snel achter de feiten aanloopt.

1. lettertype

De basis voor het succes van iedere webdesigner is het uitkiezen van een lettertype dat bij jouw doelgroep past en dat jouw doelgroep aanspreekt. Daarbij dient de basis van ieder lettertype gebruik te worden aangehouden. Maakt de headers bold en de paragrafen kleiner. Dit wordt gedaan zodat de tekst zo leesbaar mogelijk is voor de doelgroep die het uiteindelijk moet gaan lezen op jouw website.

Het is belangrijk om jouw lettertype bewust uit te kiezen en deze ook te combineren met de juiste afbeeldingen en soorten teksten die op de website komen. Zijn jouw afbeeldingen informeel en de teksten daarbij ook (aanspreken met je)? Dan moet het lettertype hier goed bij aansluiten.

2. Kies een palet van 3 kleuren

Maak gebruik van drie kleuren voor alles op jouw website. Gebruik niet meer dan deze drie kleuren om jouw website in te vullen en het totale webdesign mee te vormen. Deze kleuren zijn jouw huisstijl en moeten daarbij goed aansluiten op jouw doelgroep. Gebruik met deze kleuren twee kleuren die de fundering voor de website vormen. Dit zijn vrij neutrale kleuren die worden gebruikt voor bijvoorbeeld de achtergrond van de webiste en de teksten. 

Zorg ervoor dat deze kleuren goed aansluiten op de teksten die op de website staan. Dit is belangrijk doordat het uiteindelijk een groot onderdeel is van jouw online estetische visitekaartje. Gebruik hierbij als derde kleur een sterke en felle. Deze kleur wordt gebruikt voor de headers en is de kern van jouw huisstijl. Deze opvallende kleur zal jouw website meer laten oplichten waardoor de website iets opvallender wordt voor jouw doelgroep.

3. Zorg voor afbeeldingen met de juiste maat

Afbeeldingen die de juiste maat hebben zijn in veel gevallen strakker en zien er mooier uit. Daarnaast zorgen te kleine afbeeldingen voor het zien van een onscherpe afbeelding. Afbeeldingen die aan de andere kant weer te groot zijn zorgen voor een trage website snelheid waardoor uiteindelijk ook de gebruikerservaring weer afneemt.

https://zicht.nl/diensten/webdesign

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Advertentieindex

SEO (zoekmachine optimalisatie)

De SEO betekenis is een veelbesproken onderwerp binnen het vak online marketing. Online marketing heeft veel facetten en meerdere kanalen waarmee een bedrijf zijn of haar doelgroep kan bereiken. SEO is hier één van de meest natuurlijke manieren om een doelgroep te bereiken. Een reden hiervoor is dat juist de doelgroep op zoek is naar de diensten van een bedrijf. Bij veel andere kanalen is een bedrijf op zoek naar de klanten (denk hierbij aan Facebook advertenties). Dit is een erg positieve eigenschap die dit kanaal bezit doordat de potentiele klant al een mate van interesse heeft getoond in het bedrijf en de aangeboden diensten.

De letterlijke SEO betekenis is Search Engine Optimization. Dit is in het Nederlands (letterlijk vertaald) zoekmachine optimalisatie. SEO is het proces van het omhoog brengen van een website in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit wordt gedaan door een aantal onderdelen van de desbetreffende website dusdanig te optimaliseren dat het vaak ook de gebruikersvriendelijkheid van een website verhoogd. 

SEO Betekenis: Zoekwoorden

SEO heeft veel onderdelen die moeten worden geoptimaliseerd om het gewenste resultaat te behalen. Belangrijk is, voordat je begint met je eigen SEO traject, is dat je goed moet beseffen dat het een lang traject kan zijn. Hoelang het traject is wordt vooral bepaald door de zoekwoorden die je uitkiest. Wanneer je hele makkelijke zoekwoorden uitkiest (waar niemand anders voor optimaliseert), zal het sneller gaan. Wanneer je juist moeilijkere SEO zoekwoorden uitkiest zal het langer duren om de gewenste plaatsen te bereiken. 

Het wordt vaak in de SEO gezegd: Liever op plek 1 met een zoekwoord met 100 maandelijkse zoekopdrachten dan op pagina 3 met een zoekwoord met 1000 maandelijkse zoekopdrachten.

Om, voordat je begint met SEO, te bepalen op welke zoekwoorden je wilt worden gevonden, wordt er vaak een zoekwoordonderzoek gedaan. Dit houdt in: Op ieder relevant en belangrijk zoekwoord waarmee jouw doelgroep zoekt bepalen of deze haalbaar is voor jouw SEO traject. Per zoekwoord wordt er gekeken naar hoeveel maandelijkse zoekopdrachten er worden gedaan en hoeveel concurrentie erop zit. Hierbij is tevens erg belangrijk dat de concurrenten die hiervoor optimaliseren niet al een erg sterke website hebben voor SEO. Hierdoor kan het lastig worden gemaakt om ook de nummer 1 plek te behalen.

Nadat het zoekwoordonderzoek is afgerond kan er een doorstart worden gemaakt met het koppelen van de juiste zoekwoorden met de juiste landingspagina’s.

Wil je meer informatie over de SEO betekenis? Neem dan eens contact op met Ralf van Veen. Een ervaren SEO freelancer uit Rotterdam.

https://ralfvanveen.com/

Stickers als promotiemateriaal

Stickers als promotiemateriaal! Wat is er mogelijk in 2018?

Stickers worden al sinds de jaren ’80 door kunstenaars, bedrijven en overheidsdiensten ingezet als marketingmiddel. Tegenwoordig zien we, waar we ook kijken, stickers in onze omgeving. Maar wat maakt het gebruik van een sticker nou zo uniek, en wat is haar kracht?

Eenvoudig in elk opzicht

Dat stickers eenvoudig in gebruik zijn kun je wel zien aan de aantallen die je tegenkomt wanneer je een wandeling maakt door de stad. Regenpijpen worden al snel volgeplakt met stickers van evenementen (al dan niet van jaren terug). Oude panden zijn vaak bestickerd met bekritiserende kreten. En al helemaal niet te missen zijn de diverse stickers van lokale winkeliers waarin ze hun scherpe aanbiedingen onder de aandacht willen brengen.

Opvallen met stickers in 2018

De simpele sticker op de voordeur van een winkel kennen we wel. Maar hoe onderscheid je jouw boodschap nou echt van andere ondernemers? Kies allereerst een plek waar je doelgroep niet omheen kan. Mensen in een drukke stad kijken bijvoorbeeld erg vaak naar de grond om hun bewegingen goed te coördineren; met vloerstickers kun je hier direct op inspelen! Trigger jouw doelgroep met een humoristisch, schokkend of creatief bericht, en ze zullen je boodschap zeker onthouden. Kijk maar naar het voorbeeld van McDonalds!

De standaard vierkante stickers met een en dezelfde boodschap doen het vaak goed wanneer ze in grote aantallen verspreid worden. Het is echter de vraag of ze jouw doelgroep, in de huidige wereld van de grootschalige marketingcampagnes, gaan bereiken. Je valt pas echt op als je een sticker gebruikt die er niet eens uitziet als een sticker! Met contour gesneden stickers kun je een echte ervaring creëren bij jouw doelgroep, zie hierboven het voorbeeld van KitKat. Door de sticker gedeeltelijk over het bankje heen te laten lopen lijkt het voor de bezoeker net alsof hij op een echte KitKat zit! Creëer een ervaring, en blijf in de gedachten van jouw doelgroep.

De kracht van autostickers en autobelettering

Een product dat zeker de laatste jaren al flink intrede maakt in de markt zijn de autostickers. Waar het vaak blijft bij een creatieve uitwerking van het logo en de bedrijfsgegevens, is de potentie van autostickers echter vele malen groter. Kijk ons bovenstaande voorbeeld waarin vervoersbedrijf FedEx de directe concurrent DHL aanvalt aan de hand van autobelettering. In één oogopslag is het duidelijk voor een voorbijganger dat FedEx de snellere leverancier is.

Conclusie

Wat je idee naar aanleiding van deze blog nou ook is geworden, alle mogelijkheden zijn er voor jou om creatief aan de slag te gaan. Bekijk onze pagina die gespecificeerd is op stickers om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden. Heb je nou vragen over stickers of ben je opzoek naar een creatieve manier om deze in te zetten? Of heb je dringend met spoed drukwerk nodig? Neem contact op met uwprinter.nl

De bekende FedEx busjes in actie

https://www.uwprinter.nl

A6 flyers drukken

Advertentieindex

A6 flyers laten drukken, dat wilt u natuurlijk goedkoop en snel geregeld hebben! 

Om heel veel verschillende redenen kan het zijn dat u A6 flyers wilt laten drukken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u graag wilt flyeren voor een actie op uw werk maar ook kan het zijn dat u niet voor uw werk A6 flyers wilt laten drukken maar juist voor een privé doeleinde. In alle gevallen heeft u natuurlijk het liefst dat het gewoon zo min mogelijk kost, dat de kwaliteit van de flyers erg hoog zijn en dat alles zo snel mogelijk geregeld is. Daarom zult u ervoor moeten kiezen wanneer u A6 flyers wilt laten drukken om dit te laten doen door een goed bedrijf

Wat heeft een goed bedrijf te bieden? 

Ten eerste heeft een goed bedrijf een hele scherpe prijs voor u, op die manier is het heel aantrekkelijk om A6 flyers te laten drukken. Daarnaast heeft een goed bedrijf ook nog eens een hele goede service voor u, ze werken snel maar nauwkeurig en zullen altijd al uw vragen kunnen beantwoorden en staan dan ook altijd voor u klaar. Ook zullen uw flyers snel klaar zijn en dat is natuurlijk ook top.

https://www.peterprint.nl/a6-flyers-drukken.html

Freesletters

Advertentieindex

Het belang van reclame

Reclame is het allerbelangrijkste voor een bedrijf om te doen. Op die manier wordt uw naamsbekendheid groter en zorgt u ervoor dat u meer potentiële klanten aantrekt voor uw bedrijf. Hierdoor krijgt u door die klanten weer goede reclame en zal u zien dat uw bedrijf flink groeit. Wanneer u een pand heeft gekocht als bedrijf is de eerste stap natuurlijk het inrichten. Maar hierna is het erg belangrijk dat u zichzelf kenbaar gaat maken aan uw publiek. Dit doet u door middel van reclame op uw pand. Dit kan van alles zijn, maar hetgeen wat het vaakst wordt gebruikt zijn toch wel freesletters. Dit is vaak het logo of een naam in freesletters van uw bedrijf. Dit is een erg opvallende manier om uw pand te voorzien van reclame en huisstijl. Deze letters worden normaal aan de buitenkant geplaatst van een pand, maar dit kan ook aan de binnenkant worden geplaatst. Vaak kan u kiezen uit verschillende soorten en maten om deze freesletters te maken voor uw bedrijf. Ook bestaan er meerdere materialen, zoals acrylox, aluminium, sandwichpanel of rvs. Deze freesletters zijn een onderhoudsvrije manier van gevelreclame. 

Freesletters binnen

Wanneer u ervoor kiest om de freesletters binnen te plaatsen dan zal u zien dat uw kantoorruimte een professionele en stijlvolle indruk geven. Ze kunnen bijvoorbeeld functioneren als mooi visitekaartje voor klanten en bezoekers, u kan kiezen om uw naam of logo te laten maken, maar u kan er ook voor kiezen om een mooie tekst of quote aan de muur te hangen. De freesletters buiten zijn overdag natuurlijk mooi te zien, doordat de freesletters groot zijn, zijn ze ver weg nog steeds te zien en weet iedereen die erlangs loopt dat u daar gevestigd bent. Wanneer het donker is kan u ervoor kiezen om de freesletters zichtbaar te maken door middel van Led-verlichting. Hierdoor schijnt er een lamp vanaf de onderkant of achter de letters om de freesletters op die manier beter zichtbaar te maken. Hierdoor valt u extra op in het donker en heeft u dag en nacht profijt van deze gevelreclame!

https://strijkerbuitenreklame.nl/winkel/freesletters/

Auto laten wrappen

Advertentieindex

 Uw auto laten wrappen

Wilt u uw auto laten wrappen om meer reclame te maken? Dan is dit een erg goed idee! In Nederland is dit nog steeds vrij nieuw, echter leren steeds meer particulieren het kennen en laten zij het toepassen op hun auto. Voor particulieren is het ook nog eens erg interessant om hun auto te laten wrappen. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden hiermee en daarnaast is de kwaliteit ook nog eens ontzettend hoog. Uw auto laten wrappen wordt ineens heel interessant om te doen. U bent natuurlijk altijd onderweg met uw auto, vaak zit u dagelijks in de auto naar uw werk of voor uw werk. Ga eens na hoeveel mensen u onderweg tegen komt, dit zijn er enorm veel op de weg. Maar ook wanneer u boodschappen doet in uw vrije tijd kan het wrappen van uw auto erg opvallen tussen alle andere auto’s. Reclame maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Niet alleen voor reclame maar ook voor het uiterlijk wordt auto wrappen gedaan. Dit is erg bekend in de auto tuning wereld. Veel jongere doen aan auto meetings en dit gaat er vooral om wie de meest opvallende auto heeft. Het is een extensie van het uiterlijk vanbinnen. Daarnaast kan u allerlei te gekke ontwerpen maken om vervolgens op uw auto te plakken. 

Alleen de moterkap van uw auto laten wrappen

U kan er ook voor kiezen om alleen uw motorkap te wrappen. Hierbij kan u bijvoorbeeld de motorkap een ander kleurtje geven. Wrappen is op verschillende voertuigen mogelijk, zoals auto’s, motoren, bedrijfswagens en alle andere voertuigen op wielen. Vooral matte kleuren zijn de meest populairste kleuren onder de carwrapping wereld. Daarnaast zijn metallic kleuren ook mogelijk. Bent u opzoek naar een bedrijf om uw auto laten wrappen? Ga dan opzoek naar een bedrijf die hier ervaring mee heeft. Het is een lastige klus om alles netjes en glad te krijgen. Daarom is het belangrijk dat het bedrijf de juiste kennis heeft en weet hoe ze er mee om moeten gaan.

https://strijkerbuitenreklame.nl/maatwerk/carwrapping/

Naar verhouding

Advertentieindex

Het is voor een vrouw leuk als ze een lichaam heeft waar ze trots op kan zijn. Elke vrouw wil wel in meer of minder mate dat haar lichaam helemaal in verhouding is, dus een smalle taille, mooie borsten en mooie billen. Het is niet altijd vanzelfsprekend om dit voor elkaar te krijgen. Sommige vrouwen staan uren in de sportschool om het gewenste resultaat te krijgen en dat is niet voor iedereen weggelegd.

Als je echt het perfecte lichaam wilt krijgen en dit zo lang mogelijk wilt houden kan je bijna niet om de sportschool heen, maar er zijn ook ander manieren om resultaat te halen. Eén van de meest bekende is door heel erg op je eten te letten. Dit helpt minder snel om af te vallen of om een mooier lichaam te krijgen, maar het is zeker een belangrijke factor in al het andere dat je probeert om een mooier lichaam te krijgen.

Andere manieren om dit te krijgen zijn door het dragen van een billenbroekje of door het dragen van een Ann Chery waist trainer. Beide zijn hele populaire manieren om er zonder inspanning beter uit te laten zien. Zonder naar de sportschool te gaan kun je met deze methode toch een grote eerste stap zetten en je hoeft daar nog geen inspanning voor te doen.

Een billenbroekje is een broekje van een elastische stof met twee gaten op de plek van de billen. Hierdoor krijgen de billen een lift en komen ze goed in vorm te zitten. Een latex waist trainer is een strakke elastische band om je middel die je middel in goede vorm helpt, waardoor het lijkt dat je een dunnere taille hebt. Op termijn helpt deze waist trainer ook met afvallen. Dit effect is het grootste als je ook sport. Het is dus zeer aan te raden om deze producten een keer uit te proberen.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

Het esthetische van een kin- of kaakcorrectie

Advertentieindex

Sommige mensen hebben een kin die te ver naar achteren staat. Hierdoor lijkt het gezicht van deze mensen bol en niet harmonisch zoals bij veel andere mensen. Met harmonisch wordt bedoeld dat de kin, de onderlip, de bovenlip en de neus in één lijn staan. Deze stand van de kin, lippen en neus geeft mensen een mooier gezicht.

Een kin die te ver naar achter is alleen esthetisch wat minder, het is niet echt een probleem voor mensen die dat hebben. Echter als je een kaak hebt die te ver naar achter staat komen er vaak ook andere klachten bij zoals: ernstige kaakgewrichtklachten met veel pijn, aangetaste kaak, grote open beet, geen normale lipsluiting, uitgegroeid bovenfront, terug liggende onderkaak, traumatische diepe beet, gummy smile etc. Dit is een veel groter probleem dan alleen een kin of een kaak die naar achteren staat.

Als je alleen een kaak naar voren wilt halen kan dat met een eenvoudige chirurgische kincorrectie. Een chirurgische kaakcorrectie is niet zo ingrijpend, maar heeft wel een enorm esthetisch effect. Maar als je een chirurgische kaakcorrectie wilt laten doen, heeft dat wel ingrijpende gevolgen. Het is een grote behandeling waarmee je soms meer dan een jaar bezig bent met verschillenden soorten operaties om van alle klachten af te komen.

Een kaakcorrectie is wel écht nodig. Het corrigeren van de kaak heeft ook een bijkomend esthetisch effect, maar dat is niet de reden waarom de meeste mensen deze operatie doen. Want een kaakoperatie doe je wanneer je last hebt van allerlei problemen met je kaak en niet als je jouw kaak gewoon niet mooi vind.

Zowel de kaakcorrectie als de kincorrectie hebben een esthetisch effect. Een kincorrectie doe je eigenlijk alleen maar vanuit de esthetische overweging en bijna nooit omdat je andere bijkomende klachten hebt. Het esthetische daarvan is zo radicaal dat het net lijkt of je een nieuw gezicht hebt, alleen dan harmonischer.

http://www.orfeokliniek.nl/

Achteruitrijcamera nodig?

Advertentieindex

Met een achteruitrij camera kan een bestuurder achter zijn auto, bus of vrachtwagen kijken als hij achteruit wil rijden. Maar waarom heb je nu zo’n camera nodig? Kun je niet gewoon in je binnenspiegel of over je schouder kijken?

Het belangrijkste verschil tussen een achteruitrij camera en over je schouder of in je binnenspiegel kijken is dat een achteruitrijcamera ook de dode hoek van een auto kan zien. Zeker als je een camper, caravan, bus of vrachtwagen hebt is een dergelijke camera heel erg aan te raden. Maar ook voor normale auto’s kan een achteruitrijcamera erg handig zijn. Met een camera neem je het laatste restje onzekerheid weg die je nog hebt bij het inparkeren.

Achteruitrijcamera camper, caravan en bus

Als je een achteruitrijcamera wilt moet je een afweging maken tussen een draadloze camera en een bekabelde camera. Het voordeel van de draadloze camera is dat je de camera heel makkelijk op verschillende voertuigen kunt plaatsen en de voordelen van de bekabelde camera is dat er minder storingen zijn en dat ze vaak goedkoper zijn.

Verder is het goed om te letten op hoeveel je op de camera kunt zien. Met sommige camera’s kun je ’s nachts kijken en met andere niet. Ook kun je met sommige camera’s zowel dichtbij als verder achter de auto kijken.

Voor iemand met een caravan is het handig om een draadloos systeem te hebben, want het is dan mogelijk om de camera te verplaatsen naar de auto als de caravan een keer niet meegaat. Voor iemand in een camper of bus is een bekabeld systeem waarschijnlijk beter, want deze zijn goedkoper en hebben minder storingen.

Als je regelmatig ’s nachts onderweg bent is het aan te raden om een camera te hebben die ’s nachts kan zien, maar ook voor mensen die ’s nachts bijna nooit weggaan kan zo’n systeem een keer van pas komen. Uiteindelijk zal je een afweging moeten maken tussen wat je nodig hebt en tussen wat je wilt betalen.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/