Advertentieindex
Image default
Gezondheid

Revalideer na een sportblessure dankzij deze sportkine in Gent

Ben je aan het genezen van een flinke sportblessure en zoek je een sportkine in de omgeving van Gent om je te helpen bij je revalidatie? Dan kan je terecht bij Len Vande Lanotte. Kinesisten Len en Aaron staan klaar om je bij te staan met persoonlijke begeleiding. Als je bij hen langsgaat bekijken ze welke oefeningen het beste passen bij je blessure en hoe je er voor kan zorgen dat je snel revalideert en terug kracht in je lichaam krijgt.

Breng je lichaam terug helemaal in haar oude staat

Als je met deze sportkine in Gent aan de slag gaat, zal je niet alleen optimaal genezen van je sportblessure. Je hele lichaam gaat versterken na een paar sessies. Dat is ook belangrijk. Alleen werken aan bepaalde spieren, zal op lange termijn eerder slecht zijn dan goed. Je wil natuurlijk dat je hele lichaam sterk en gezond is. Hierdoor kan je blessures in de toekomst vermijden. Bovendien kan je met deze sportkine in Gent ook meteen werken richting bepaalde doelen. Je wil natuurlijk na je letsel terug dromen van nieuwe sportieve doelen en zij dromen graag met je mee. Hierdoor heb je meteen een streefdoel om van die blessure vanaf te geraken. Als je geen sportblessure hebt, kan je uiteraard ook bij deze sportkine terecht. Ze gaan graag met jou aan de slag en geven je enkele oefeningen die uit verschillende sporten komen.

Ga aan de slag bij deze sportkine

Start de revalidatie na een sportblessure bij deze sportkine in Gent. Hun kinesisten gaan altijd persoonlijk te werk en luisteren naar de wensen en doelen van hun patiënten. Je zal zonder twijfel werken aan een sterk en gezond lichaam. Wacht niet langer en maak je afspraak in hun praktijk. Dat kan je doen via hun boekingssysteem. Je kan er zowel kiezen voor een groepsles of een individuele sessie bij één van de twee kinesisten.

https://www.lenvandelanotte.be/