Advertentieindex
Image default
Gezondheid

Bijziendheid en de juiste behandeling bij experten

Heeft u last van uw bijziendheid en wenst u hier graag een efficiënte behandeling voor? Denk dan eens aan de behandeling met virtual reality in gezondheidszorg. Digithea in Hasselt, gebuikt spelletjes met VR bij de behandeling van bijziendheid, om zo jonge kinderen te wijzen op de gevaren van overmatig beeldschermgebruik.

 

Ga voor een juiste behandeling langs bij deze specialisten

Deze experten in de behandeling van bijziendheid geloven erin dat virtual reality verschillende oplossingen biedt in alle facetten van de maatschappij, waaronder de gezondheidszorg. Zij ontwikkelden een spel, in virtual reality, waarmee kinderen al spelend de gevaren van te veel op een scherm te zitten, kunnen ontdekken en actief mee aan de slag kunnen gaan. Het doel van de training is om jongeren en kinderen op de hoogte te brengen van de risico’s. Ze spenderen te veel tijd voor het beeldscherm van een tablet, laptop en smartphone. Door de training in virtual reality te gebruiken en als indirecte oplossing voor bijziendheid en andere facetten van de gezondheidszorg kunt u in slechts tien minuten jongeren én kinderen iets aanleren. Deze experten staan overigens steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden en u bij te staan indien er problemen optreden bij het spelen van het spel of bij een andere behandeling met virtual reality voor bijvoorbeeld bijziendheid of voor de toepassingen ervan in de gezondheidszorg. 

Vraag naar meer informatie bij deze experten

Bent u geïnteresseerd in dé nieuwste behandeling voor bijziendheid in de gezondheidszorg, namelijk met virtual reality? Neem dan contact op met deze experten. Datzelfde geldt overigens wanneer u hier vragen omtrent heeft, of wanneer u tips of opmerkingen heeft. Dat doet u aan de hand van de contactgegevens die u terugvindt op de website van deze experten in de behandeling van bijziendheid, waaronder myopie en op vlak van virtual reality in de gezondheidszorg.