Hulp bij kinderen met gedragsproblemen tot 18 jaar

De flexibele service van Trivers is voor kinderen tot 18 jaar. Hier komen ook verschillende gedrags- en leerproblemen om de hoek kijken. Voor ieder ‘probleem’ hebben de therapeuten een oplossing op maat. Dit zal soms wel tijd kosten en resultaten worden op langere termijn behaald. Bij gedragsproblemen kunt u bijvoorbeeld denken aan concentratie- en aandachtstoornissen, stoornissen in het autistisch spectrum, ODD en CD.  Ieder gedragsprobleem heeft weer verschillende vormen waardoor het belangrijk is om eerst uitvoerig onderzoek te plegen. Schakelt u Trivers in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen. Zowel in Breda, Roosendaal als Zevenbergen bent u van harte welkom.

Hulp bij kinderen met gedragsproblemen nodig?

Hulp nodig bij kinderen met problemen? Bij dit zorgcentrum zijn alle medewerkers aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling waardoor u altijd kunt rekenen op professionaliteit en kundige behandelingen. Daarnaast is Trivers in het bezit van het keurmerk van het kwaliteitsinstituut Dyslexie en daarmee een erkende behandelaar. Na alle behandelingen wordt er een verslag geschreven dat aan het dossier wordt toegevoegd zodat er aan het einde een overzichtelijke rapportage aanwezig is. Hierin bevinden zich ook eventuele brieven en verslagen van andere instanties waarmee u contact heeft gehad zoals de school, huisarts en logopedist. Na vijf jaar zal het dossier vernietigd worden.

Schakel een professioneel bedrijf in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Gaat het om uw eigen kind of een kind van iemand anders? Dan bent u bij Trivers, gevestigd in Roosendaal, Breda en Zevenbergen aan het juiste adres. Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.

Eenvoudig en snel levert deze leverancier speeltoestellen

U wilt een speeltoestel kopen of meerdere en weet al precies hoe dit er uit moet zien. Alleen het ontwikkelen en produceren kost zo veel tijd en werk! Ga dan voor de speeltoestellen van Ameco Playgrounds. Hierbij heeft u een leverancier, een ontwerper en degene die het in elkaar zet voor u. Ameco Playgrounds is niet voor niets dé leverancier op het gebied van speeltoestellen. Al uw zorgen worden uit handen genomen voor u. U blijft zelf altijd betrokken bij het project en uw wensen en eventuele ontwerpen worden verwerkt in het uiteindelijke speeltoestel. Een kind kan de was doen!

Kinderlijk eenvoudig een speeltoestel kopen

U bent van plan om een kinderspeeltuin te openen. De locatie heeft u al gevonden. Weet u al welke speeltoestellen u erin gaat plaatsen? Zonder speeltoestellen komen er immers geen bezoekers. Wat dacht u van Ameco Playgrounds? Een leverancier van speeltoestellen waar u ieder speeltoestel, groot of klein, helemaal zelf samen kunt stellen. Bij het kopen van een speeltoestel bepaalt u zelf welke spellen in het toestel komen en zelfs het thema kiest u zelf. Als kers op de taart wordt het toestel ook nog eens voor u gemonteerd door ervaren stagebouwers. Dat is veilig, gemakkelijk en origineel! Laat die druktemakers maar komen!

Speelt u met het idee van een binnenspeeltuin? Informeer bij dé leverancier van speeltoestellen!

Nog altijd wint de binnenspeeltuin populariteit. Het is leuk voor de kinderen en gezellig voor de ouders! De kinderen verliezen hun overtollige energie en hebben een hoop plezier. Dat concept zie u wel zitten! Nu nog een speeltoestel kopen. De populariteit van binnenspeeltuinen betekent ook dat u met iets origineels moet komen om op te vallen tussen de concurrentie. Ameco Playgrounds is ontwerper, producent en leverancier van speeltoestellen. Dat betekent dat u hier de mogelijkheid heeft om uw toestel van ontwerp tot montage op locatie te laten verzorgen door één partij. En dat met een ontwerp dat u zelf heeft gemaakt! Kinderen willen nooit meer weg uit de speeltuin! Heeft u zelf al een idee in uw hoofd? In samenwerking kunt u ook met Ameco Playgrounds een speeltoestel ontwerpen.

Kinderfeestje in Zuid-Holland met alles erop en eraan

Natuurlijk wilt u voor uw kind een kinderfeestje in de omgeving van Zuid-Holland organiseren dat onvergetelijk is. Daarom is het prettig een specialist in te schakelen, waar het mogelijk is te kiezen uit verschillende activiteiten. Bij Van der Ende Racing Inn in Zuid-Holland zijn de mogelijkheden voor een kinderfeestje zeer uitgebreid. Zo kunnen kinderen onder andere tegen elkaar karten, lasergamen, sumoworstelen, een bungee run doen of een gladiator fight doen of samen bungee soccer spelen. Wat uw kind het leukste lijkt, dat kunt u doen. Bij de specialist in Zuid-Holland stelt u namelijk zelf het hele programma samen. Liever een compleet verzorgd kinderfeestje boeken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Kinderfeestje in Zuid-Holland afsluiten met een lekker diner

Bij familiebedrijf Van der Ende Racing Inn in Zuid-Holland behoort een fantastische activiteit én heerlijk eten tot het kinderfeestje. Voor kinderen is het namelijk leuk om zich eerst helemaal uit te leven, en daarna de honger te stillen. De specialist biedt diverse leuke en spannende arrangementen voor kinderen aan. Denk bijvoorbeeld aan karten of lasergamen. Na de activiteiten hebben de kinderen natuurlijk trek gekregen. Afsluitend is er daarom altijd een heerlijk diner voor de kinderen, bestaande uit een patatje met een frikadel of een patatje met kroket en een drankje naar keuze. Dan is het pas echt feest!

De voordelen van het vieren van een kinderfeestje bij de specialist in Zuid-Holland

Kent u de vele voordelen van de organisatie van een kinderfeestje bij de specialist in Zuid-Holland al? De specialist zet ze graag voor u op een rijtje. Zo ontvangt u altijd de juiste service op maat. Een arrangement dat volledig past bij de wensen van uw kind, dat is wat de specialist voor u regelt. U betaalt dus nooit voor iemand die niet meedoet. Viert u een kinderfeestje in Zuid-Holland bij de specialist, dan vindt u daarnaast de grootste kartbaan van Europa en de meest spectaculaire lasergame van Nederland. De jarige ontvangt overigens altijd een leuke verrassing, zodat hij of zij zich echt jarig kan voelen. Laat u verrassen door de mogelijkheden van Van der Ende Racing Inn.

Fairy door: wat is de pedagogische functie hiervan?

Ben je al bekend met de fairy door? Kindercoaches en (kinder)psychologen zweren bij dit concept om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in een magische fantasiewereld gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten met de fairy door van de specialist

Heeft je kindje het moeilijk op school? Merk je dat het slecht slaapt? Of merk je dat je kind wat teruggetrokken is? Dan heeft het zelfvertrouwen van je kind vergroten natuurlijk de eerste prioriteit. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.

Fairy door veilig en van uitstekende kwaliteit

Als je het zelfvertrouwen van een kind wilt vergroten door complimenten biedt een fairy door de oplossing. Deze fairy door wordt specifiek voor kinderen vervaardigd waardoor veiligheid en kwaliteit belangrijk zijn. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Keuze uit verschillende Giga meisjesschoenen of Bunnies babyschoenen bij speciaalzaak

Bij een speciaalzaak heb je de keuze uit een ruim assortiment Bunnies babyschoenen of Giga meisjesschoenen. Je zult vast een mooi paar schoenen voor jouw kindje vinden. Ben je op zoek naar leuke kinderschoenen voor jouw kindje? Dan kun je bij de specialist terecht voor een zeer ruim assortiment aan hippe kinderschoenen van verschillende merken. Zo biedt de specialist bijvoorbeeld meisjesschoenen van het merk Giga en babyschoenen van het merk Bunnies aan. Deze twee merken bieden allebei een ruime collectie. Of je nu op zoek bent naar laarsjes, ballerina’s, booties, sneakers of andere schoenen, ze zijn in het assortiment van de specialist opgenomen. Dat er zo veel Giga meisjesschoenen en Bunnies Babyschoenen beschikbaar zijn is daarnaast heel handig omdat de voetjes van kinderen nog groeien. Zo kun je steeds verschillende schoentjes aanschaffen.

Kinderschoenen van hoge kwaliteit: Bunnies babyschoenen of Giga meisjesschoenen

Kinderschoenen moeten van hoge kwaliteit zijn. Ze moeten de kindervoeten uiterst goed ondersteunen. Het is belangrijk de jonge voetjes van kinderen goed te behandelen met kwaliteitsvolle schoenen. Het is dan ook heel belangrijk om goed passende schoenen te kopen, zodat kindervoetjes de ruimte krijgen om te groeien en ontwikkelen. De babyschoenen van Bunnies en de meisjesschoenen van Giga zijn beide een uitstekende optie. Deze kwaliteitsvolle schoenen zijn niet alleen erg leuk en hip, ze gaan zeer lang mee door de kwaliteitsvolle materialen die zijn gebruikt voor het maken van de schoenen. Daarnaast zijn ze stevig en comfortabel en bieden ze voldoende ondersteuning. De specialist adviseert dan ook zeker de kwaliteitsvolle Bunnies babyschoenen en Giga meisjesschoenen!

Specialist biedt verschillende merken, zoals meisjesschoenen en babyschoenen van Giga en Bunnies

Wil jouw dochter hippe Giga meisjesschoenen? Dat is logisch! Voor een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten schoenen van verschillende merken ben je bij de specialist in schoenen aan het juiste adres. De schoenenwinkel biedt namelijk meer dan honderd verschillende merken! Zo kun je bij de specialist bijvoorbeeld kiezen voor damesschoenen van bekende merken als Adidas, DKNY, Puma, UGG en Michael Kors. Daarnaast biedt de specialist ook herenschoenen van diverse bekende merken, zoals Nubikk, Timberland, Armani en Converse. Maar ook voor kinderschoenen ga je naar de specialist. Zo kun je bijvoorbeeld de leukste Giga meisjesschoenen en Bunnies babyschoenen aanschaffen. De meisjesschoenen en babyschoenen van Giga en Bunnies zijn niet alleen leuk, maar ook van uitstekende kwaliteit.

Keuze uit verschillende Giga meisjesschoenen of Bunnies babyschoenen bij speciaalzaak

Bij een speciaalzaak heb je de keuze uit een ruim assortiment Bunnies babyschoenen of Giga meisjesschoenen. Je zult vast een mooi paar schoenen voor jouw kindje vinden. Ben je op zoek naar leuke kinderschoenen voor jouw kindje? Dan kun je bij de specialist terecht voor een zeer ruim assortiment aan hippe kinderschoenen van verschillende merken. Zo biedt de specialist bijvoorbeeld meisjesschoenen van het merk Giga en babyschoenen van het merk Bunnies aan. Deze twee merken bieden allebei een ruime collectie. Of je nu op zoek bent naar laarsjes, ballerina’s, booties, sneakers of andere schoenen, ze zijn in het assortiment van de specialist opgenomen. Dat er zo veel Giga meisjesschoenen en Bunnies Babyschoenen beschikbaar zijn is daarnaast heel handig omdat de voetjes van kinderen nog groeien. Zo kun je steeds verschillende schoentjes aanschaffen.

Kinderschoenen van hoge kwaliteit: Bunnies babyschoenen of Giga meisjesschoenen

Kinderschoenen moeten van hoge kwaliteit zijn. Ze moeten de kindervoeten uiterst goed ondersteunen. Het is belangrijk de jonge voetjes van kinderen goed te behandelen met kwaliteitsvolle schoenen. Het is dan ook heel belangrijk om goed passende schoenen te kopen, zodat kindervoetjes de ruimte krijgen om te groeien en ontwikkelen. De babyschoenen van Bunnies en de meisjesschoenen van Giga zijn beide een uitstekende optie. Deze kwaliteitsvolle schoenen zijn niet alleen erg leuk en hip, ze gaan zeer lang mee door de kwaliteitsvolle materialen die zijn gebruikt voor het maken van de schoenen. Daarnaast zijn ze stevig en comfortabel en bieden ze voldoende ondersteuning. De specialist adviseert dan ook zeker de kwaliteitsvolle Bunnies babyschoenen en Giga meisjesschoenen!

Specialist biedt verschillende merken, zoals meisjesschoenen en babyschoenen van Giga en Bunnies

Wil jouw dochter hippe Giga meisjesschoenen? Dat is logisch! Voor een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten schoenen van verschillende merken ben je bij de specialist in schoenen aan het juiste adres. De schoenenwinkel biedt namelijk meer dan honderd verschillende merken! Zo kun je bij de specialist bijvoorbeeld kiezen voor damesschoenen van bekende merken als Adidas, DKNY, Puma, UGG en Michael Kors. Daarnaast biedt de specialist ook herenschoenen van diverse bekende merken, zoals Nubikk, Timberland, Armani en Converse. Maar ook voor kinderschoenen ga je naar de specialist. Zo kun je bijvoorbeeld de leukste Giga meisjesschoenen en Bunnies babyschoenen aanschaffen. De meisjesschoenen en babyschoenen van Giga en Bunnies zijn niet alleen leuk, maar ook van uitstekende kwaliteit.

Een goede houding voor kinderen

Steeds vaker komt er aandacht voor een goede werkhouding voor personen met kantoorbanen. Zij zitten vaak acht uur per dag aan hun bureau en dienen wel op een goede manier te zitten om mogelijke lichamelijke klachten te vermijden. Echter is dit niet de enige plek waar een goede werkhouding belangrijk is. Heeft u wel eens aan uw eigen kind gedacht? Op veel bassischolen zitten kinderen vaak op een houten stoel die amper ondersteuning bied aan de rug en schouders. Bovendien bewegen kinderen vaak op hun stoel en met al dat wiebelen en schuiven wordt hun rug niet ondersteund. Daarnaast zijn de bureautjes vaak te klein voor kinderen, waardoor zij met hun benen tegen de bovenkant van de tafel aan komen. Dit kan ook klachten met zich meebrengen. Scholen onderschatten vaak het belang van goede meubels of er is simpel weg niet genoeg geld voor. Scholen kopen vaak wel verschillende maten tafels per klas, echter is dit vaak niet voldoende. Veel kinderen hebben last van de groeispurt en wanneer deze plaatsvindt, is zo’n tafel vaak te klein en de bureaustoel vaak te kort. Veel leraren spelen hier vaak te laat op in, waardoor het kind een slechte werkhouding aanleert. Scholen zouden hier beter bewust van moeten zijn. Echter is het scholen vooral om de kwaliteit van het onderwijs te doen. De kwaliteit van het lesprogramma mag onder geen enkele voorwaarden verslechteren. Daarnaast zijn leraren en leraressen onmisbaar, waardoor al snel wordt bezuinigd om de tafels en stoelen. Dit is natuurlijk erg jammer, omdat een goede werkhouding ook bijdraagt aan een actievere manier van leren in de klas. Ouders kunnen echter wel zelf stappen ondernemen om een goede werkhouding aan hun kinderen aan te leren. Door de aanschaf van een ergonomische bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau kunnen kinderen leren hoe zij het beste kunnen zitten. Het is een investering, maar doordat beiden verstelbaar zijn, kunnen deze aan de groei van uw kind aangepast worden.

https://www.bnrkantoor.nl/

Buitenspelen goed voor de ontwikkeling

Tijdens de middagpauze een kwartier stilzittend je brood opeten en dan een kwartier buitenspelen. Dat is wat kinderen nodig hebben. Bij de invoering van nieuwe roosters van vorig jaar op basisscholen lijken ouders en leerkrachten vooral hun eigen belangen na te streven. Meer rust in de klas, ouders hoeven niet meer bij te dragen aan halen en brengen, leerkrachten zijn eerder klaar. Jammer dat er geen pedagogen aan het woord komen. Zij kunnen putten uit de vele onderzoeken die de waarde van lange pauzes in het onderwijs onderbouwen. Minimaal een uur tussen de middag buitenspelen draagt bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden en creativiteit, het verminderen van overgewicht en juist meer concentratie in de klas daarna. Voorwaarde is wel dat er op het schoolplein voldoende buitenruimte is met gevarieerde speelmogelijkheden.

 Ook als de kinderen thuiskomen na school komt er steeds vaker een mobiel apparaat op tafel. Of dit nou een mobiel is of een tablet, het lijkt alsof ze er niet vanaf te slaan zijn. Vooral de ouders vinden het allemaal wel makkelijk; geef het kind een snoepje en hij is een poosje stil, maar geef het kind een tablet met een paar spelletjes erop en het kind is de hele dag stil. De houten schommels hebben zich verplaatst naar het digitale domein, de glijbaan in het plaatselijke speeltuintje achter in de straat staat eenzaam te wachten tot er iemand gebruik van maakt. Over een paar jaar hebben onze kinderen helemaal geen speeltuintjes meer. De creativiteit van onze kinderen wordt uit hun gezogen door de mobiele apparatuur en hun fantasieën spelen zich alleen nog af in digitale werelden.

 Als uw kind u de volgende keer verteld “Ik wil een zandbak kopen”, denk hier dan nog eens goed bij na. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat buitenspelen essentieel is om op te groeien tot een evenwichtige volwassene. Het is goed voor de motorische ontwikkeling, het zelfvertrouwen, creativiteit en concentratie en leerprestatie op school. Misschien motiveert die zandbak uw kind wel om net iets beter zijn best te doen op school.

http://www.buitenspeelgoed.nl/