Advertentieindex
Image default
Kinderen

Een online service voor unieke en mooie geboortekaartjes

Een nieuw kind aankondigen is een heugelijk moment. Dat wil je dan uiteraard doen op een unieke en persoonlijke manier. Bij Hierbenik willen ze dit voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Zo bieden zij een manier aan om online geboortekaartjes te laten ontwerpen en bestellen. Zij werken hiervoor met een proces dat al vele tevreden klanten opleverde. Daarbij is het belangrijk dat er telkens een uniek ontwerp wordt vervaardigd en dat jij uiteindelijk altijd tevreden bent met het eindresultaat. Dat is waar Hierbenik altijd naar streeft.

Vertrouw op de creatieve geesten

Om het online proces van geboortekaartjes van wal te steken vraag je allereerst een offerte aan. Hierop reageren de medewerkers van Hierbenik op werkdagen binnen 24 uur. Daarna bied jij meer informatie over de elementen die je graag ziet terugkomen op het geboortekaartje. Hier kun je eventueel materiaal leveren zoals foto’s of ontwerpen van andere geboortekaartjes die jou wel aanspraken. Er wordt uiteraard nooit een letterlijke kopie gemaakt van een ander ontwerp, maar ze dienen vaak wel als inspiratie. Op een termijn van 7 werkdagen mag je vervolgens een eerste ontwerp verwachten van een geboortekaartje. Hierbij horen de medewerkers graag wat je ervan vindt en stuur je de opmerkingen terug hun kant op. Ben je tevreden met het uiteindelijke online ontwerp van je geboortekaartjes? Dan zorgen zij ervoor dat wanneer de baby geboren is, deze geleverd worden.

Maak het jezelf makkelijk

De geboorte van een kind brengt heel wat met zich mee. Door online beroep te doen op de dienst van Hierbenik voor je geboortekaartjes, zorg je ervoor dat dit deel van het proces vlot zal verlopen. Neem daarom contact op met de enthousiaste medewerkers van dit bedrijf en reken op prachtige geboortekaartjes wanneer je baby uiteindelijk op de wereld komt. Zo lever jij deze mooie boodschap aan vrienden en familie op de manier die jij wilt.

https://www.hierbenik.be/