Minimalistisch design met aluminium binnendeuren

Wanneer je op zoek bent naar binnendeuren met een minimalistisch design om je interieur compleet te maken, dan sluiten de aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA wellicht perfect aan bij jouw woonwensen. De deuren en wanden worden gemaakt van aluminium in combinatie met glas voor een ruimtelijk effect met veel lichtinval. Je kunt de binnendeuren en binnenwanden in een scala aan kleuren verkrijgen, zodat ze altijd passen bij jouw interieur. Een specifiek ontworpen poederlak met hamerslag effect zorgt voor een mooie stalen look, maar doordat de deuren van aluminium zijn zitten er veel voordelen aan dit product verbonden.

De voordelen van aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren zijn licht van gewicht – 3 keer lichter dan staal – maar ontzettend sterk. Daarbij zijn ze heel onderhoudsvriendelijk zodat je heel lang kunt blijven genieten van deze binnendeuren. Ze zijn slanker zijn dan bijvoorbeeld houten deuren en worden vervaardigd met glas voor extra veel lichtinval. Door het gebruik van glas in combinatie met aluminium creëer je verder een open, ruimtelijke effect in jouw woning. Bovendien is aluminium voor de volle 100 procent recyclebaar. Kies je voor de aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA, dan haal je dus een milieuvriendelijk product in huis.

Laat je adviseren over de mogelijkheden

IDA staat voor Interior Doors Aluminium. IDA werkt samen met vakmensen die veel verstand van aluminium hebben en de producten van IDA zijn verkrijgbaar bij tal van dealers. Zo is er altijd een IDA verkooppunt bij jou in de buurt. Via de website van IDA kun je via de locater ontdekken waar jouw dichtstbijzijnde verkooppunt in België is. Op deze website vind je ook foto’s van veel IDA projecten; leuk om alvast wat inspiratie op te doen. Zo kun je kiezen voor een enkele deur, een dubbele deur of een pivot- of taatsdeur. Heb je een speciale woonwens buiten het vaste aanbod van IDA om, dan kun je altijd contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

https://idadoors.com

Een sedumdak blijft jaren mooi

Woning en Tuin

Steeds meer eigenaren van onroerend goed besluiten hun pand te verduurzamen. De aandacht gaat in de meeste gevallen vooral uit naar het isoleren en energiezuinig maken van woningen. Om de klimaatverandering tegen te gaan is dat essentieel. Maar je kunt meer doen dan alleen het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en een warmtepomp. Neem een groendak, dat draagt op veel meer manieren bij aan de bescherming van de planeet.

Wat is een groendak

Een groendak is een dak dat is bedekt met beplanting, bijvoorbeeld met sedum (vetplantjes). Een sedumdak is mooi en milieuvriendelijk. Een sedumdak vergt weinig onderhoud, dus je hebt er jaren plezier van.

Een sedumdak is klimaatvriendelijk

Een sedumdak werkt isolerend. De plantjes houden in de zomer de ergste hitte buiten, waardoor je minder energie kwijt bent aan het koelen van je gebouw. De airco kan een paar standjes lager, wat een enorm verschil maakt in de CO2 uitstoot. Dat merk je trouwens ook in energierekening.

Een sedumdak bevordert biodiversiteit

Met de alarmerende berichten over het verlies aan biodiversiteit in Nederland is duidelijk geworden dat sedumdaken nog belangrijker zijn geworden. De sedum biedt een habitat voor allerlei kleine diertjes, die de basis vormen van de voedselketen. Met een sedumdak help je (bedreigde) diersoorten) overleven.

Een sedumdak houdt water vast

Het weer in Nederland is grilliger dan we gewend zijn. Regenbuien zijn heftiger dan ooit. Het rioolstelsel in Nederland is daar niet op berekend, waardoor we steeds vaker te maken krijgen met wateroverlast. Aan de andere kant zijn de droogtes langduriger, waarbij de bodem uitdroogt. Een sedumdak houdt water vast, waardoor minder water hoeft te worden afgevoerd en overstromingen minder hevig zijn. Daarna geeft het water geleidelijk af, waardoor ook de effecten van droogte een beetje gedempt worden.

Een sedumdak is mooi

Laten we ook niet vergeten dat een sedumdak mooi is om te zien. Het oog wil ook wat, tenslotte.

Laat de specialist je sedumdak aanleggen

Roofing Service Nederland is al meer dan 45 jaar dé expert van Nederland op het gebied van dakbedekking. Ook met sedumdaken heeft Roofing Service Nederland een ruime ervaring. Wil jij ook zo een prachtig sedumdak? Neem dan contact op voor een vrijblijvende inventarisatie van de mogelijkheden.

https://roofingservice.nl/

Het kiezen van TV meubels

Woning en Tuin

De meeste Nederlanders spenderen dagelijks heel wat tijd voor de televisie. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er wel geschikte programma’s te zien op de televisie. Dankzij het grote aanbod aan verschillende zenders en programma’s, hoeft u zich met een televisie in huis nooit te vervelen. Niet voor niks wordt de televisie meestal centraal in de woonkamer geplaatst. Tegenwoordig zijn de TV meubels inclusief een fatsoenlijke televisie natuurlijk niet meer weg te denken uit de woonkamer. Aangezien dit een centraal punt in uw woning is, is het aan te raden om het TV meubel nauwkeurig uit te kiezen.

 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als u op zoek bent naar TV meubels. Net als dat er tientallen verschillende televisies zijn, zijn er ook ontzettend veel televisiemeubels. Bij het kiezen van een TV meubel, moet u rekening houden met de huidige inrichting van uw interieur. Aangezien het meubel op een centraal punt geplaatst wordt, valt het erg op als het meubelstuk niet aansluit bij de rest van het interieur. Vandaar dat het belangrijk is dat u het juiste televisiemeubel uitkiest. Dit is overigens wel iets waar u het juiste inzicht voor moet hebben. Indien u niet het juiste inzicht heeft, kan het erg lastig zijn om een TV meubel design uit te kiezen dat goed aansluit op het interieur van uw woning.

Welke TV meubels passen het beste bij uw interieur?

Vraagt u zich af welke TV meubels het beste bij uw interieur passen? In dit geval spelen de kleuren van uw interieur en het TV meubel de grootste rol. Om er zeker van te zijn dat het meubelstuk aansluit bij de rest van uw meubels, kunt u het beste kiezen voor een kleur die vaker in uw interieur voorkomt. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd aan te raden om een crèmekleurig televisiemeubel naast een bruine kast te plaatsen. Indien al uw kasten bruinkleurig zijn, kunt u het beste voor een televisiemeubel kiezen dat dezelfde kleur heeft. Er zijn echter een aantal neutrale kleuren die goed samengaan met vrijwel iedere andere kleur. Een TV meubel in het wit is bijvoorbeeld bijna overal mee te combineren.

Een strak design

Om de woonkamer er zo net mogelijk uit te laten zien, wordt er steeds vaker voor een zwevende televisie gekozen. Deze televisie heeft geen voetstuk, maar wordt aan de muur bevestigd. Heeft u zo een televisie? Ook in dit geval is het belangrijk dat u een televisiemeubel aanschaft. De televisie heeft weliswaar geen voetstuk dat op een meubelstuk moet rusten, maar desondanks ziet het geheel er een stuk strakker uit wanneer u wel een televisiemeubel heeft. Een televisiemeubel kan ervoor zorgen dat uw woning er veel strakker uitziet, zelfs als u een zwevende televisie heeft.

 

Bent u benieuwd naar welke TV meubels er allemaal zijn? In dit geval is het aan te raden om eens een aantal verschillende interieurspecialisten te bezoeken. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de verschillende meubels en wordt het eenvoudiger om een keuze te maken. Overigens kunt u er ook voor kiezen om de meubels online te bestellen, hier bent u vaak goedkoper uit. Een absolute aanrader is wat dat betreft Emob || Uw Online Meubelwinkel!

Vliegenramen kopen

Ben jij van plan om een vliegenraam te kopen? Wat een uitstekend idee! Vliegenramen maken je het leven een stuk fijner en relaxter, want je zult nooit meer last hoeven hebben van ongewenste insecten in huis. Wespen, muggen, vliegen, spinnen en andere insecten maken geen kans met een vliegenraam. Zo worden de warme zomers een puur genot, want je kunt overdag en s’ avonds de deuren en ramen openzetten voor frisse lucht, zonder last te krijgen van dat ongedierte. Je hebt vliegenramen tegenwoordig in alle soorten en maten, dus er zit gegarandeerd iets voor jouw woning tussen.

Een vliegenraam zal niet teleurstellen

De voordelen van vliegenramen zijn eindeloos. Natuurlijk krijgen insecten geen schijn van kans je woning binnen te dringen, maar ook de katten van de buren en vogels zullen niet ongewenst je woning betreden met een vliegenraam. Met een vliegenraam geniet je van alle voordelen van open ramen en deuren, zoals een goede ventilatie en frisse lucht in huis. Dit is zeer belangrijk en gewenst in de zomer. Echter zal je met een vliegenraam geen paniekaanvallen meer krijgen door muggen of bromvliegen!

Vliegenramen voor iedereen

Wat je budget ook mag zijn en waarvoor je dan ook een vliegenraam nodig hebt, je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo heb je varianten voor de ramen, die raamhorren worden genoemd. Deze gaan als een raam open en dicht. Ook zijn er vliegenramen voor schuifpuien en schuiframen, deze worden gemakkelijk geplaatst in de rails. Een wat onopvallendere variant is de rolhor. Deze kun je op- en uitrollen wanneer jij dan wilt, dus deze hoeft niet altijd zichtbaar te zijn.

https://www.vliegenraamshop.be

Wat te doen tegen ongedierte?

Woning en Tuin

 

                                                                               

Er zijn vele soorten ongedierte, van klein tot groot, sommige kruipen en anderen vliegen. Soms zie je ze nauwelijks, maar toch kunnen ze voor veel overlast zorgen. Wil je meer weten over ongediertebestrijding in Gent? Lees dan verder.

Soorten ongedierte

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte die in en om het huis voor veel overlast kunnen zorgen. De meest bekende zijn duiven, muizen, ratten, mollen, spinnen, wespen, vliegen en mieren. Maar daarnaast zijn er ook nog vele andere soorten ongedierte. Al deze soorten moeten op een andere manier bestreden worden. De bestrijding van ongedierte moet vaak overgelaten worden aan een specialist. De oorzaak van overlast is vaak moeilijk te achterhalen, wacht daarom niet te lang en schakel een specialist in.

Expert inschakelen

Op het moment dat bekend is om wat voor soort ongedierte het gaat, is het vrij makkelijk om de juiste specialist in te schakelen. Is nog niet bekend om welk dier het gaat? Raadpleeg dan beestjeskwijt.be om aan de hand van de symptomen het juiste dier te vinden en daarmee ook de benodigde expert in te schakelen. De expert gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem en kan dan ook meteen aan de slag met de bestrijding. Het grote voordeel van een lokale bestrijder is dat er vaak direct begonnen kan worden aan de bestrijding van het probleem. Een expert heeft daarnaast ook de beschikking over bestrijdingsmiddelen die voor de consument niet beschikbaar zijn.

Kosten expert

Doordat er heel veel soorten ongedierte zijn, is het niet mogelijk om prijzen te noemen. Wel is het mogelijk om via de website een offerte aan te vragen, op het moment dat er bekend is om welk ongedierte het gaat, kan de bestrijder vaak een inschatting maken van de te maken kosten. Wanneer er een expert ingeschakeld wordt, zit daar ook een stukje garantie bij. Wanneer hetzelfde probleem op dezelfde plek binnen een jaar terugkeert, wordt dit kosteloos verholpen. Echter dienen dan wel de adviezen van de expert uitgevoerd te zijn. Na de bestrijding worden er namelijk tips gegeven om ongedierte te voorkomen. Doordat de experts ook altijd zoeken naar een duurzame oplossing, wordt de kans vele malen kleiner op een nieuwe plaag.

Heb je last van ongedierte of ben je op zoek naar tips om dit te voorkomen? bezoek dan de website beestjeskwijt.be en vindt alle benodigde informatie. Blijf vooral niet te lang lopen met een probleem, maar schakel een expert in!

 

Evenwicht in de natuur

Woning en Tuin

Je weet hoe belangrijk de natuur voor de mens is. Kijk alleen naar iets kleins als een bij. Hoeveel moeite doen jij en de samenleving er niet voor om de bij in leven te houden? Je weet immers, dat als de bij er niet meer is, dit ook gevolgen zal hebben voor de rest van de natuur en groente en fruit die je graag wilt eten. Hoe klein het ook is, het is onderdeel van het geheel en daarom essentieel. Zo zijn bomen ook een deel van het geheel. En met de BTL Bomendienst kun je ervoor zorgen dat de bomen in jouw straat, wijk of gemeente in de best mogelijke staat blijven, zodat ze blijven bijdragen aan de positieve effecten van de natuur.

Zieke of beschadigde bomen

Maar wat nou als de bomen in jouw buurt niet meer in orde zijn? De stormen in de herfst richten hun schade aan en de dieren die zich in de boom huisvesten zorgen voor een verzwakte of aangetaste boom. Ook dan kan de bomendienst uitkomst bieden. Door kennis en ervaring weet je zeker dat de bomendienst het beste zal doen voor zowel de boom, als de omgeving. Niemand heeft er iets aan om een nostalgisch bomenlaantje in stand te houden, als er gevaar voor de passanten is. Gedegen onderzoek door de bomendienst levert een advies op waar je iets mee kan. Er moet gekapt en opnieuw aangeplant worden, of een goede snoeibeurt kan de bomen nog een aantal jaren redden.

De levenscyclus van een boom

Het is goed om je te realiseren dat alles een begin en einde heeft. En natuurlijk wil je het liefst volwassen bomen in je omgeving, want die geven schaduw in de felle zon en beschutting tegen de wind. Ze geven je soms noten in de herfst en laten je de seizoenen intenser beleven. Maar soms is het noodzakelijk om alle oude bomen te verwijderen en een nieuwe rij bomen te planten. Dat is dan ook weer de natuur.

Geniet van een mooie groene tuin als u kunstgras gaat kopen

Wilt u deze zomer weer genieten van een mooie groene tuin? Dan is het een goed idee om te kiezen uit een mooi tapijt kunstgras. Bij de Kunstgrasgigant heeft u de keuze uit een groot assortiment, zodat u zeker een resultaat vindt dat past bij uw tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan is het mogelijk om een pakket aan te vragen met proefstalen. Zo kunt u diverse soorten kunstgras met elkaar vergelijken en de juiste keuze maken. Heeft uw keuze gemaakt? Dan is het goed te weten dat u altijd 10 jaar garantie krijgt op uw kunstgras.

Laat uw kunstgras aanleggen door een specialist

Heeft u gekozen welke soort kunstgras u wilt kopen? Heeft u dan ook al nagedacht over het aanleggen? U kunt met de nodige hulpmiddelen uw kunstgras eenvoudig zelf aanleggen. Daarnaast kunt u bij de Kunstgrasgigant ook een professional inschakelen voor het aanleggen van uw tapijt. Deze specialisten hebben een jarenlange ervaring en zorgen voor een strak resultaat waar u jarenlang van geniet. Deze specialist beschikt over diverse installatiepakketten. Via de website ziet u duidelijk hoeveel u betaalt voor het aanleggen van uw kunstgras en de extra diensten. Op de website vindt u ook diverse resultaten, zodat u een goed beeld heeft van uw toekomstig grasperk.

Krijg een mooie korting als u kunstgras gaat kopen

Uiteraard wilt u niet te veel betalen als u kunstgras gaat kopen. Ga daarom naar een specialist met diverse aanbiedingen. De Kunstgrasgigant heeft verschillende vestgingen met mooie outletprijzen. Deze specialist heeft op meerdere locaties een couponhal, waar u een grote voorraad restpartijen vindt. Al deze restpartijen zijn duidelijk voorzien van de afmetingen en het prijskaartje. Slaagt u binnenkort uw slag? Kom dan langs in een van de vestigingen verspreid over heel Nederland. Hier geven de medewerkers u ook graag een gepast advies. Zo geniet u snel van een kindvriendelijke tuin die jaren meegaat.

5 feiten over natuurlijke dekbedden

Woning en Tuin

De juiste omgeving hebben is van het grootste belang voor een goede nachtrust. Uw beddengoed speelt hierin een grote rol, van uw matras tot uw lakens, kussens en dekbedden. Aangezien we bijna een derde van ons leven in bed doorbrengen, is het belangrijk om beddengoed van de beste kwaliteit te krijgen die we ons kunnen veroorloven. En vanwege levensstijl en ethische beslissingen kiezen veel mensen tegenwoordig voor organisch en natuurlijk beddengoed. Wat zijn de voordelen van natuurlijk beddengoed? En waar moet je je bewust van zijn?

Het reguleert uw lichaamstemperatuur
In tegenstelling tot synthetische materialen die u te warm maken of u niet genoeg opwarmen, zijn natuurlijke materialen fantastische regulators van lichaamstemperatuur. Om u koel te houden in de zomer en warm in de winter zorgt natuurlijk beddengoed voor een comfortabele nachtrust.

Deze materialen werken ook om vocht weg te voeren van het lichaam, in plaats van vast te houden aan het lichaam zoals synthetische materialen dat kunnen doen.

Het is extreem duurzaam…
Natuurlijk katoen en stoffen zijn biologisch erg sterk. Ze zullen voor een langere periode in een betere conditie blijven. En we weten allemaal wat dat betekent … u hoeft ze niet om de maand te vervangen!

Hoewel ze soms niet zo lang meegaan als synthetische materialen, is de kwaliteit meestal veel hoger met 100% natuurlijke stoffen. Dit betekent dat het uiterlijk en het gevoel van uw product net zo mooi blijft, zelfs als een deel van de stabiliteit afneemt.

En comfortabel
Artikelen zoals kussens en dekbedden kunnen versleten of plat worden door synthetische vulling die aan elkaar gaat klonteren. Natuurlijke materialen zoals wol en dons blijven loszittend voor een meer ondersteunende slaapervaring. Ze zijn ook zacht en lichtgewicht.

Zoals we eerder hebben vermeld, houdt natuurlijke stof uw lichaam ook op een gereguleerde temperatuur, wat betekent dat u niet meer hoeft te woelen en draaien! Hierdoor is het ook hygiënischer. Matrassen gemaakt van natuurlijke stoffen kunnen lucht vrijer laten circuleren, waardoor ze minder kans hebben om zoveel bacteriën te bevatten.

Neem een kijkje in de Better Nights-aankoopgids voor meer informatie over het kopen van natuurlijk beddengoed.

Het is beter voor het milieu
Het is meestal een regel dat dingen die uit de natuur komen, kunnen worden teruggegeven aan de natuur. Hierdoor zijn natuurlijke stoffen biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen achterlaten als ze niet meer gebruikt worden.

Natuurlijke stoffen kunnen ook worden gerecycled en gebruikt voor het maken van tapijten, matten, veiligheidsgordels en zelfs hernieuwbare energie. Veel beter dan op de vuilstort belanden!

Het is overal verkrijgbaar
Vanwege zijn populariteit om alle redenen die we hierboven hebben genoemd, zijn natuurlijk beddengoed, bedden en matrassen gemakkelijk te vinden bij de meeste goede beddetailhandelaren. Dit betekent dat u niet hoeft te jagen in winkels of sites hoeft af te strollen om een bedproduct van goede kwaliteit te vinden dat is gemaakt van natuurlijke materialen.

En dit hoeft niet alleen te worden beperkt tot beddengoed. Natuurlijk hout en leer gebruikt in meubels hebben dezelfde voordelen als natuurlijk beddengoed. Creëer een rustieke oase met een van de grootste trends in interieurontwerp van dit jaar.

https://www.betternights.nl/

Begeef u zo in dromenland met een van de comfortabele Pullman matrassen

Een goede matras is belangrijk voor een goede nachtrust. Het is dus een belangrijke keuze wanneer u een nieuwe gaat kopen. Jarenlang brengt u er dagelijks zo’n 8 uur op door. Het is belangrijk dat het matras comfortabel is, zodat u lekker kunt slapen. Nog belangrijker is dat het matras de juiste ondersteuning biedt, zodat u geen rugproblemen oploopt. Er is eigenlijk maar één manier om erachter te komen of een matras geschikt is: door het uit te proberen. Daarom kunt u bij Slaapspecialist Drempt terecht om verschillende soorten Pullman matrassen uit te proberen. Gaat uw voorkeur uit naar een boxspring? Probeer dan een van de verschillende boxspring merken uit, zoals Avek. Bij deze specialist vindt u altijd een matras dat perfect is voor u.

Ontvang uitstekende service bij het bestellen van uw Pullman matrassen

Welke van de vele soorten Pullman matrassen u ook koopt, een goede nachtrust is gegarandeerd. De matrassen van dit topmerk zijn een voor een van de beste kwaliteit. Helemaal gunstig wordt het wanneer u uw Pullman matrassen of Avek boxspring komt kopen in regio Arnhem bij Slaapspecialist Drempt. Naast dat deze specialist uitsluitend goede matrassen levert, bieden ze u ook een uitstekende service. U bekijkt hun uitgebreide aanbod in de showroom. Nadat u een keuze heeft gemaakt, zorgt de specialist ervoor dat het matras gratis bij u thuis wordt afgeleverd. Als dat nodig is kunnen de bezorgers uw matras zelfs naar de gewenste verdieping tillen. Dat is de service van een specialist!

Vakmanschap staat centraal bij de productie van een Avek boxspring

Een Avek boxspring is een populaire keuze bij wie een nieuw bed zoekt en dat is niet verwonderlijk. Dit gerenommeerde merk heeft heel wat ervaring in het maken van de beste bedden. Ze doen het al sinds het jaar 1927. In al deze jaren zijn zij de bedden steeds blijven innoveren. Het resultaat ervan is de Avek boxspring van vandaag de dag. Vakmanschap staat hierbij centraal. Dankzij Avek’s innovatieve ideeën op het gebied van design, duurzaamheid en comfort voldoet de boxspring aan al uw wensen. Voor het kopen van een innovatieve en vooral kwalitatieve Avek boxspring gaat u naar Slaapspecialist Drempt. Ook voor matrassen, bijvoorbeeld van het merk Pullman bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Vloerverwarming van de best mogelijke kwaliteit aanleggen

U wilt verwarming van de best mogelijke kwaliteit. Dan is het verstandig om dit bedrijf in te schakelen. Stelt u zich eens voor: uw huis volledig inrichten zoals u dat zelf wilt, zonder rekening te hoeven houden met grote, lelijke radiatoren. Dat kan als u vloerverwarming laat aanleggen door een specialist als Multi Vloeren Brabant. Zij zorgen ervoor dat de vloerverwarming volledig onzichtbaar wordt geplaatst. Als u de hulp inschakelt van deze specialist, maken zij samen met u een realistische planning voor het aanleggen van de vloerverwarming en zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van het plannen, aanleggen tot het plaatsen van de nieuwe vloer. Neem direct contact op met deze specialist als u een vloerverwarming wilt laten aanleggen.

De voordelen van vloerverwarming laten aanleggen door een specialist

Neemt u binnenkort contact op met Multi Vloeren Brabant. Dan kunt u een persoonlijke service verwachten. Vloerverwarming laten aanleggen heeft op zichzelf al vele voordelen. Denk hierbij aan het beter verdelen van de warmte, het verminderen van huisstofmijt en het onzichtbare resultaat, maar ook het laten aanleggen dor een specialist brengt voordleen met zich mee. Zo bent u bij Multi Vloeren Brabant altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Zij doen er alles aan om de vloer zo deskundig mogelijk te leggen, zodat u optimaal geniet van de voordelen die vloerverwarming met zich meebrengt. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook direct een nieuwe vloer uitkiezen. Deze wordt dan direct na het vloerverwarming aanleggen op de juiste manier geplaatst. Zo zit u nooit lang in de rommel van de verbouwing.

Vloerverwarming laten aanleggen zorgt voor een optimale klimaatbeheersing in huis

U wilt een optimale klimaatbeheersing in huis. Daar zijn enkele maatregelen voor nodig. Op blote voeten door het huis lopen en toch warme voeten hebben, zelfs in de winter? Dat kan wanneer u kiest voor vloerverwarming laten aanleggen door een specialist als Multi Vloeren Brabant. Een vloerverwarming die goed is aangelegd, verzekert u van een optimale klimaatbeheersing in elke ruimte van uw huis. Warmte stijgt op en daardoor wordt deze bij radiatoren en convectoren slecht verdeeld. Vloerverwarming wordt geplaats onder de gehele vloer, waardoor de warmte door de hele ruimte wordt verdeeld. Wist u dat u uw thermostaat zelfs 2 graden lager kunt zetten als u vloerverwarming laat aanleggen? Zo bespaart u ook nog eens op de energiekosten!