Kies voor een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent

Is uw badkamer gedateerd en wilt u deze laten opknappen? Een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent kan ervoor zorgen dat u weer met plezier onder de douche stapt of een bad neemt. Met mooie nieuwe tegels op de vloer en de muren ziet het er gelijk een stuk beter uit. Heeft u plannen om uw badkamer een flinke opknapbeurt te geven, maar ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? Besteed de klus dan uit aan professionals voor wie het renoveren van badkamers dagelijks werk is. Na slechts enkele dagen kunt u uw nieuwe badkamer bewonderen en in gebruik nemen.

Een complete make-over voor uw badkamer

Als de inrichting van uw badkamer u al jaren een doorn in het oog is dan is nu het moment om daar iets aan te doen. Kies voor een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent door de vakmensen van DT-Technics uit Evergem. Zij verzorgen de complete renovatie, van het plaatsen van een nieuwe douchecabine tot het installeren van een geavanceerd bad met whirlpoolfunctie. Ook het plaatsen van badkamer meubilair en het leggen of verplaatsen van leidingen kunt u met een gerust hart aan dit bedrijf overlaten. Uw wensen worden uitgebreid met u doorgenomen zodat de installatie van uw nieuwe badkamer volledig naar wens wordt uitgevoerd.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe badkamer

Heeft u plannen voor een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar het kostenplaatje. Daar komt u snel achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierin worden alle kosten meegenomen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Als u akkoord bent met de prijsopgave kan de renovatie direct worden ingepland. Uiteraard staat het u volledig vrij om zelf uw badkamermeubelen en sanitair uit te zoeken. Deze vakmensen uit Evergem zullen deze vervolgens voor u plaatsen. Alles gaat altijd in goed overleg met de klant, want tevreden klanten zijn voor dit bedrijf erg belangrijk.

https://www.dt-technics.be/

Kies mooie douchetegels voor jouw specifieke stijl

Sta je op het punt om je badkamer grondig te renoveren? Of ben je een nieuwe woning aan het zetten en zit je al na te denken over de inrichting van je verschillende ruimtes? In beide gevallen ga je op een gegeven moment nadenken over hoe je de douche gaat inrichten en welke stijl je hiervoor wilt aannemen. Met douchetegels kun je een mooie wand creëren die waterdicht is en voor lange tijd een mooie toevoeging is aan de ruimte. Maar uiteraard zoek je hiervoor naar uitvoeringen en varianten die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren. Het aanbod van douchetegels is zodanig rijk aan kleuren, stijlen en patronen dat het een hele zoektocht wordt. Maar bij Tegeloutlet ben je zeker dat je vindt wat je wenst. Breng daarom zeker een bezoek aan een van de filialen vlak bij jou!

Alleen maar voordelen bij deze specialist

Tegeloutlet beschikt over 250.000 m² aan keuzemogelijkheden wanneer je naar tegels op zoek bent. Dat betekent dat wat jij ook in gedachten hebt, hoogstwaarschijnlijk ter beschikking is in een van de vele filialen van deze specialist. Zij hebben winkels verspreid over heel Vlaanderen, wat betekent dat je nooit ver hoeft te gaan om hun assortiment te ontdekken. Voordat je de verplaatsing maakt naar een van hun winkels, kun je reeds online op ontdekkingstocht gaan. Daar staan ze overzichtelijk geordend per categorie zodat je meteen de tegels kunt bekijken die jij nodig hebt. Maak het jezelf heel gemakkelijk en kies voor de kwalitatieve douchetegels van Tegeloutlet.

Maak hier altijd de juiste keuze

In je zoektocht naar douchetegels zal een bezoek naar Tegeloutlet ongetwijfeld het gewenste resultaat opleveren. Zoek daarom naar het dichtstbijzijnde filiaal en twijfel niet om eens een bezoekje te brengen. De medewerkers zoeken met je mee en geven je advies over het onderhoud en de reiniging van jouw tegels. Neem contact op met hen als je vragen of opmerkingen hebt.

Met automatische deuren COVID verspreiding voorkomen

Woning en Tuin

Advertentieindex

Veel mensen duwen toegangsdeuren met hun armen open als ze met de hand zijn. Maar ze weten niet hoe ze de deur moeten openen als ze eraan moeten trekken om naar buiten te gaan om binnen te komen. Dankzij plaatsen met automatische deuren is dit geen probleem meer, omdat er geen kans is op besmetting via de handen.

Automatische deuren zijn tegenwoordig onmisbaar in ziekenhuizen en gezondheidscentra, omdat zij de binnenkant van de ruimten volledig isoleren. Het zijn hermetische deuren die de grootst mogelijke veiligheid bieden in quarantaine-omstandigheden. Tegenwoordig, nu veel patiënten de gevolgen van de ziekte in afzondering moeten ondergaan, zijn zij van groot nut en belang voor gezondheidscentra.

Ook in magazijnen waar met producten wordt gewerkt en waar veel wordt geladen en gelost, zijn automatische deuren van fundamenteel belang. Zij zorgen voor wendbaarheid, een grote bedienbaarheid en de beste hygiënische omstandigheden. In tijden waarin we strikt moeten zijn met betrekking tot afstanden en het gebruik van materialen, zorgen ze voor comfort en veiligheid.

Als deze pandemie eenmaal voorbij is, zou het een goed idee zijn om te analyseren waar automatische deuren van nut kunnen zijn (op de meeste plaatsen en in de meeste gebouwen, met inbegrip van het openbaar vervoer), voor het algemeen welzijn van de gehele samenleving. Niet alleen om een nieuwe epidemie te voorkomen, maar ook voor de hygiëne tegen verkoudheid en griep.

https://www.automatischedeuren24.nl/

Waarom een zwart huisnummer kiezen?

Woning en Tuin

We zijn hip, dus ook naast de deur.

Het is misschien iets waarover je bij het kopen van een nieuw huis, of het opknappen van je huidige huis niet bij nadenkt. Toch is het zeer van belang. Het geeft namelijk in combinatie met de voorgevel en de voordeur, de eerste indruk van een huis en daarmee meteen een oordeel over de bewoners. Je wilt dus de goede keuze maken, maar een keuze waarvoor eigenlijk? Een huisnummerplaat natuurlijk! De informatie en tips, gegeven in deze blog gaan je daarbij hopelijk helpen.

Het belang van het nummerplaatje

Je zou het misschien niet denken, maar het hebben van een huisnummerplaat is in Nederland verplicht. Er zijn zelfs wettelijke eisen omtrent de minimale afmetingen van het plaatje. Zo dient het plaatje zelfs minimaal 12 mm x 12 mm te zijn en moeten de cijfers minimaal 88 mm hoog bij 60 mm zijn. Deze wettelijke eisen zijn gesteld zodat in het geval van een spoedgeval bijvoorbeeld de hulpdiensten weten op welk adres dit spoedgeval heeft plaatsgevonden en dit adres makkelijk kunnen vinden. Ook is het voor jezelf natuurlijk handig om een nummerplaatje te hebben. Dit, aangezien wij in deze huidige tijd massaal aan het online shoppen zijn geslagen en je natuurlijk wilt dat het pakketje op het juiste adres wordt bezorgd. Wie heeft er namelijk nou geen hekel aan het ophalen van een pakketje bij de buren?

De keuze

Welk nummerplaatje kies je nu eigenlijk? Je hebt ze namelijk in allerlei soorten en maten. Zo heb je vierkante, ronde, met naam, zonder naam, met een figuur, etc. Zolang de nummerplaat maar voldoet aan de zojuist gestelde wettelijke eisen en de volgende eis. De nummerplaat moet namelijk ook nog in een afwijkende kleur zijn van de ondergrond waarop het bevestigd is. Nu is dit natuurlijk niet zo moeilijk aangezien maar weinig huizen in Nederland een kleur hebben. We wonen jammer genoeg namelijk niet in het zonovergoten Curaçao. Maar welke kleur kies je dan?

Zwart

In Nederland is momenteel de kleur zwart enorm populair in de gemiddelde huiskamer en klerenkast. Dus waarom niet een zwarte nummerplaat? De kleur zwart wordt namelijk geassocieerd met kracht, elegantie en formaliteit. Dit betekent dus dat de zwarte nummerplaat ervoor kan zorgen dat de bewoners ook zo worden gezien. Wanneer je dit graag wilt, is zwart de juiste keuze. Bovendien is de kleur zwart tijdloos, waardoor je maar een keer een nummerplaat moet aanschaffen en deze vervolgens jaren kan laten hangen. Verder gaat de kleur zwart met alles samen, dus ook een pimpelpaars deurkozijn. Tot slot is de kleur zwart door de zeer afwijkende kleur met de gemiddelde bakstenen woning (met de bekende oranje/grijzige kleur)goed zichtbaar in het donker, of in het licht van de koplampen. Kortom, de keuze van het huisnummer is nog niet zo makkelijk. Zo moet de nummerplaat dus voldoen aan tal van eisen en kan het bepalend zijn voor je status. De keuze is aan de soort en vorm is aan jou, maar met een zwart huisnummer kan je niet missen.

Moustiquaires : découvrez-en les avantages

Advertentieindex

Nous en souffrons tous pendant l’été : des mouches dans la maison. C’est principalement parce que nous aimons laisser les fenêtres ouvertes pour laisser entrer l’air frais. Mais avec cet air rafraîchissant viennent des invités non désirés : mouches, moustiques et autres insectes. Vous pouvez aisément prévenir cela avec des moustiquaires. Les moustiquaires sont des écrans spéciaux que vous placez sur vos propres fenêtres. De cette façon, les mouches et autres insectes n’ont aucune chance d’entrer, tout en vous laissant profiter de l’air frais extérieur.

Commander des moustiquaires sur mesure

Il est très facile d’acheter des moustiquaires et vous pouvez le faire en ligne ! Vous pouvez commander les moustiquaires de votre choix parmi les nombreux types disponibles qui se fixent à vos fenêtres de différentes façons. Il y a des moustiquaires que vous pouvez fixer de manière permanente à vos fenêtres pour en profiter pendant tout l’été, et il y en a d’autres que vous pouvez placer devant la fenêtre pour facilement les retirer au besoin.

Saviez-vous qu’il est également facile de commander des moustiquaires sur mesure ? De cette façon, vous pouvez commander exactement les bonnes moustiquaires qui s’ajusteront parfaitement. C’est bien, car cela vous évite de mauvaises surprises. Vous n’avez qu’à mesurer le cadre de vos fenêtres puis rechercher des moustiquaires correspondant à ces dimensions.

https://www.moustiquairesurmesure.be

Hier vindt u de beste poorten in omgeving Antwerpen

Woning en Tuin

Advertentieindex

Poorten komen in allerlei vormen en uitvoeringen. U heeft namelijk automatische garagepoorten maar daarnaast ook grote hekpoorten waarmee u uw huis en tuin afschermt. Om zeker te zijn dat u de poort vindt die u wenst, moet u bij een specialist langsgaan met een enorm aanbod aan mogelijkheden. Wees daarom welkom bij Vos Poorten. Zij bieden via hun showrooms het meest uiteenlopende aanbod aan poorten in regio Antwerpen. U kunt daarbij kiezen om ofwel bij hun filiaal in Brecht of in Rumst langs te gaan en daar de opties te verkennen. U vindt hier ongetwijfeld de poort die uitstekend past bij uw woning of bedrijf.

Reken op advies van de ervaren specialisten

Wanneer u bij een van de filialen in Brecht of Rumst langsgaat, dan weet u zeker dat u persoonlijk advies krijgt van een van de medewerkers. Zij hebben namelijk vele jaren ervaring in het verdelen van poorten in de regio Antwerpen en weten precies waar op te letten in verschillende situaties. Hierbij kiest u ook nog eens uit een assortiment waartoe enkel de beste merken behoren. Zo weten ze zeker dat ze alle klanten voorzien van de beste kwaliteit. Zoekt u naar een garagepoort die u met een afstandsbediening makkelijk bestuurt? Dan zit u bij het merk Hormann zeker goed. Daarnaast kunt u ook een nieuwe voordeur uitkiezen bij Vos Poorten in Antwerpen.

Neem contact op met deze specialisten voor een afspraak

Wilt u eens komen kijken naar de poorten die Vos Poorten aanbiedt in de omgeving van Antwerpen? Dan kunt u op voorhand een afspraak maken om zeker te zijn u geniet van de volledige hulp van een van de medewerkers. Daarbij specifieert u de verschillende eigenschappen die u verlangt van uw poort en vervolgens kijken zij naar welke opties uit het aanbod hier het beste op aansluiten.

https://vospoorten.be/

Ecologische oplossingen zoals zwemvijvers of een groendak zijn hier mogelijk

Woning en Tuin

Zorg dragen voor het milieu is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Hierbij is het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Zo kun je met hele kleine ingrepen al een serieuze impact maken. Denk maar bij het bouwen van een nieuwe woning of een nieuw gebouw aan ecologische bouwoplossingen. Een minder bekende toepassing hier is een groendak. Dat betekent dat je de weelderigheid van de natuur op je dak tovert. Dat levert je vele voordelen op. Denk zo maar eens aan de waterretentiemogelijkheid van een stukje natuur op je dak. Een groendak kan er in dit geval voor zorgen dat wateroverlast beduidend vermindert. Bij grotere gebouwen kunt u met een groendak ook een prachtige daktuin voorzien op de bovenste verdieping. Hiervoor kunt u het beste beroep doen op de diensten van Ecoworks uit Vilvoorde.

Zwemvijvers in alle vormen en maten

Daarnaast kunnen de vakmensen bij Ecoworks in Vilvoorde nog vele andere ecologische oplossingen voor u voorzien. Zo zijn zij eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van zwemvijvers. Deze zijn recent bijzonder populair geworden omdat ze minder opvallend zijn in uw tuin dan een traditioneel zwembad. Daarnaast vervult het ook de functie van een vijver en zorgt het voor meer natuur en een fijne omgeving voor allerlei planten en dieren. In zowel een organische als een moderne uitvoering is de keuze volledig aan u. Wat ziet u het liefst terug in uw tuin en op welke plaats zou u graag een zwemvijver willen? Met het maatwerk van Ecoworks zit u altijd goed!

Vertrouw op deze specialist

Voor zowel zwemvijvers als groendaken zit u goed bij Ecoworks. Neem daarom contact met de medewerkers om alvast een gesprek in te plannen. Tijdens die eerste ontmoeting kunt u uw wensen afstemmen met de mogelijkheden die zij aanbieden. Met het eindresultaat zult u ongetwijfeld tevreden zijn.

Gamestoelen: niet alleen perfect om in te gamen!

Woning en Tuin

 

Het afgelopen jaar hebben we met z’n allen veel thuis moeten werken. Om dit goed te kunnen doen en rekening te houden met onze lichamelijke gezondheid is het van groot belang dat we onze werkplek op de juiste manier inrichten. Dit begint bij een goed bureau en de juiste bureaustoel. Om een goede werkhouding aan te kunnen nemen is een bureaustoel die op verschillende manieren te verstellen is belangrijk. Stoelen waar je voor het werk misschien niet direct aan denk maar hier zeer goed geschikt voor zijn, zijn gamestoelen. Gamestoelen zijn gemaakt om lange tijd achter elkaar in de juiste houding op te kunnen zitten, vooral fanatieke gamers doen dit graag en die willen dus alleen het beste uit hun stoel kunnen halen en zijn bij uitstek de perfecte stoel voor jouw werkzaamheden aan het bureau.

Voor meer dan alleen gamen.

Gamestoelen zijn geschikt voor meer dan alleen gamen. Ook voor kantoor werkzaamheden zijn gamestoelen zeer geschikt. Gamestoelen komen in verschillende schillende uitvoeringen en prijsklassen maar de gemiddelde gamestoel is snel al geschikter voor lang zit werk dan een betaalbare bureaustoel en dat komt omdat de stoelen specifiek ontworpen worden voor langere sessies achter het bureau. Maar wat is een gamestoel nu precies? De meningen onder games verschillen daarin. Zo kun je gamestoelen om te beginnen onderverdelen in drie categorieën; voor PC gamers die lange stukken achtereen aan het bureau zitten. Voor console gamers die vaak achter de TV gamen, dit zijn ook wel de multimedia stoelen waarin je lekker kan loungen. En de derde is voor race gamers, dit zijn speciaal ontworpen stoelen die de gamer de ervaring geven in een racewagen te zitten. De gamestoel die geschikt is als bureau stoel is uiteraard die voor PC gamers.

De ideale oplossing

Het gebruiken van een game stoel als bureau stoel voor werk is bij uitstek een ideale oplossing. Omdat gebruikelijke bureaustoelen prima werken maar doorgaans niet bedoeld zijn om langere tijd op te zitten wil je een stoel die een goede steun in de rug geeft, een zachte en soepele zitting heeft, verstelbaar is in hoogte en kan kantelen. Een goede gamestoel beschikt over een aantal eigenschappen die het onderscheidt van de rest. Dit begint bij de stevigheid van de stoel, je wilt een stoel die robuust aanvoelt en stevig in elkaar zit zodat deze lang meegaat. De kwaliteit van de gebruikte materialen dragen bij aan de gebruikservaring en het comfort van de stoel. De functionaliteit van de stoel bepaalt uiteindelijk de mate waarin de stoel verstelbaar is zodat je deze perfect kunt aanpassen aan jouw zithouding en lichaam. Zorg er altijd voor dat je een stoel hebt die perfect past, je wilt niet zitten in een stoel die te breed of te smal is. Het advies is dan ook om een stoel eerst uit te proberen in een winkel indien mogelijk. Een gamestoel is immers niet gewoon een stoel, het is een stoel die jou ondersteunt tijdens het gamen maar ook tijdens het uitvoeren van kantoorwerkzaamheden aan huis.

TV Kijken via internet

Woning en Tuin

Advertentieindex

Voor Nederland en België is TV kijken via internet razend populair. Want zeg nou zelf, het is super tof om thuis op een ander scherm dan je televisie, toch tv te kunnen kijken. Er zijn verschillende mogelijkheden, van betaalde diensten de streaming methode tot aan gratis te downloaden software. Daarmee kan je dus echt gratis online tv kijken.

Wifi verbinding nodig

Wil je ergens binnen in huis, buiten in de tuin, op vakantie zoals de camping, of ‘gewoon’ onderweg gebruik maken van de Nederlandse of Vlaamse televisiedienst, dan is een goede wifi verbinding cruciaal. Je moet direct verbonden zijn met het internet, tenzij je op andere manieren zelf eerst een film, serie of tv uitzending hebt gedownload.

Optie 1: Kodi

De software van Kodi gaat al heel wat jaren mee, en blijft nog steeds ontwikkeld worden. De mogelijkheden zijn hiermee eindeloos, even wat belangrijke punten van deze software op een rijtje

  1. Het is een compleet mediacenter met eindeloze mogelijkheden in en rondom het huis. Je kan media opslaan zoals foto’s, muziek en video en overal bekijken.
  2. Met een start tv kan je Kodi zelfs direct op de TV installeren.
  3. Software is er voor Windows, Mac, iPhone en iPad, Android, Linux en Raspberry Pi.
  4. De standaard software is perfect als entertainment software, maar maak het nog veel leuker met plugins. De plugins kan je downloaden vanuit Kodi en geven je toegang tot grote hoeveelheden content. Je kan het koppelen met Hollywood films, Netflix, Youtube, Live TV (Nederland, Vlaanderen en wereldwijd), Nieuwskanalen en veel meer.

Optie 2: Stremio

Net als Kodi is Stremio ook een modern media center, de volledige oplossing om al je video’s te beheren en af te spelen.

Toegang tot TV Gemist, Live Televisie, films en online streaming kanalen was nog nooit zo makkelijk

Je kan Stremio downloaden voor Windows, Mac en Linux. Is dat alles? Nee natuurlijk niet, ook zijn er Apps voor iOS en Android. Dus ook voor op je smartphone en tablet is Stremio te gebruiken.

Houtlijmen – de verschillen

Advertentieindex

Houtlijm wordt gebruikt om houten materialen en houtachtige materialen te kunnen lijmen. Er zijn houtlijmen met verschillende kleuren. Zo is er wit of houtkleurige houtlijm, maar ook zwart of transparant. Afhankelijk van waar je de lijm precies aanbrengt en of de lijm zichtbaar zal zijn, kun je de kleur van de houtlijmen meenemen in je overweging voor welke houtlijm je kiest. Bij Rectavit heb je een ruime keuze uit verschillende soorten houtlijm. De meeste varianten zijn wit van kleur of transparant.

Structan houtlijmen

Structan Black is een zwarte soort houtlijm van Rectavit. Structan houtlijm kun je ook in wit of houtkleur verkrijgen. Daarnaast zijn er een Structan Power en een Structan Express houtlijm. Ook is er een gewone Structan houtlijm. Structan is stevig en kan verschillende oppervlakken lijmen. De Structan White, Wood en Black zijn vooral krachtig op houten materialen. Structan Express hardt sneller uit dan andere houtlijmen. Structan Power is ook geschikt om vochtig hout te lijmen, waar andere houtlijmen dit niet zijn.

Watervastheid en kleuren houtlijmen

Houtlijmen met het kenmerk D4 zijn watervast. Er zijn ook houtlijmen met D2 of D3. Hoe lager het getal, hoe slechter de lijm tegen vocht of water kan. Een D3 is bestand tegen water, maar niet watervast. Een D2 is enkel bestand tegen vocht, dus niet tegen water. De varianten houtlijm waarvan de lijm wit van kleur is zijn de 210 Classic, 225 Express, 230 Super, 233 Ultra en de Structan White. Houtskleurige of bruine houtlijm vind je in Structan Wood of Rectan. Voor transparante houtlijm kies je Rectan Express Transparant, Structan of Structan Express.