Zwembad voor in je tuin

Jaren geleden werd een zwembad in je tuin nog gezien als iets wat alleen rijke mensen hadden. Aanleg kosten van deze zwembaden was enorm hoog waardoor alleen de rijkste mensen ze konden veroorloven. De meeste burgers kozen er daarom voor om een opzet zwembad aan te schaffen zodat ze toch nog een vorm van verkoeling hadden. Tegenwoordig is dit gelukkig heel anders en zijn deze inbouwzwembaden veel betaalbaarder geworden. Hierdoor kan nu ook jan modaal een inbouw zwembad betalen.

Een inbouw zwembad in je tuin

Het hebben van een inbouw zwembad heeft heel veel voordelen. Zo hoef je niet iedere keer naar het zwembad te gaan om te gaan zwemmen maar kun je gewoon genieten van je eigen zwembad in de achtertuin.Dat scheelt je niet alleen veel geld maar ook heel veel gedoe. Bovendien hoef je nu niet iedere naar een zwembad toe te rijden, maar kun je gewoon vanuit je huis recht in het zwembad lopen. Hierdoor is het een ideale oplossing om afkoeling te zoeken tijdens de warme zomer dagen.

Mogelijkheden van een inbouwzwembad

Een inbouwzwembad heeft veel mogelijkheden en zorgt voor een ultieme uitstraling van je tuin. Bovendien zijn ze goed schoon te houden door gebruik te maken van een water filter en een doek om het zwembad te bedekken.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/

De beste verhuisdozen

Heb je verhuisdozen nodig? Deze kan je op veel plekken kopen, maar er zit een hoop verschil in de kwaliteit. Zo zijn er veel verschillende soorten verhuisdozen. Je kunt deze niet allemaal zomaar met elkaar vergelijken. Zo heb je hele goedkope verhuisdozen, maar die zijn niet altijd stevig. Maar het kan ook gebeuren dat je dure verhuisdozen koopt, die ook niet stevig zijn. Dan koop je natuurlijk een kat in de zak. Kijk daarom altijd goed naar de kwaliteit van de verhuisdozen voordat je deze koopt. 

Autolock verhuisdozen
De makkelijkste verhuisdozen noemt met ook wel de autolock verhuisdoos. Het voordeel hiervan is dat ze in één beweging op te zetten zijn. Je hoeft niet te vouwen en te plakken, en je hebt dus ook geen plakband nodig. Het nadeel van deze verhuisdozen is dat ze wat duurder zijn dan goedkope verhuisdozen. Maar deze euro’s verdien je snel terug als je kijkt hoeveel tijd je bespaart met het gebruiken van dit type verhuisdoos. 

Verhuisdozen met dubbelgolf karton
Kijk ook altijd goed naar het materiaal waar de verhuisdoos van is gemaakt. Je hebt verhuisdozen van enkellaags en verhuisdozen van dubbellaags karton. Deze laatste optie is het beste. Deze verhuisdozen zijn stukken steviger, waardoor ze langer mee gaan. Ook zijn deze dozen handiger om zware spullen in op te bergen of te verhuizen. 

Dozen voor zware spullen
Ga je echt zware spullen verhuizen? Dan kan je het beste boekendozen kopen. Deze zijn wat lager dan een normale verhuisdoos, en hierdoor kun je er minder spullen in stoppen. Dat maakt weer dat de dozen minder zwaar worden, en je ze dus makkelijker kunt verhuizen. 

Verhuisdozen.store
Welke verhuisdoos je uiteindelijk ook koopt, doe het in ieder geval bij Verhuisdozen.store. Hier krijg je de beste kwaliteit, en ze worden gratis bij jou in België thuisbezorgd. Makkelijker kan het niet!

https://verhuisdozen.store/

Duurzame fundering voor veranda, overkapping of carport

Veranda, overkapping of carport laten bouwen

Stel dat je een hele mooie boot, caravan of auto hebt die je ten koste van alles goed wilt beschermen tegen weersinvloeden. Dan is een carport natuurlijk de ideale oplossing. Carports ziet je steeds vaker en het is nagenoeg iets wat bijna standaard is geworden bij 2-onder-1-kap woningen , vrijstaand huizen en villa’s. Dat is ook niet zo gek, want carports worden steeds betaalbaarder en bieden veel voordelen. Waaronder;

  • Je auto, motor of boot blijft droog tijdens regen of sneeuw
  • Je hoeft niet meer te krabben als het vriest
  • Bescherming tegen wind, hagel en storm

Een ander steeds meer voorkomend uitbreiding aan het huis is een veranda of overkapping. Wij Nederlandse genieten graag zoveel mogelijk van onze tuin als het mooi weer is. Een uitstekende manier om dit het hele jaar te blijven doen is door een overkapping of veranda te laten plaatsen in je tuin. Dit kan direct aan het huis of als los element in je tuin geplaatst worden.

Wat je keuze ook is om je huis te voorzien van een mooie uitbreiding, de basis dient altijd een goede fundatie te zijn. Daarom bestaat er gelukkig de ideale oplossing in de vorm van fundatie schroeven voor een veranda, overkapping of carport. Bij WSF schroeffundering zien we steeds meer vraag naar onze producten. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van schroeffundering.

Kies voor schroeffundering is kiezen voor duurzaamheid

Traditionele funderingen zijn log, energie- en tijdrovend. Het kost veel tijd en moeite om zware betonnen fundering aan te leggen voor een relatief klein project als een carport of veranda. Dit moet anders kunnen. Er zijn weliswaar makkelijkere oplossingen die dit makkelijker kunnen doen, denk bijvoorbeeld aan betonpoer of fundering o.b.v. stalenbalken. Maar deze oplossingen zijn alsnog relatief kostbaar, maar vooral niet duurzaam.

De reden waarom schroeffundering dat wél is, is omdat de schroeffundamenten herbruikbaar zijn. De schroeven zijn gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal zodat ze lang meegaan. Ze zijn uitermate sterk, waardoor ze ook veel belasting kunnen dragen en dankzij de lange levensduur en kwaliteit zijn ze volledig onderhoudsvrij. En dan heb je wellicht het beste aspect: ze zijn vele malen goedkoper dan traditionele oplossingen zoals beton(poer) en fundering op staal.

Fundering voor de veranda zelf of laten plaatsen? WSF kan het binnen 4 weken op locatie

De funderingsoplossingen van WSF zijn dusdanig vereenvoudigd dat we Doe-het-zelf pakketten aanbieden die iedereen online kan bestellen in onze eigen webshop. Deze worden voorzien van materiaal en uitleg om je eigen fundering aan te leggen. Ideaal voor de ervaren klussen die zelf een veranda, carport of tuinhuisje wil gaan maken.

Heb je echter minder vertrouwen in jezelf en wil je het laten doen? Kies dan voor het professionele montage team van WSF. Dit team opereert door heel Nederland en kan binnen 4 weken ook bij jou thuis de fundering aanleggen voor welk project dan ook. We zijn meestal binnen één dag al klaar en zorgen ervoor dat alles secuur, stevig en waterpas wordt aangelegd voor een solide basis voor ieder bouwproject. Maak gauw een afspraak via onze eigen website.

Ook perfect geschikt bij restauratie werkzaamheden

Wist je dat onze schroeffundering ook héél geschikt is voor het herstellen van fundering door schade door storm, aardbevingen of water? Fundatie schade kunnen wij zeer professioneel en adequaat oplossen dankzij speciale meetapparatuur en een deskundig fundatieherstel team met veel ervaring. Ook kost het vele malen minder dan traditionele fundatie herstel en zijn we snel en flexibel inzetbaar. Dankzij onze compacte schroeffundamenten kunnen we juist op moeilijk bereikbare plekken herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Wat te doen bij een lekkage?

Tijdens een regenachtige periode kan het water met bakken uit de hemel vallen. U zit lekker te relaxen in huis en u hoort  het water druppelen. U gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem en u komt er achter dat het geluid uit de kelder komt. U probeert het water op te vangen door er een glas of emmer onder te zetten, waar u wil het graag zo snel mogelijk oplossen. Maar waar moet u nu beginnen? In deze blog gaan we u een aantal tips geven voor problemen bij lekkage.

Oorzaak

Eerst moet u gaan zoeken waar nu daadwerkelijk het probleem van de lekkage zich bevindt in huis. Het kan namelijk het geval zijn dat de waterleidingen verouderd zijn of dat ze van binnen kapot zijn gegaan door het overmatig gebruik van ontstoppingsmiddelen. Het is helaas vaak lastig om de exacte plaats van het probleem te achterhalen. Wij adviseren om het probleem eerst goed uit te zoeken waar het probleem zich bevindt voor u maatregelen treft.

Maatregelen

Wanneer er een gat of scheur in uw leiding zit adviseren we dan ook direct het water binnen uw huis af te sluiten om meer waterschade te voorkomen. Door de waterkraan af te sluiten kunt u er achter komen of het lek komt door de waterleidingen of dat het een andere oorzaak heeft.

Professionele hulp

Als u de lekkage niet zelf kan vinden in uw huis of geen tijd heeft om het zelf te achterhalen kunt u ervoor kiezen een professional in te schakelen. Het ontstoppingsbedrijf beschikt namelijk over verschillende gereedschappen en indien mogelijk vervangende onderdelen om uw probleem zo snel en goed mogelijk op te kunnen lossen. Voor deskundige hulp neemt op het gebied van lekkage of andere rioolproblemen neemt  u contact op met een van de locaties van Rioolprobleem Kwijt bij u in de buurt.

Portes de securité

Woning en Tuin

Advertentieindex

Assurer la sécurité de votre appartement ou de votre maison individuelle est le premier rôle d’une porte thys. En effet dans la majorité des cas les cambrioleurs s’introduisent par la porte d’entrée de votre habitation soit en crochetant la serrure, soit en cassant la dite porte.

Il existe plusieurs manières d’augmenter la sécurité de sa porte et de s’assurer qu’elle résistera à l’attaque des cambrioleurs, en voici les plus importants :

  • S’équiper d’une porte blindée ou d’une porte anti-effraction, il en existe plusieurs modèles sur le marché et vous pourriez en acheter sans pour autant dépenser une fortune.

  • S’équiper d’une serrure anti-effraction, en effet c’est l’élément qui saute en premier lors d’un cambriolage. Il existe aussi sur le marché des serrures multi points qui sont largement plus difficile à crocheter et à rompre.

  • S’équiper d’un verre anti-effraction, en effet si vous possédez une porte vitrée ou une porte semi-vitrée, le verre présent sur la porte est l’élément le plus faible. Un verre anti-effraction est un verre qui est supposé résister aux coups ou à des assauts des cambrioleurs sans pour autant céder et se briser en mille morceaux.

  • Equiper sa porte d’une alarme. C’est l’une des solutions les dissuasifs pour un cambrioleur et cette solution s’est beaucoup démocratisé ces dernières années.

 

Sachez néanmoins qu’il n’y pas de solutions miracles face à un cambriolage, vous pourriez combiner plusieurs des solutions proposées dans cet article pour avoir l’esprit sur, mais tout dépendra du budget que vous êtes prêt à mettre dans la sécurisation de votre porte.

 

https://www.portesinterieures.be

Unieke sfeer te uw woning met een goedkoop laminaat vloer

Advertentieindex

Een andere laminaatvloer kan uw woning een geheel andere sfeer verstrekken. Je kunt het gebruiken zelfs op uw huiskamer, slaapkamer of salon. Decorvloer bezit verschillende keuzes in vloeren, heb je precies de ene donkere houten vloer look nodig? Eentje die volmaakt past bij uw interieur. Doordat de vloerspecialist verschillende donkere kleuren bezit, vindt u altijd de exacte passende vloer. Krijg een prachtig mooie uitstraling in uw woning. Wist u dat decorvloer zijde daarnaast zowel ene Decorvloer goedkoop laminaat onderbouwing verhandelen? Speciaal voor ieders ze wensen wilt.

 

Laat uw beschadigde tegel laminaat renoveren

 

In verloop van tijd kan uw tegel laminaat onderbouwing verouderen. Krassen, deuken of waterputten ter de grond kan uw tegels een lelijke uitstraling geven. Decorvloer doet al hier iets aan en zorgt ervoor dat u tegel laminaat er weer indien verrassend uitziet. De vloerspecialisten repareren en renoveren eenvoudig uw vloer. Of het hoewel gaat wegens een licht laminaat of eentje donkere tegel laminaat vloer, de afloop zijn altijd perfect. Bent u uw oude klankkleur van uw vloer beu? Maak keus voor een andere kleur en laat een vloerspecialist uw woning geheel verfrissend uitstralen. Kom eenvoudig van de schade van uw vloeren of ga sneetje een nieuwe tralie. Waar u zowel u keus voor vraag altijd even de vloerspecialist naar de mogelijkheden.

 

Neem een Decorvloer laminaat hoogglans voor een mooi uitstraling

 

Ben je opzoek naar een Decorvloer laminaat hoogglans? Kies dan bij decorvloer. Naast eentje prachtige afwerking en ene sfeervol afloop, kiest u inclusief de grondstof met een milieuvriendelijke uitkomst. Het figuurlijk voordeel van hoogglans, bestaan dat het ter verschillende bruin tinten leverbaar bestaat. Doordat het natuurproduct argeloos het afkappen gestoomd vermag wordt, wat zorgt voor een bruine klankkleur. Vervolgens wordt het resultaat in strips gezaagd en vervolgens in een bepaald patroon gelegd. Hierdoor zijn het laminaat onderbouwing immers anders. U bepaalt zelf welke bruintint u gaat gebruiken hierbij bespreek je eventueel welke patroon er gelegd moet worden. Kies bijvoorbeeld voor ene betrouwbaar laminaat vloer en geniet van een prachtige woongenot.

https://decorvloer.nl/laminaat/tegel-laminaat

Minimalistisch design met aluminium binnendeuren

Advertentieindex

Wanneer je op zoek bent naar binnendeuren met een minimalistisch design om je interieur compleet te maken, dan sluiten de aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA wellicht perfect aan bij jouw woonwensen. De deuren en wanden worden gemaakt van aluminium in combinatie met glas voor een ruimtelijk effect met veel lichtinval. Je kunt de binnendeuren en binnenwanden in een scala aan kleuren verkrijgen, zodat ze altijd passen bij jouw interieur. Een specifiek ontworpen poederlak met hamerslag effect zorgt voor een mooie stalen look, maar doordat de deuren van aluminium zijn zitten er veel voordelen aan dit product verbonden.

De voordelen van aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren zijn licht van gewicht – 3 keer lichter dan staal – maar ontzettend sterk. Daarbij zijn ze heel onderhoudsvriendelijk zodat je heel lang kunt blijven genieten van deze binnendeuren. Ze zijn slanker zijn dan bijvoorbeeld houten deuren en worden vervaardigd met glas voor extra veel lichtinval. Door het gebruik van glas in combinatie met aluminium creëer je verder een open, ruimtelijke effect in jouw woning. Bovendien is aluminium voor de volle 100 procent recyclebaar. Kies je voor de aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA, dan haal je dus een milieuvriendelijk product in huis.

Laat je adviseren over de mogelijkheden

IDA staat voor Interior Doors Aluminium. IDA werkt samen met vakmensen die veel verstand van aluminium hebben en de producten van IDA zijn verkrijgbaar bij tal van dealers. Zo is er altijd een IDA verkooppunt bij jou in de buurt. Via de website van IDA kun je via de locater ontdekken waar jouw dichtstbijzijnde verkooppunt in België is. Op deze website vind je ook foto’s van veel IDA projecten; leuk om alvast wat inspiratie op te doen. Zo kun je kiezen voor een enkele deur, een dubbele deur of een pivot- of taatsdeur. Heb je een speciale woonwens buiten het vaste aanbod van IDA om, dan kun je altijd contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

https://idadoors.com

Een sedumdak blijft jaren mooi

Woning en Tuin

Advertentieindex

Steeds meer eigenaren van onroerend goed besluiten hun pand te verduurzamen. De aandacht gaat in de meeste gevallen vooral uit naar het isoleren en energiezuinig maken van woningen. Om de klimaatverandering tegen te gaan is dat essentieel. Maar je kunt meer doen dan alleen het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en een warmtepomp. Neem een groendak, dat draagt op veel meer manieren bij aan de bescherming van de planeet.

Wat is een groendak

Een groendak is een dak dat is bedekt met beplanting, bijvoorbeeld met sedum (vetplantjes). Een sedumdak is mooi en milieuvriendelijk. Een sedumdak vergt weinig onderhoud, dus je hebt er jaren plezier van.

Een sedumdak is klimaatvriendelijk

Een sedumdak werkt isolerend. De plantjes houden in de zomer de ergste hitte buiten, waardoor je minder energie kwijt bent aan het koelen van je gebouw. De airco kan een paar standjes lager, wat een enorm verschil maakt in de CO2 uitstoot. Dat merk je trouwens ook in energierekening.

Een sedumdak bevordert biodiversiteit

Met de alarmerende berichten over het verlies aan biodiversiteit in Nederland is duidelijk geworden dat sedumdaken nog belangrijker zijn geworden. De sedum biedt een habitat voor allerlei kleine diertjes, die de basis vormen van de voedselketen. Met een sedumdak help je (bedreigde) diersoorten) overleven.

Een sedumdak houdt water vast

Het weer in Nederland is grilliger dan we gewend zijn. Regenbuien zijn heftiger dan ooit. Het rioolstelsel in Nederland is daar niet op berekend, waardoor we steeds vaker te maken krijgen met wateroverlast. Aan de andere kant zijn de droogtes langduriger, waarbij de bodem uitdroogt. Een sedumdak houdt water vast, waardoor minder water hoeft te worden afgevoerd en overstromingen minder hevig zijn. Daarna geeft het water geleidelijk af, waardoor ook de effecten van droogte een beetje gedempt worden.

Een sedumdak is mooi

Laten we ook niet vergeten dat een sedumdak mooi is om te zien. Het oog wil ook wat, tenslotte.

Laat de specialist je sedumdak aanleggen

Roofing Service Nederland is al meer dan 45 jaar dé expert van Nederland op het gebied van dakbedekking. Ook met sedumdaken heeft Roofing Service Nederland een ruime ervaring. Wil jij ook zo een prachtig sedumdak? Neem dan contact op voor een vrijblijvende inventarisatie van de mogelijkheden.

https://roofingservice.nl/

Het kiezen van TV meubels

Woning en Tuin

Advertentieindex

De meeste Nederlanders spenderen dagelijks heel wat tijd voor de televisie. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er wel geschikte programma’s te zien op de televisie. Dankzij het grote aanbod aan verschillende zenders en programma’s, hoeft u zich met een televisie in huis nooit te vervelen. Niet voor niks wordt de televisie meestal centraal in de woonkamer geplaatst. Tegenwoordig zijn de TV meubels inclusief een fatsoenlijke televisie natuurlijk niet meer weg te denken uit de woonkamer. Aangezien dit een centraal punt in uw woning is, is het aan te raden om het TV meubel nauwkeurig uit te kiezen.

 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als u op zoek bent naar TV meubels. Net als dat er tientallen verschillende televisies zijn, zijn er ook ontzettend veel televisiemeubels. Bij het kiezen van een TV meubel, moet u rekening houden met de huidige inrichting van uw interieur. Aangezien het meubel op een centraal punt geplaatst wordt, valt het erg op als het meubelstuk niet aansluit bij de rest van het interieur. Vandaar dat het belangrijk is dat u het juiste televisiemeubel uitkiest. Dit is overigens wel iets waar u het juiste inzicht voor moet hebben. Indien u niet het juiste inzicht heeft, kan het erg lastig zijn om een TV meubel design uit te kiezen dat goed aansluit op het interieur van uw woning.

Welke TV meubels passen het beste bij uw interieur?

Vraagt u zich af welke TV meubels het beste bij uw interieur passen? In dit geval spelen de kleuren van uw interieur en het TV meubel de grootste rol. Om er zeker van te zijn dat het meubelstuk aansluit bij de rest van uw meubels, kunt u het beste kiezen voor een kleur die vaker in uw interieur voorkomt. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd aan te raden om een crèmekleurig televisiemeubel naast een bruine kast te plaatsen. Indien al uw kasten bruinkleurig zijn, kunt u het beste voor een televisiemeubel kiezen dat dezelfde kleur heeft. Er zijn echter een aantal neutrale kleuren die goed samengaan met vrijwel iedere andere kleur. Een TV meubel in het wit is bijvoorbeeld bijna overal mee te combineren.

Een strak design

Om de woonkamer er zo net mogelijk uit te laten zien, wordt er steeds vaker voor een zwevende televisie gekozen. Deze televisie heeft geen voetstuk, maar wordt aan de muur bevestigd. Heeft u zo een televisie? Ook in dit geval is het belangrijk dat u een televisiemeubel aanschaft. De televisie heeft weliswaar geen voetstuk dat op een meubelstuk moet rusten, maar desondanks ziet het geheel er een stuk strakker uit wanneer u wel een televisiemeubel heeft. Een televisiemeubel kan ervoor zorgen dat uw woning er veel strakker uitziet, zelfs als u een zwevende televisie heeft.

 

Bent u benieuwd naar welke TV meubels er allemaal zijn? In dit geval is het aan te raden om eens een aantal verschillende interieurspecialisten te bezoeken. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de verschillende meubels en wordt het eenvoudiger om een keuze te maken. Overigens kunt u er ook voor kiezen om de meubels online te bestellen, hier bent u vaak goedkoper uit. Een absolute aanrader is wat dat betreft Emob || Uw Online Meubelwinkel!

Vliegenramen kopen

Advertentieindex

Ben jij van plan om een vliegenraam te kopen? Wat een uitstekend idee! Vliegenramen maken je het leven een stuk fijner en relaxter, want je zult nooit meer last hoeven hebben van ongewenste insecten in huis. Wespen, muggen, vliegen, spinnen en andere insecten maken geen kans met een vliegenraam. Zo worden de warme zomers een puur genot, want je kunt overdag en s’ avonds de deuren en ramen openzetten voor frisse lucht, zonder last te krijgen van dat ongedierte. Je hebt vliegenramen tegenwoordig in alle soorten en maten, dus er zit gegarandeerd iets voor jouw woning tussen.

Een vliegenraam zal niet teleurstellen

De voordelen van vliegenramen zijn eindeloos. Natuurlijk krijgen insecten geen schijn van kans je woning binnen te dringen, maar ook de katten van de buren en vogels zullen niet ongewenst je woning betreden met een vliegenraam. Met een vliegenraam geniet je van alle voordelen van open ramen en deuren, zoals een goede ventilatie en frisse lucht in huis. Dit is zeer belangrijk en gewenst in de zomer. Echter zal je met een vliegenraam geen paniekaanvallen meer krijgen door muggen of bromvliegen!

Vliegenramen voor iedereen

Wat je budget ook mag zijn en waarvoor je dan ook een vliegenraam nodig hebt, je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo heb je varianten voor de ramen, die raamhorren worden genoemd. Deze gaan als een raam open en dicht. Ook zijn er vliegenramen voor schuifpuien en schuiframen, deze worden gemakkelijk geplaatst in de rails. Een wat onopvallendere variant is de rolhor. Deze kun je op- en uitrollen wanneer jij dan wilt, dus deze hoeft niet altijd zichtbaar te zijn.

https://www.vliegenraamshop.be