Advertentieindex
Image default
Electronica en Computers

Een jaar lang online gamen met de Xbox

Met een abonnement Xbox Live gold 12 maanden krijg je als gamer niet alleen de golden status maar betaal je er bij  ook nog eens niet de hoofdprijs voor. Als je het abonnement via deze webwinkel aanschaft krijg je de Xbox Live gold 12 maanden goedkoopste versie en kun je een jaar lang naar hartenlust online gamen.

 

Gamen waar, wanneer en met wie jij wilt

Online gamen met de Xbox doe je met je vrienden maar kan ook met mensen die ergens anders ter wereld wonen en net als jij gek zijn van gamen en de hele dag het liefst niets anders zouden willen doen. Als je een Xbox 360 of een Xbox One hebt is het zeker verstandig hiervoor een goed abonnement aan te schaffen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je 12 maanden lang kunt gamen wanneer je maar wilt.

 

Ook voor televisie, films en muziek

Naast het gamen is er bij het abonnement ook inbegrepen dat je televisie of films kijkt via je Xbox maar ook muziek luisteren behoort tot de mogelijkheden. Het houdt dus niet op met gamen maar gaat verder.

 

Bestellen gaat snel

Als je op de afbeelding van dit abonnement klikt op de website kun je meteen zien wat de kenmerken en voorwaarden ervan zijn. Nadat de bestelling geplaatst is hoef je maar heel even te wachten voordat je een geldige code toegestuurd krijgt waarmee je dan ook direct aan de slag kunt.