Advertentieindex
Image default
Electronica en Computers

Datacon is dé specialist in API management en meer

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in applicatie integratie, API management en master data management? Dan is Datacon uw onafhankelijke en professionele partner. Dit bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het ontsluiten van geïntegreerde informatie via relevante applicaties. Deze specialist maakt hierbij gebruik van toonaangevende integratieplatformen. Op het gebied van API management ontsluit dit bedrijf uw informatie zowel intern als extern met behulp van verschillende erkende API management producten. Bent u benieuwd naar de voordelen van API management? Lees dan snel verder.

Wat zijn de voordelen van API management?

API’s spelen een cruciale rol binnen elk bedrijf. Veel consumenten maken namelijk gebruik van API’s zonder dat ze het doorhebben. Denk bijvoorbeeld aan services als Uber en PayPal. API’s maken het gebruik van deze services mogelijk. Wanneer u API management inzet, verbetert u de customer experience. Daarnaast genereert u meer waarde uit investeringen in technologieën. Verder zijn API’s ideaal wanneer u nieuwe inkomensstromen wilt creëren. Maar dat is niet alles. U profiteert van nog meer voordelen van API management:

  • Het verbetert interne processen en operationele efficiëntie.
  • Het verbetert de interactie met consumenten.
  • Personalisatie is mogelijk en zorgt voor meer betrokkenheid vanuit de consument.
  • Klanten blijven langer op uw website of keren sneller terug naar uw website.

Maak kennis met Kentico CMS

Kentico CMS is een contentmanagementsysteem waarmee u de content van uw website eenvoudig beheert. Hiervoor is technische kennis niet vereist. Kentico CMS biedt veel aanvullende modules zoals het maken van een contactformulier, het verzenden van nieuwsbrieven per e-mail, het online verkopen van producten, het creëren van klantcommunities en nog veel meer. Wilt u een gebruiksvriendelijk en functioneel systeem? Dan is Kentico CMS zeer geschikt. Heeft u interesse in API management of Kentico CMS en bent u benieuwd naar de dienstverlening van Datacon? Neem dan contact op met de klantenservice en ontdek de mogelijkheden voor u.