Advertentieindex
Image default
Bedrijven

waar host ik mijn website

waar host ik mijn website

Elke website heeft natuurlijk hosting nodig. Natuurlijk kun je wel een thuis server installeren als je de kennis hiervan hebt. Echter kan het nooit tippen aan een echte hosting in een goed datacentrum.

Dus je wilt je website bij een goede maar betaalbare webhosting provider plaatsen. Qua aanbieders zijn er natuurlijk vol op. Als eerste is het van belang dat je zonder rond te kijken voor jezelf bepaald hoeveel geld je kwijt wilt zijn om jou website, dienst, bedrijf online te willen representeren in de vorm van een mooie website. Hierna is het van belang dat je zelf gaat verdiepen welke scripts, cms en of webshop script je wilt gaan gebruiken. Zodra je dit allemaal langzaam op papier hebt staan. Dan kan je kijken hoe het qua kosten uitkomt. Welke hosting door jou voorgaande keuzen het beste uit de bus zal komen.

Natuurlijk zijn er ook hostings die vrijwel alle typen scripts, cms systemen en webshops scripts kunnen draaien. Dan is dat natuurlijk een hosting met een streepje voor op jou lijstje.

Steeds meer mensen kiezen sinds halverwege 2014 toch voor Shared hosting. Omdat Cloud en VPS diensten toch minder veilig blijken dan eerder vastgesteld. Shared hosting is in feite een server die je deelt met andere bedrijven. Je deelt dus ook de kosten. Ons advies is daarom om onder de 15€ per maand te blijven. Zodat je alle bespaarde kosten in marketing of andere doeleinde kunt besteden.

Een mooi voorbeeld van een hosting bedrijf die deze strategie maar al te goed begrijpt is Indugas Webhosting. Deze partij bied zijn hosting diensten aan in de vorm van shared hosting en blijft ver beneden de 15€ grens.

http://www.indugas.nl