Advertentieindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Houd gemakkelijk de werkuren bij dankzij een tikklok van deze expert

Bent u als bedrijfsleider op zoek naar een minder dure manier om de werkuren van uw medewerkers te registreren? Bij SHARE in Aarschot vindt u een tikklok die makkelijk werkt met een goedkope softwaretoepassing. Dit is ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen die graag willen weten hoe lang hun medewerkers exact werken.

Een tikklok: de traditionele manier om werkuren te controleren

Een traditionele tikklok met papieren of kartonnen kaarten is een ideale oplossing voor ondernemingen waarvoor de investering van een elektronische tikklok te zwaar is. Uw werknemer steekt simpelweg het kaartje in de gleuf voor en na de shift, en voilà: een perfect zicht op de uren die gepresteerd worden. Zo’n prikklok is perfect voor werkplaatsen die werken met facturen op basis van werkuren, zoals garages of andere werkplaatsen waar fysieke arbeid wordt geleverd. U kan dan op de factuur exact aangeven hoe lang er gewerkt werd aan de oplossing voor uw klant. Het tikkloksysteem van deze expert in administratiebeheer is goedkoop maar heeft wel veel handige functies. Het is een elektronisch systeem dat vanzelf overgaat van zomer- naar winteruur en kan ook manueel ingesteld worden. Het wordt gewoon op het basis elektriciteitsnetwerk aangesloten en vraagt dus geen extra investeringen of werken. Bij het iets meer uitgebreide model dat zij verkopen kan u ook de tijdsindeling veranderen van 60 naar 100 minuten. Dankzij een prikklok is er nooit meer discussie over de werkuren want ze worden allemaal correct geregistreerd.

Vergemakkelijk uw administratie

Dankzij een prikklok registreert u niet alleen foutloos alle werkuren, maar ook de overuren en vakantiedagen van uw medewerkers gemakkelijk. Het maakt de berekening van de lonen heel wat makkelijker. U vindt meer informatie over de tikklok en de bijhorende software op de website van dit bedrijf. Neem zeker een kijkje als u uw administratie sneller wil laten verlopen.

https://www.share.be/nl