Advertentieindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Sluitmachines installeren in de voedingsindustrie

Heeft u een bedrijf dat actief is in de voedingsindustrie? Dan weet u als geen ander dat voeding en drinken altijd goed dient afgesloten te worden. Daarvoor heeft u natuurlijk de nodige machines en apparatuur nodig. Bij Imvertec in Antwerpen helpen ze u bij het installeren van verschillende vul- en sluitmachines. Met deze machines kunt u er zeker van zijn dat uw product goed verdeeld geraakt en dat alle porties zo snel mogelijk bij uw klanten terecht komen. Op hun website vindt u alle mogelijkheden en een passende uitleg van wat een bepaalde machine doet.

De gepaste verpakking voor elk product

Om de houdbaarheid van uw product optimaal te benutten is het belangrijk om deze goed te laten afsluiten. Daarom is er niets handiger dan in uw bedrijf sluitmachines te laten installeren. Deze zorgen ervoor dat elke verpakking degelijk wordt afgesloten en uw product zo langer goed blijft. Daarbovenop is een sluiting ook belangrijk voor transport. Wilt u helemaal sneller te werk gaan op uw bedrijf dan kunt u bij Imvertec naast sluitmachines ook vulmachines installeren. Denk hierbij aan een flexibele vulmachine. Deze machine zorgt ervoor dat uw flessen, potten, tubes en andere verpakkingen snel en goed gevuld zijn met het product dat u wilt verkopen. Hierdoor bespaart u een hoop tijd uit die u kunt gebruiken voor andere zaken. Nadat u product in de verpakking is gestoken door de flexibele vulmachine of type vulmachine kunt u deze laten afsluiten door de sluitmachines of een machine kopen die deze twee combineert.

Koop de machine voor uw product

Als u interesse heeft om sluitmachines of de flexibele vulmachine in uw bedrijf te installeren? Dan kunt eenvoudig online uw offerte aanvragen. Dat kunt u doen door hun contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Daarnaast is dit bedrijf in Antwerpen ook telefonisch bereikbaar om u verder te helpen of uw mogelijke vragen te beantwoorden.