Advertentieindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Nauwkeurig reinigen van dampkappen in grootkeukens

Wanneer je werkzaam bent in de horeca beschikt je bedrijf ongetwijfeld over een professionele keuken waarin je heerlijke maaltijden bereidt voor je klanten en bezoekers. In zo’n keuken zijn hygiëne en voedselveiligheid echter zeer belangrijk. Daarom is het van uiterst belang om je grootkeuken regelmatig grondig te laten reinigen door een expert. Een professioneel bedrijf neemt dan de hele keuken, inclusief apparaten onder handen. Ook het reinigen van de dampkappen behoort tot de taken. Is het tijd om jouw grootkeuken en dampkappen te laten reinigen? Dan ken je rekenen op de expertise van Valor Services Group. Dit bedrijf biedt heel wat reinigingsdiensten aan voor bedrijven doorheen heel België. Van ongediertebestrijding tot specialistische reiniging, Valor Services Group verzorgt alles.

De one-stop shop voor professionele reiniging en ongediertebestrijding

Ongeacht of je da Valoristen inschakelt voor het reinigen van de dampkappen in je grootkeuken of voor ongediertebestrijding, je bent altijd verzekerd van een grondig resultaat. Het bedrijf biedt namelijk een professionele en stelselmatige aanpak met oog voor detail. Zo gebeurt het reinigen van dampkappen zowel via manuale als hogedrukreiniging waarbij alle onderdelen onder handen worden genomen. Ook een biologische reiniging is mogelijk. Bij ongediertebestrijding stelt Valor Services Group ook een gedetailleerd plan van aanpak op en komen de experts nadien langs voor ongediertepreventie. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat.

Reken op deze professionele partner voor al je reiniging

Zoek niet verder naar een bedrijf dat je bijstaat met ongediertebestrijding en gespecialiseerde reiniging van je keuken, ventilatiesysteem of leer. Schakel hiervoor de specialisten in van Valor Services Group! Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met de behulpzame medewerkers van Valor Services Group. Op de website van het bedrijf vind je contactgegevens en meer informatie over de werkwijze en dienstverlening van deze expert.