Advertentieindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alle oplossingen voor professionele reiniging en ongediertebestrijding bij één bedrijf

Verschillende soorten bedrijven kunnen terecht bij Valor Services Group om professionele reinigingen uit te laten voeren. Ieder soort bedrijf heeft behoefte aan verschillende soorten diensten, zoals een keukenreiniging of ongediertebestrijding. Daarom kun je bij Valor Services Group zelf aangeven wat je gereinigd wilt hebben. Er wordt altijd een persoonlijk plan opgesteld dat voldoet aan jouw wensen. Ook voor ongediertebestrijding kun je hier terecht.

Voldoen aan de veiligheidsnormen tijdens ongediertebestrijding

Voor ieder bedrijf is het belangrijk om een veilige werksituatie te creëren voor het personeel. Wanneer het bedrijf werkt met voedsel zijn de wettelijke veiligheidsnormen nog strenger. Om de voedselveiligheid te garanderen, is een professionele reiniging erg belangrijk. Bij Valor services worden alle reinigingen uitgevoerd aan de hand van de wettelijke normen en regelgeving. Na een reiniging is het pand dus goed voorbereid om de voedselveiligheid te waarborgen.

Brandveiligheid door het reinigen van dampkappen

Voldoen aan de brandveiligheidseisen is erg belangrijk voor de veiligheid van het personeel en andere mensen in een bedrijfspand. In een horecagelegenheid is het reinigen van de dampkappen een essentieel onderdeel. Wanneer deze namelijk niet goed gereinigd worden, kunnen de vetresten in combinatie met warmte zorgen voor brand. Valor Services Group zal het reinigen van de dampkappen zeer zorgvuldig en grondig aanpakken.

Ook beschikbaar voor ongediertebestrijding

Valor Services Group biedt niet alleen maar reinigingsdiensten aan. Je bent er ook welkom voor problemen met ongedierte. Ongedierte in een bedrijf is een lastig probleem en vraagt voor een oplossing op maat. De experts van Valor Services Group hebben veel ervaren en beschikken over de juiste bestrijdingsmiddelen voor een doeltreffende ongediertebestrijding.

Advies op maat

Welke service je ook inschakelt, Valor Service Group zal gespecialiseerde werknemers sturen. Deze werknemers hebben veel ervaring in bijvoorbeeld het reinigen van dampkappen of ongediertebestrijding en kunnen in iedere situatie een persoonlijk plan opstellen. De specialisten kunnen altijd advies op maat geven en eventuele vragen beantwoorden. De reinigingsdiensten, zoals ongediertebestrijding, zijn geschikt voor bedrijven in verschillende soorten sectoren.