Advertentieindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

De horeca kan hiér terecht voor de beste apparatuur tegen scherpe prijzen

Voor de horeca is er vrijwel niets belangrijker dan werken met professionele apparatuur. Door gebruik te maken van de juiste materialen wordt het veel eenvoudiger om lekkere gerechten te bereiden en met de juiste apparatuur creëert u de heerlijkste dranken. Wat voor onderneming in de horeca u ook heeft, Horeca Koeling heeft alle apparatuur in huis om u te laten starten. Zowel beginnende ondernemers als langdurige eigenaren vinden hier alles wat nodig is voor het starten van een nieuwe onderneming of het renoveren van de huidige zaak.

Geniet van de laagste prijzen in België!

Welke apparatuur gaat u bij Horeca Koeling bestellen? Bij Horeca Koeling is er een zeer ruim assortiment met apparatuur beschikbaar. Van gasfornuizen en elektrische ovens tot vriescellen en snijmachines. Het zal u verbazen hoe ruim de collectie is bij deze horeca groothandel. Bovendien rekenen zij ook nog eens de laagste prijzen in België, zodat u zeker nooit te veel betaalt voor de apparatuur in uw horecazaak. Ook wanneer u op zoek bent naar rvs meubilair bent u hier op de juiste plaats, want ook gekoelde werkbanken, afzuigkappen en nog veel meer zijn hier verkrijgbaar.  

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Heeft u de perfecte apparatuur gevonden voor de horeca en wilt u deze graag bestellen bij Horeca Koeling? Dat is geen probleem! U plaatst eenvoudig uw bestelling in de online shop. Betalen doet u in een van de veilige betaalomgevingen van onder andere iDEAL en BanContact. Bestellingen boven de € 200,- worden vrij van verzendkosten verstuurd. Bovendien wordt de apparatuur snel bij uw zaak in de horeca geleverd, zodat het direct aangesloten kan worden en u aan de slag kunt gaan. Heeft u vragen over een van de producten, de leveringsmogelijkheden of uw eigen bestelling? Op de website vindt u de contactgegevens zodat u direct een deskundige medewerker te spreken krijgt.

https://www.horecakoeling.be/