Advertentieindex
Image default
Particuliere dienstverlening

Investeren in vastgoed bij deze specialist is veilig én winstgevend

Bent u het ook beu dat uw geld op uw spaarrekening niets oplevert? Dan bent u vast op zoek naar een winstgevende, maar toch veilige manier om uw geld te beleggen! Heeft u in dat geval al eens overwogen om te investeren in vastgoed? In vastgoed beleggen doet u het best via een specialist zodat u zeker bent dat u de juiste keuzes maakt. Zo’n specialist is Center Parcs Vastgoed, een onderdeel van het bedrijf Groupe Pierre & Vacances – Center Parcs, de Europese marktleider op het gebied van lokaal toerisme in Europa. Ze zijn al meer dan 50 jaar actief en genieten jaarlijks van 8 miljoen gasten en bezitten meer dan 46.000 accommodaties. Hoe kunt u bij Center Parcs in vastgoed beleggen? Lees verder en u komt er vanzelf achter.

Koop uw vakantiehuis en geniet van passief inkomen

Center Parcs staat bekend als een vakantiedomein, maar wist u dat u via Center Parcs Vastgoed kunt beleggen? Hoe werkt dat juist? U sluit een contract af met hen waarin u een vakantiehuis koopt en het voor een bepaalde termijn meteen terug aan hen verhuurt. Dat kan bijvoorbeeld voor 15 jaar zijn. Tijdens deze 15 jaar houdt Center Parcs Vastgoed zich bezig met alles wat erbij komt kijken. Ze regelen het verhuur, het onderhoud van de accommodatie en bezorgen u ongeacht de bezetting een vast inkomen. Investeren in vastgoed bij hen geeft zekerheid en veiligheid. Ze werken met gerenommeerde partijen en garanderen u daardoor kwaliteit en efficiëntie.

Koop een vakantiehuisje bij deze specialist

Wilt u investeren in vastgoed? Koop dan een vakantiehuis bij dit bedrijf! U zult meteen versteld staan van het gemak van deze manier van beleggen. Heeft u nog vragen over uw investering? Dan kunt u hen gerust contacteren. Zij helpen u graag. Het investeren in vastgoed is een grote stap, ze begrijpen als geen ander dat u advies wenst.