Advertentieindex
Image default
Particuliere dienstverlening

Eerlijke prijzen en garantie op uw brillenglazen

Deze brillenwinkel in de regio Genk hanteert eerlijke prijzen op uw brillenglazen en monturen. Zij proberen hun prijzen scherp te houden en doen regelmatig mooie aanbiedingen zodat u uw bril aan een mooie prijs kan kopen. Een bril doet voor u namelijk veel meer dan u alleen scherp laten zien. De vorm, het materiaal en de kleur moeten perfect bij uw gezicht passen en maken wie u bent. Daarom vinden wij het belangrijk om de prijs-kwaliteitverhouding op scherp te houden. Heeft u multifocale glazen nodig? Dan geniet u een mooie garantie op deze brillenglazen.

Hou u en uw ogen op scherp met multifocale glazen

Bij Bruninx Design Optics in Hasselt houden zij niet alleen hun prijzen scherp, maar ook uw ogen. De prijs van multifocale glazen liggen rond de 400 à 600 euro per glas. Bij hun multifocale stockglazen ligt de prijs minder hoog en betaalt u 250 euro. Kies voor hoogwaardige glazen aan een eerlijke prijs bij deze brillenwinkel in Genk en doe u zelf een plezier met bril van hoge kwaliteit. Om de gewenste glazen te verkrijgen, moeten wij uw bril speciaal afstemmen op uw ogen en op uw gezicht. Hoe meer gegevens en parameters zij kunnen verzamelen van u, des te beter uw bril afgestemd wordt. Is uw bril toch niet helemaal naar wens? U geniet van een garantie op de brillenglazen zodat verschillende fouten nog uit uw bril kunnen gehaald worden.

Ga voor kwaliteit bij deze brillenwinkel

De prijs-kwaliteitverhouding is ontzettend goed bij deze brillenwinkel in Genk. Zij bespreken eerst samen met u welke bril u nodig heeft en betaalbaar is. Geniet ook van garantie op hun brillenglazen. Daarna gaan zij samen op zoek naar een passend montuur. Een bril is ontzettend belangrijk en vaak van onschatbare waarden, want wat bent u zonder zicht? Neem een kijkje op hun website en ontdek hun aanbod.

https://www.bruninx.be/brillenwinkel-genk