Advertentieindex
Image default
Zorg

Een projectverpleegkundige inhuren: zo gaat dat

Heb je een verpleegkundige nodig voor een specifiek project in je zorgorganisatie? Dan is samenwerken met een projectverpleegkundige een goed idee. Deze verpleegkundige is tijdelijk werkzaam in je organisatie voor de duur van het project en heeft de juiste kennis in huis. Bij Pulse HCS, met het hoofdkantoor in Edegem, vind je de juiste projectverpleegkundige voor jouw project. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het proces om een projectverpleegkundige in te huren begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek luistert het bedrijf naar je behoeften en wensen als zorginstelling. Ze komen graag ter plekke langs om een beeld te krijgen van de werkplek. Deze eerste indruk helpt om de juiste persoon te vinden voor de klus. Heb je een goede indruk? Dan wordt er een raamakkoord opgemaakt voor een vlotte samenwerking. Wanneer jij nood hebt aan een projectverpleegkundige, word je voorgesteld aan een kandidaat op maat.

Kennismakingsgesprek met verpleegkundige

Het kennismakingsgesprek met de verpleegkundige is een mooie manier voor beide partijen om af te tasten of er een samenwerking inzit. De verpleegkundige ontvangt informatie over de klus en de zorginstelling. Als zorginstelling maak je kennis met de verpleegkundige en kan je alle nodige vragen stellen over hem of haar. Mochten beide partijen positief tegenover een samenwerking staan, wordt er een werkovereenkomst opgesteld.

Verpleegkundige in dienst

Een projectverpleegkundige in dienst nemen, heeft diverse voordelen. Ten eerste heb je een medewerker op maat die perfect in het project past en die volledig beschikbaar is tijdens deze periode. Dat is fijn, omdat alle focus zo op het project komt te liggen en er makkelijker resultaten geboekt kunnen worden. Omdat de verpleegkundige geen andere taken binnen je zorginstelling heeft, zet je hem of haar precies daar in waar nodig. Een frisse blik in de organisatie kan wonderen doen, zeker van een verpleegkundige die bij veel zorginstellingen heeft meegedraaid. Voor een kosten- en tijdbesparende aanpak kies je voor een projectverpleegkundige via Pulse HCS.

https://www.pulsehcs.be/