Advertentieindex
Image default
Woningen

Vraag een EPC-keuring aan

Als u uw woning gaat verkopen of verhuren, heeft u nood aan een EPC-keuring. Zonder keuring is verkoop of verhuur namelijk niet toegestaan. Het doel van deze keuring is dat u weet hoe energiezuinig uw woning is. Vlaanderen heeft namelijk als doel om tegen 2050 alleen maar woningen te hebben die even energiezuinig zijn als nieuwbouwwoningen uit het jaar 2017. Door een EPC-waarde te geven aan een woning, heeft u zicht op hoe het staat met die energiezuinigheid en waar er nog verbeterpunten zijn. Bij Immo & Energie Diensten BV uit Melle kunt u terecht om zo’n EPC-keuring aan te vragen. Zij bieden altijd kwalitatieve dienstverlening.

Waar wordt er naar gekeken?

Als u een EPC-keuring laat uitvoeren van uw woning, dan kijkt de deskundige naar een aantal factoren die een invloed hebben op die energiewaarde. Zo wordt er gekeken naar de isolatie van het dak, muren, vloeren en schrijnwerk. Maar ook het verwarmingssysteem, ventilatie en eventuele zonne-energie mogen niet ontbreken. Na deze keuring wordt er dan een verslag opgemaakt, daarin kunt u verschillende zaken terugvinden. In eerst instantie uiteraard de waarde, hoe is het met uw gebouw gesteld? Daarnaast zullen er ook enkele aanbevelingen instaan over hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken op termijn. De EPC-waarde is een steeds belangrijkere factor voor kopers of huurders. Er gaat namelijk een hoop geld naar het betalen van energiekosten. Hoe energiezuiniger een woonst dus is, hoe minder die kosten zullen zijn. Op termijn kunt u daar dus best veel geld mee uitsparen.

Doe beroep op een deskundige

Wilt u graag een EPC-keuring van uw woning voor verkoop of verhuur? Wacht dan niet langer en doe beroep op een deskundige van deze firma. Dit bedrijf gaat altijd snel en professioneel te werk en geeft u ook advies op maat. Ook met vragen kunt u hen altijd contacteren en uw vragen stellen. Zij helpen u altijd zo snel mogelijk verder en bieden het antwoord dat u verder helpt.

https://www.immo-diensten.be/