Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Vliegenramen kopen

Ben jij van plan om een vliegenraam te kopen? Wat een uitstekend idee! Vliegenramen maken je het leven een stuk fijner en relaxter, want je zult nooit meer last hoeven hebben van ongewenste insecten in huis. Wespen, muggen, vliegen, spinnen en andere insecten maken geen kans met een vliegenraam. Zo worden de warme zomers een puur genot, want je kunt overdag en s’ avonds de deuren en ramen openzetten voor frisse lucht, zonder last te krijgen van dat ongedierte. Je hebt vliegenramen tegenwoordig in alle soorten en maten, dus er zit gegarandeerd iets voor jouw woning tussen.

Een vliegenraam zal niet teleurstellen

De voordelen van vliegenramen zijn eindeloos. Natuurlijk krijgen insecten geen schijn van kans je woning binnen te dringen, maar ook de katten van de buren en vogels zullen niet ongewenst je woning betreden met een vliegenraam. Met een vliegenraam geniet je van alle voordelen van open ramen en deuren, zoals een goede ventilatie en frisse lucht in huis. Dit is zeer belangrijk en gewenst in de zomer. Echter zal je met een vliegenraam geen paniekaanvallen meer krijgen door muggen of bromvliegen!

Vliegenramen voor iedereen

Wat je budget ook mag zijn en waarvoor je dan ook een vliegenraam nodig hebt, je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo heb je varianten voor de ramen, die raamhorren worden genoemd. Deze gaan als een raam open en dicht. Ook zijn er vliegenramen voor schuifpuien en schuiframen, deze worden gemakkelijk geplaatst in de rails. Een wat onopvallendere variant is de rolhor. Deze kun je op- en uitrollen wanneer jij dan wilt, dus deze hoeft niet altijd zichtbaar te zijn.

https://www.vliegenraamshop.be