Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Wat te doen tegen ongedierte?

 

                                                                               

Er zijn vele soorten ongedierte, van klein tot groot, sommige kruipen en anderen vliegen. Soms zie je ze nauwelijks, maar toch kunnen ze voor veel overlast zorgen. Wil je meer weten over ongediertebestrijding in Gent? Lees dan verder.

Soorten ongedierte

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte die in en om het huis voor veel overlast kunnen zorgen. De meest bekende zijn duiven, muizen, ratten, mollen, spinnen, wespen, vliegen en mieren. Maar daarnaast zijn er ook nog vele andere soorten ongedierte. Al deze soorten moeten op een andere manier bestreden worden. De bestrijding van ongedierte moet vaak overgelaten worden aan een specialist. De oorzaak van overlast is vaak moeilijk te achterhalen, wacht daarom niet te lang en schakel een specialist in.

Expert inschakelen

Op het moment dat bekend is om wat voor soort ongedierte het gaat, is het vrij makkelijk om de juiste specialist in te schakelen. Is nog niet bekend om welk dier het gaat? Raadpleeg dan beestjeskwijt.be om aan de hand van de symptomen het juiste dier te vinden en daarmee ook de benodigde expert in te schakelen. De expert gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem en kan dan ook meteen aan de slag met de bestrijding. Het grote voordeel van een lokale bestrijder is dat er vaak direct begonnen kan worden aan de bestrijding van het probleem. Een expert heeft daarnaast ook de beschikking over bestrijdingsmiddelen die voor de consument niet beschikbaar zijn.

Kosten expert

Doordat er heel veel soorten ongedierte zijn, is het niet mogelijk om prijzen te noemen. Wel is het mogelijk om via de website een offerte aan te vragen, op het moment dat er bekend is om welk ongedierte het gaat, kan de bestrijder vaak een inschatting maken van de te maken kosten. Wanneer er een expert ingeschakeld wordt, zit daar ook een stukje garantie bij. Wanneer hetzelfde probleem op dezelfde plek binnen een jaar terugkeert, wordt dit kosteloos verholpen. Echter dienen dan wel de adviezen van de expert uitgevoerd te zijn. Na de bestrijding worden er namelijk tips gegeven om ongedierte te voorkomen. Doordat de experts ook altijd zoeken naar een duurzame oplossing, wordt de kans vele malen kleiner op een nieuwe plaag.

Heb je last van ongedierte of ben je op zoek naar tips om dit te voorkomen? bezoek dan de website beestjeskwijt.be en vindt alle benodigde informatie. Blijf vooral niet te lang lopen met een probleem, maar schakel een expert in!