Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Heel veel soorten keukenkranen

Er komen steeds nieuwe trends op de markt het gebied van keukenkranen. Vroeger had je alleen een keukenkraan die warm en koud water kon geven met verschillende knoppen, daarna had je mengkranen, en nu kun je ook al kokend water of juist extra gekoeld water uit de kraan krijgen.

Ook is er een kraan waarbij je kan regelen of je koolzuur in je water wil hebben of niet. Zo wordt water drinken nog lekkerder en milieubewuster. We hoeven geen plastic flessen meer te kopen maar drinken heerlijk water uit onze eigen keukenkraan.

Gekoeld water uit de kraan

Er is een nieuwe kraan op de markt die meer doet dan alleen water geven. Deze kraan filtert het water, koelt het water extra en daarnaast kan hij ook nog koolzuur toevoegen naar behoefte. Je hoeft nu nooit meer te sjouwen met flessen water, het komt precies zoals je het wil thuis uit je eigen keukenkraan.

Ons kraanwater wordt overal voor gebruikt, maar vaak wordt er nog steeds water in flessen gekocht om zo te drinken, dit is een verlies voor ons milieu. Waarom gebruiken we ons kraanwater wel om koffie of thee te maken of te koken, maar niet om gewoon te drinken?

Deze kraan maakt gebruik van 2 hendels. De rechter is voor het normale koude, warme en gemende water en de linkerkant wordt gebruikt om de hoeveelheid koolzuur te regelen.

Schoon en lekker water

Het gefilterde water zal nooit in aanraking komen met het ongefilterde water. Je hebt altijd schoon en fris water om te drinken. En voortaan hoef je nooit meer naar de winkel om mineraalwater te kopen, want thuis in je eigen kraan regel je de hoeveelheid koolzuur.

https://www.keukenkranen.net