Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

3x redenen om een ondervloer voor parket aan te schaffen

Er zijn heel wat redenen om voor een parketvloer te kiezen. De vloer isoleert goed, blijft lang mooi en is zeer ecologisch. Het is dan ook niet voor niets dat heel veel huishoudens kiezen voor een prachtige parketvloer. Om nog meer te kunnen profiteren van al deze voordelen, plaats je een ondervloer onder je parketvloer. Een ondervloer voor parket: waarom zou je daarvoor kiezen? Hier vind je de 3 belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen onder jouw parketvloer.

1: Kies voor optimale isolatie

Een parketvloer isoleert al goed van zichzelf, beter dan veel andere vloeren. Wanneer je dit combineert met een ondervloer voor parket profiteer je van nog minder stookkosten. Een ondervloer heeft isolerende eigenschappen: op de lange termijn zie je een vermindering in de energiekosten.

2: Altijd een strakke ondervloer

Een tweede voordeel van een ondervloer voor je parket is dat je kunt genieten van een strakke vloer. Parket dat direct op de ondergrond ligt, ligt vaak niet helemaal strak omdat de ondergrond niet geheel egaal is. Met een ondervloer los je dit snel op en kies je voor een egale ondergrond: je parket ligt er altijd mooi en strak bij.

3: Profiteer van optimale geluiddemping

Wist je dat een ondervloer voor parket ook zorgt voor de optimale demping van geluid? Bij appartementen of woningen met verdiepingen is het wel zo prettig om voor een ondergrond te kiezen. Je bent hierdoor verzekerd van minder geluid.

https://www.ondervloershop.com