Advertentieindex
Image default
Winkelen

Hoe kies ik de juiste laptoptas uit voor mijn 15,6 of 17 inch laptop?

Laptops zijn superhandig om overal mee naartoe te nemen, mits je een goede laptoptas hebt om je laptop erin te doen. Heb jij ook een 15,6 of 17 inch laptop en vraag jij je ook af welke laptoptas je zou moeten kiezen? In dit artikel geven we je wat tips! 

De goede afmetingen 

Om te beginnen moet je eerst weten welk formaat laptop je hebt. Het formaat wordt uitgedrukt in inch. Om erachter te komen hoeveel inch jouw laptop is, moet je een meetlint of liniaal diagonaal over het scherm leggen en het scherm opmeten (zonder de randjes erbij te rekenen). Reken het aantal centimeter om naar inch door het aantal centimeter te delen door 2,54 (want 1 inch = 2,54 cm). Het is op zich mogelijk om een 15,6 inch laptop in een tas bedoeld voor 17 inch laptops te doen, maar andersom geldt dat natuurlijk niet. Als je op safe wilt spelen, kun je dus misschien beter een wat grotere laptoptas kopen. Toch is een te grote laptoptas niet altijd goed, want een laptoptas heeft een speciaal vakje voor je laptop. Als het vakje te groot is, dan kan je laptop teveel gaan schuiven en dit kan in sommige gevallen de laptop beschadigen. 

Welke laptoptas? 

Qua laptoptassen is er genoeg keus, want tegenwoordig maken veel tassenmerken naast gewone tassen ook speciale laptoptassen. Je kunt dus in de meeste gevallen gewoon voor jouw favoriete tas kiezen. Rugzakken zijn bijvoorbeeld heel populair, maar shoppers en schoudertassen ook. Aangezien 15,6 en 17 inch laptops aan de grotere kant zijn en meestal dus ook wat zwaarder wegen, is het beter om een goede 15,6 inch laptoptas of grote 17 inch laptoptas te kopen die niet te smalle schouderbandjes heeft. Dit kan op een gegeven moment snijden in je schouders en dat maakt het erg oncomfortabel om te dragen. Het beste kun je dus een laptoptas kopen die wat bredere en zachtere schouderbanden heeft. Sommige merken zoals Herschel Supply Co. maken laptoprugzakken met gewatteerde schouderbanden en rugpand, zodat de tas fijn tegen je lichaam aanzit tijdens het dragen.


 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/