Advertentieindex
Image default
Winkelen

Zo verloopt jouw date vlekkeloos

Het is weer tijd voor een dat e en dat is hartstikke gezellig natuurlijk, maar hoe ziet de ideale date er uit? Dat is voor iedereen anders, maar toch zijn er dingen die iedereen graag terugziet komen. Wij weten dat je nogal zenuwachtig kunt zijn voor een date, maar met de juiste tips kom je al een heel eind. Van je kleding tot het kiezen van een activiteit en hoe je haar begroet, je leest het in deze blog. Volg zoveel mogelijk van onze raad, maar blijf te allen tijde jezelf, want dat is waar een date immers voor is.

Van tevoren

Je hebt afgesproken met die ene leuke dame, maar nu moet je gaan bedenken wat jullie gaan doen. Niets moet, maar vaak wordt er verwacht dat jij als man bedenkt wat jullie gaan doen. Bij dit onderdeel kan het al helemaal fout gaan. Denk dus goed na over de dame in kwestie en aan wat jij leuk vindt. Naar de bioscoop gaan is geen echte date, laten we dat vooropstellen. Verzin iets dat bij jullie beiden past. Met de horeca zit je meestal goed. Houdt wel in je achterhoofd dat er een verschil is tussen lunchen, een drankje doen en echt uiteten gaan. Een actieve date doet het (bij hen die er voor openstaan) ook goed. Neem de tijd voordat je een beslissing neemt.

Kledingkeuze

Nu komt misschien wel moeilijkste aan een date. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen is het lastig om een outfit uit te kiezen. Het is stap twee op de ‘date trap’. Je outfit moet namelijk passen bij de setting. In een restaurant kan je met je Floris van Bommel schoenen en een overhemd prima voor de dag komen. Tijdens een uitje naar de klimmuur kun je die nette Floris van Bommel schoenen misschien beter thuis laten. Kortom draag waar jij je prettig in voelt, maar denk daarbij aan de setting.

De date zelf

Je hebt het allemaal goed voorbereid en een outfit uitgekozen. Je bent sportief aangekleed en haalt haar op om naar de klimmuur te gaan óf misschien heb je toch voor Floris van Bommel en het restaurant gekozen. Wat het ook is, je date gaat beginnen. De beste manier om je date te begroeten is door drie kussen te geven. Minder afstandelijk dan een hand en minder heftig dan een knuffel. Wees jezelf en probeer niet door te blijven ratelen (een stilte is niet erg), maar wel interesse te tonen. Laatste tip: zoek van tevoren gespreksonderwerpen! Doe dit alles en je date verloopt perfect!

https://www.vanarendonk.be/heren/floris-van-bommel-herenschoenen/