Advertentieindex
Image default
Winkelen

Tijd om uw goud te verkopen?

Waarschijnlijk heeft u gouden sieraden liggen waar u niks meer mee doet? Dan kan het misschien interessant zijn om deze gouden sieraden te verkopen. Goud verkopen is een eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen (en het kan al snel oplopen). Dus, heeft u een gouden sieraad die in uw la licht te verstoffen? Dan moet u dit artikel echt verder lezen!

U zult er verbaasd van staan hoeveel uw gouden sieraad waard is. Om precies te achterhalen wat uw sieraad waard is, adviseren wij om uw goud te laten taxeren bij een professionele goud inkoper. Op zoek naar een professionale goud inkoper? Goud verkopen bij GoudNL voor een eerlijke prijs, bekijk de website!

Zo krijg je een eerlijke prijs

De waarde van uw gouden sieraad hangt af van het goudgehalte. Een goud inkoper kan op een snelle manier het goudgehalte nauwkeurig vaststellen. Hierbij geldt: hoe meer goud er in uw sieraad zit, des te hoger de prijs is die u krijgt voor uw goud.

Gaat het om 14 karaat of toch 18?

Het vaststellen van het aantal karaat gaat door een chemische test met gebruik van koningswater. Koningswater is een mengsel van zoutzuur en salpeterzuur, dat duizenden jaren geleden al door Romeinen en Egyptenaren werd gebruikt om de echtheid van goud te testen. Zo makkelijk is het dus om goud te verkopen. En wist je ook dat goudinkopers vaak direct uitbetalen? Dat is wel zo mooi.

https://www.goudnl.nl/goud-verkopen