Advertentieindex
Image default
Telefonie

Vcare en Pharmapartners gaan voor de volgende stap!

Vcare en Pharmapartners sluiten de handen ineen door overschrijdend te denken

Er is goed nieuws voor gebruikers van het huisarts informatiesysteem Medicom van Pharmapartners. Dit HIS systeem is namelijk ook te koppelen met Vcare connect! Vcare connect is hét meest innovatieve communicatie integratie voor zorgaanbieders en zelfs MKB bedrijven. Dankzij de lange historie in telefonie en bereikbaarheid, heeft Vcare zich door de jaren ontwikkeld tot een specialist in veilige en optimale communicatie voor de zorg. Zo geloven wij in overschrijdend denken om zorg in Nederland beter te maken.

Veilige en doelmatige communicatie oplossingen voor de zorg

Het HIS systeem van Pharmacom is één van de meest gebruikte systemen in Nederland. Centraal staat de rol van samenwerking tussen alle partijen die relevant zijn voor een goede kwaliteit zorg voor de patiënt. De basis hiervoor is complete, betrouwbare informatie. Het mooie van Medicom HIS is dat de e-healthserver altijd in contact staat met Pharmacom en Medicom gebruikers in wijk, stad of regio. Zij hebben 24/7 toegang tot dezelfde, betrouwbare en complete patiënteninformatie.

De integratie met Vcare connect maakt het dan weer mogelijk voor het personeel om direct en zeer eenvoudig inzage te krijgen in al deze data. De tragist aan de telefoon kan zoveel meer dankzij Vcare connect, dat het werk vele malen efficienter wordt. Dit bespaart tijd wat kostbaar is voor de zorgprofessional. Het Vcare connect systeem integreert een aantal slimme oplossingen, waaronder;

  • Roosterplanning software voor het inplannen van afspraken en het delen van agenda’s tussen collega’s onderling;
  • Nummer herkenning waarbij direct alle relevante persoonsgegevens van de patiënt in beeld worden getoond;
  • Gespreksopname tijdens het bellen conform wet- en regelgeving ten behoeve voor kwaliteitsdoeleinden;
  • Automatisch terugbel functie die de wachttijd berekent op basis van de actuele gesprekken;
  • Fax to email en online faxen voor het digitaal sturen van faxen naar email voor een nog snellere afhandeling;
  • Walldisplay en dashboard managementinformatie voor één centrale overzicht met inzage in bezetting, wachttijden, mededelingen en meer.

De voordelen van Vcare en Pharmapartners

Bent u reeds gebruiker van Medicon en zoekt u aanvulling in de vorm van het Vcare software pakket? Dan zullen de volgende voordelen ook voor u van toepassing zijn!

  • Slimme logistieke oplossingen: Optimaliseer processen en houdt meer tijd over voor zorg voor de patiënt;
  • Krijg uitgebreide ondersteuning 24/7 , 7 dagen per week van het Vcare supportteam voor al uw vragen en/of problemen;
  • Deel patiëntengegevens snel en eenvoudig tussen zorgaanbieders voor een betere samenwerking onderling ten behoeve van de patiënt.

ICT dat centraal staat voor eerstelijnszorgverleners en patiënten

Omdat ieder mens anders is, is zo ook de behoefte voor de juiste ICT anders per zorgverlener. Vcare stelt zich als doel om de ICT in de zorg af stemmen aan uw wensen en de wijze hoe graag wenst samen te werken met anderen. Ontdek bijvoorbeeld de kracht van ons Pharma repeat herhaalrecept module, waarbij de patiënten via een keuzemenu direct een nieuw recept kunnen bestellen van hun herhaalrecepten. Zo makkelijk kan het dus zijn!

Of dat nu binnen uw praktijk is of met samenwerkende zorgpartners. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende kennismaking met het Vcare connect platform.

https://www.vcareconnect.nl/