Advertentieindex
Image default
Telefonie

Wat is het nut van een telefoonhoesje?

Wanneer je een mooie smartphone hebt aangeschaft, is het belangrijk om er ook een sterk en stijlvol telefoonhoesje bij te kopen. Maar wat is eigenlijk de meerwaarde van een telefoonhoesje kopen? Welke voordelen hebben smartphonehoesjes allemaal te bieden? We zetten de grootste pluspunten hieronder voor je op een rijtje!

Optimale bescherming van je toestel

Kies je voor een smartphonehoesje dat bij jouw merk en type telefoon past, zoals de Samsung Galaxy A72 hoesjes van Casimoda, dan heb je de garantie op een uitstekende bescherming van je toestel. Als je telefoontoestel per ongeluk uit je handen glipt, dan vangt het beschermende hoesje de klap op. Het hoesje maakt hier het verschil en voorkomt dat er barsten in het schermen ontstaat of defecten optreden aan bijvoorbeeld de audio-ingang of microfoon.

Minder kans op krasschade

Met een telefoons die niet van een passend hoesje zijn voorzien, loop je het risico dat het beeldscherm van je toestel beschadigd raakt door krassen. Zonder hoesje schuurt je scherm namelijk overal langs, bijvoorbeeld als je je smartphone in of uit je broekzak haalt of ergens neerlegt.

Extra opbergruimte voor je pasjes

Een interessant kenmerk van goede telefoonhoesjes is de extra opbergruimte die ze bieden. In goede hoesjes kun je me gemak een handvol pasjes kwijt of een of meer foto’s van geliefden stoppen. De vakjes in telefoonhoesjes zijn ook handig om bijvoorbeeld visitekaartjes in op te bergen of papiergeld in te bewaren. Zo wordt je telefoonhoes multifunctioneel!

Je smartphone een persoonlijke uitstraling geven

Moderne smartphonehoesjes hebben als grote voordeel dat je deze goed kunt personaliseren. Zo kun je tegenwoordig een persoonlijke foto op het hoesje laten afdrukken of daar een eigen tekst/logo op aanbrengen. Kies je liever voor een bestaand hoesje, dan is er – los van je smaak – ook veel mogelijk. Qua kleuren, maar ook als het gaat om vormgeving of voorgedrukte afbeeldingen is er variatie in overvloed!

https://www.leuke-telefoonhoesjes.nl/