Advertentieindex
Image default
Telefonie

iPhone herstellen Antwerpen

iPhone herstellen Antwerpen

Jouw iPhone herstellen in Antwerpen duurt niet langer als 30 tot 40 minuten. De Telefoon Reparatie Winkel is een professionele iPhone reparatie shop. Je loopt zonder afspraak bij ons binnen en nog geen 3 kwartier later sta jij al weer buiten te bellen met bijv. een nieuw scherm op je iPhone. Wij herstellen jouw iPhone terwijl je wacht en met onze monteurs mee kijkt. Zo zie je precies wat wij met jouw iPhone doen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen je iPhone af te geven en tijdens de herstelling even een boodschap te gaan doen bij de Delhaize. Deze vind je immers recht tegenover ons. Heb je een iPhone herstelling in Antwerpen nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat jouw iPhone herstellen op locatie in de omgeving Antwerpen

Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Een iPhone herstelling in Antwerpen op locatie. We hebben het dan over onze mobiele reparatiebus. Deze kan je reserveren voor bij jouw op je werk, thuis of bij vrienden en kennisen. De reparatie bus komt in heel regio Antwerpen jouw iPhone bij jouw voor de deur herstellen. Na de herstelling kan je afrekenen via een bankoverschrijving of cash, krijg je netjes via de e-mail een factuur en 2 jaar garantie op het door ons vervangen onderdeel. Ik moet je nu al direct vertellen dat het enorm druk is met de bus en je er rekening mee moet houden dat je ongeveer 2 dagen moet wachten voordat hij bij je kan komen. Dur heb je haast? Kom dan snel langs onze iPhone reparatie winkel

Plan jouw iPhone herstelling makkelijk in

Je kan bij De Telefoon Reparatie Winkel op veel manieren met ons in contact komen. Natuurlijk via onze website. Je kan direct een afspraak aanvragen of een contactformulier invullen. We hebben Facebook en What’s App en het makkelijkst en snelst is natuurlijk gewoon even met ons te bellen. We hebben 6 dagen per week een monteur klaar staan om jouw te helpen. Soms kunnen we jouw op afstand al helpen met een vraag of probleem. Dus aarzel niet en laat ons je helpen.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen