Advertentieindex
Image default
Telefonie

Op zoek naar een klantenservice telefoonnummer?

Het telefoonnummer van Telfort, waar vind je dat snel en gemakkelijk? Via Klantenservicetelefoon! Dit is een online en telefonisch platform dat bekend staat om de grote en veelzijdige database aan telefoonnummers van klantenservices. Om een en ander voor de gebruiker zo overzichtelijk mogelijk te maken, is er een indeling in rubrieken gemaakt. Je kunt dan onder meer denken aan: banken, gemeenten, loterijen, energieleveranciers, telecomproviders en webshops.

Eenvoudig in gebruik

Het raadplegen van Klantenservicetelefoon is heel eenvoudig. Je kunt bellen met nummer 0906-1850 of je kijkt op www.klantenservicetelefoon.nl. Het grote pluspunt van bellen is dat je direct doorverbonden kunt worden met de betreffende klantenservice. In dit geval Telfort. Tevens kun je aanvullende informatie krijgen. Bijvoorbeeld hoe het keuzemenu eruitziet, welk kosten de Telfort klantenservice in rekening brengt enzovoort. En als je graag wat achtergrondinformatie krijgt over Telfort, dan kan die natuurlijk gegeven worden.

Telfort, maar ook Otto, Eneco en meer

Het Telfort klantenservice telefoonnummer luidt: 0900-9596. Dit is helaas geen gratis nummer. Je moet rekenen op 50 cent per gesprek en daar zitten de gebruikelijke belkosten niet bij. Voordat je een Telfort-medewerker te spreken krijgt, is dit het keuzemenu dat je hoort.  – Keuze 1 Belt u voor mobiel: keuze 1 Gaat het over een bepaald 06-nummer; keuze 2 Als het niet gaat over een bepaald 06-nummer.  – Keuze 2 Belt u voor internet, televisie en bellen: keuze 1 Belt u voor glasvezel; keuze 2 Indien u niet voor glasvezel belt. Telfort maakt, als dochteronderneming, gebruik van het netwerk van KPN. Telfort startte in 1998 met mobiele telefonie. In de jaren erna is de company ook internet en interactieve televisie gaan aanbieden. Qua abonnementen valt er van alles te kiezen bij Telfort: sim only, prepaid en maandelijks betalen voor je smartphone. Als je naast mobiel bellen ook gebruik maakt van internet en tv, dan kun je flink besparen. Telfort biedt namelijk zogenaamde bundels aan en hierbij geldt een aangenaam combivoordeel.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/