Advertentieindex
Image default
Mode en Kleding

Werkkleren voor de professional | Lees hier nuttige tips

Wat je moet weten over werkkleren

Kleding speciaal ontwikkeld voor bedrijven noemen we bedrijfskleding. Bedrijfskleding is een belangrijke middel om alle medewerkers uniform eruit te laten zien op een nette professionele manier. Medewerkers zijn direct herkenbaar of dragen dezelfde beschermende kleding. Vaak wordt goede werkkleding onderschat terwijl het een belangrijk onderdeel vormt van de naamsbekendheid van je bedrijf. Bij Workwear24 hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het samenstellen van nette werkkleding pakketten voor organisaties in binnen- en buitenland.

Er zijn enorm veel soorten bedrijfskleding en voor iedere branche zijn er weer specifieke eisen ten aanzien van de kleding die gedragen wordt. Denk aan brandweerbaarheid, waterafstotende eigenschappen, beschermende kleding tegen gevaarlijke vloeistoffen, speciale schoenen met beschermende neus en zool en zelfs antibacteriële eigenschappen voor kleding in de zorg. We leggen de belangrijkste branches in deze blog nader toe.

Soorten werkkleren bij Workwear24

De meeste werkkleren collecties zijn op de website van workwear24 onderverdeeld in de meest veelvoorkomende branches. Deze zijn als volgt’:

 • Kleding voor transport en logistiek
 • Kleding voor industrie en bouw
 • Zorgkleding en medische kleding
 • Kleding voor schilders en stukadoors
 • Werkkleding voor tuiniers en hoveniers
 • Dierenarts en kliniek- kleding

Tips voor werkkleding online kopen

De belangrijkste eigenschap van werkkleding is dat het functioneel moet zijn. Hiermee bedoelen we dat het moet bijdragen aan het comfort en gemak van de gebruiker. Zo heeft een medewerker in de transport behoefte aan handige opbergvakken voor notities, pennen en documenten. Maar iemand die werkt met gevaarlijke stoffen moet een spuitoverall hebben dat de gebruiker goed beschermd tegen gevaarlijke vloeistoffen, brand en gassen.

Wat is goede veiligheidskleding

Veiligheidskleding is bedoelt om de gebruiker zo veilig mogelijk te laten werken. Dat kan enerzijds door de gebruiker goed zichtbaar te maken. Denk aan kleding met opvallende neon oranje en geel met 3M reflecterende striping. Vooral mensen die werken aan het wegennet, infrastructuur of die werkzaam zijn in de bouw dragen vaak hoge zichtbaarheidskleding. Bij Workwear24 hebben we een selectie gemaakt van uitstekende kleding voorzien van verschillende keurmerken en normen zoals;

 • EN-471: Hoge zichtbaarheid al of niet met RWS keuring,
 • EN ISO 11611: bescherming tegen lasvonken,
 • EN ISO 11612: bescherming tegen hitte en vuur,
 • EN 1149 1-5: bescherming tegen elektrostatische oplading,
 • EN 13034 type 6: bescherming tegen incidentele kleine spatten chemische producten

Trendy zorgkleding dat er goed uitziet

De zorg heeft vaak de imago dat het steriel, saai en vooral altijd wit is als het gaat om aankleding en werkkleding. Workwear24 bewijst dat dat absoluut niet zo hoeft te zien. We hebben een prachtige collectie aan zorgtuniekjes, zorgpolos, zorg jasjes en zorgbroeken. De jasjes en tunieken hebben een subtiel steunkleur op de kraag, mouwen en zakken dat een mooi finishing touch geeft. Bekijk meer zorgkleding in onze webshop.

Representatieve werkkleding voor personeel

Moeten je medewerkers erg netjes en representatief voor de dag komen? Dan kun je het beste gaat voor mooi katoenen overhemden die van hoge kwaliteit die gemakkelijk te wassen en snel te strijken zijn. Ook kun je denken aan mooie stijlvolle kokssloven, in zowel kort als lang. Kies uit tientallen verschillende kleuren in onze webshop en laat het bedrukken met je bedrijfslogo voor een zeer nette uitstraling.

Kokskjassen en koksbuizen voor de horeca

Dames koksbuizenen heren buizen, wit, zwart, korte mouw of lange mouw. Je vindt het allemaal bij Workwear24 tegen uitstekende prijzen en leverbaar vanaf 1 stuk. De koksjassen en buizen zijn goed bescherm tegen hitte en opspattende hete vloeistoffen. Ook zijn ze goed wasbaar op hete temperatuur zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid.

 

https://www.werkkleding-workwear24.nl/