Advertentieindex
Image default
Internet marketing

Waarom 2023 het jaar wordt van de copywriting

2023 wordt het jaar van de copywriting. Dit gaat op voor zowel SEO teksten als voor social content. Lees verder.

2023 wordt het jaar van copywriter. Google hecht veel waarde aan goed geschreven content. Zowel op de eigen website als op websites die voor content marketing gebruikt worden. Ook verse content is in trek. Met verse content wordt bedoeld dat er regelmatig nieuwe artikelen op de website te vinden zijn. Om je op weg te helpen met copywriter in 2023 lees je hier tips. Zo kun je dit jaar ook optimaal meedoen met deze trend.

Zakelijk schrijven: waarover?

Zelfs de meest ervaren schrijvers kunnen een writersblock hebben. In 2023 zal dit niet anders zijn. Wel is de manier om van je writersblock af te komen makkelijker. Heb je moeite met bloggen of teksten schrijven? Meld je dan aan voor nieuwsbrieven van vakbladen en volg relevante pagina’s en personen op social media. Er speelt in iedere branche altijd wel wat. Het gaat erom dat jij als ondernemer, marketing medewerker of schrijver zo snel mogelijk dit nieuws binnenkrijgt. Je kunt het nieuws in je eigen woorden vertellen. Op den duur zul je zo diep in de materie zitten dat je ook originele, nieuwswaardige content kunt schrijven. 

Viral content maken

Viral gaan is de droom van iedere ondernemer. Tegenwoordig zijn er veel nieuwssites en social media platformen waar je teasers of volledige artikelen kunt plaatsen. In 2023 is de werkwijze gelijk aan voorgaande jaren. Schrijf een inhoudelijk interessant blogartikel dat het delen waard is. Schrijf vervolgens voor je socials verschillende teasers met een link naar het volledige artikel. In Instagram kun je geen link opnemen. Zorg dat de link in je bio gemakkelijk naar een pagina leidt waar alles gevonden kan worden. LinkedIn is voor bedrijven het platform om mee te werken. Viral gaan is geluk hebben, maar hoe meer je schrijft, hoe beter je wordt in inhoudelijk pakkende teksten schrijven. 

Teksten schrijven uitbesteden

Een goede tekst schrijven is echt een vak apart. Het is niet zonder reden dat een bedrijf zoals https://copywritings.nl bestaat. Schakel professionele schrijvers in wanneer je merkt dat schrijven jou simpelweg niet ligt.

https://copywritings.nl