Advertentieindex
Image default
Internet marketing

Website laten bouwen

Onderzoek

Heb je een nieuwe website laten maken? Ga dan na de lancering van jouw vernieuwde site minstens 3 maal per jaar door jouw Google Analytics statistieken en onderzoek welke pagina’s wel of niet bezocht werden. Op welke pagina’s vertrekken de meeste bezoekers onmiddellijk? Welke zoektermen gebruiken ze in de zoekbalk bovenaan rechts? Uit jouw Google Analytics kan je heel wat nuttige informatie deduceren. Gebruik deze gegevens om jouw site al dan niet nog wat aan te passen.

Algemene voorwaarden

Een bezoekje aan een al dan niet dure advocaat is geen overbodige luxe. Deze kan namelijk een belangrijk document met algemene voorwaarden voor jouw site opmaken. Deze kan je dan onderaan in jouw footer laten plaatsen. Deze voorwaarden bevatten belangrijke informatie over de online betaling van jouw producten, de leveringsvoorwaarden en de eventuele garantie voor de geleverde producten. Kijk ook eens naar de algemene voorwaarden van andere concullega webshops en lees wat zij in hun document vermelden. Stelen mag niet, nooit zelfs. Maar het is altijd een goed idee om even te kijken wat zij allemaal vermelden.

Geef jouw website een gezicht

Wil je het vertrouwen van potentiële klanten winnen? Maak dan jouw website menselijker en plaats een foto van jezelf of eventuele medewerkers online. Bezoekers op jouw website moeten het gevoel krijgen dat ze met een echte man of vrouw te doen hebben en niet met een bedrijf. Dat komt niet zo goed over. Geef mensen een blik achter de schermen en toon foto’s van jouw manier van werken, van jouw kledij bijvoorbeeld, van jouw camionette, … Post een leuke foto van jouw collega’s in actie of van een tof teambuildingevent. Voeg gerust een “Over ons” pagina toe waar je het verhaal achter de site vertelt. Dat wordt veel gedaan en komt altijd goed over.

https://www.deal-webdesign.be/website-laten-maken.html