Advertentieindex
Image default
Hobby en vrije tijd

Overnachten in het hartje van de stad bij dit hotel aan de Grote Markt van Antwerpen

Wanneer u een uitstap maakt naar Antwerpen, of dat nu voor professionele doeleinden is of voor plezier, dan wilt u beschikken over een comfortabele uitvalsbasis. In het geval dat u een nachtje wilt blijven, is het net zo fijn om zorgeloos te overnachten met al de luxe die u wenst. Bij HotelO Kathedral is dat zeker aan de orde. Dit hotel is gelegen aan de Grote Markt van Antwerpen, in het hartje van de stad. Zo bent u vlak bij al de toeristische bezienswaardigheden. U wandelt binnen de vijf minuten naar de Groenplaats of Het Steen en geniet onderweg van de historische binnenstad. De typerende trapgevels van de Antwerpse binnenstad brengen u meteen naar gezellige sferen.

Kies uit de verschillende beschikbare kamers

Dit hotel aan de Grote Markt van Antwerpen biedt een breed aanbod aan kamers aan. Zo zijn er kleine eenpersoonskamers beschikbaar voor de zakenpersoon of reiziger die alleen onderweg is. Ook koppels of andere duo’s kunnen kiezen voor tweepersoonskamers, waarin u kiest voor de kleine, standaard, deluxe of superior variant. Voor grotere gezelschappen en families is het ook mogelijk om in een familiekamer te verblijven. Elke kamer is uitgerust met een flatscreen-tv, WiFi en een badkamer met douche. In hoeverre u over meer comfort en luxe wilt beschikken, kiest u natuurlijk zelf.

Ontwaken met uitzicht op de middeleeuwse kathedraal

Wanneer u een kamer boekt bij dit hotel dat vlak bij de Grote Markt van Antwerpen ligt, is het zelfs mogelijk om te beschikken over een kamer met uitzicht op de prachtige kathedraal. Zo lijkt het wel alsof u wakker wordt in de middeleeuwen. Wanneer u vervolgens liever op de kamer blijft om te ontbijten, is die keuze volledig aan u. Tijdens dat u de grootste stad van Vlaanderen ontdekt, worden de kamers uiteraard gepoetst zodat u, wanneer u langer blijft, kan terugkeren naar een frisse kamer.

https://hotelokathedral.com/