Advertentieindex
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart als cadeau

Cadeau inspiratie gezocht?

Op zoek naar een origineel cadeau voor een familielid, vriend of geliefde? Zoek niet langer! Een luchtballonvaart is DE NUMMER 1 cadeautip bij uitstek! De succesformule van deze cadeau zit hem vooral in de ideale mix tussen rust en avontuur.

Met andere woorden een vlucht in een luchtballon = garantie op succes bij jong en oud!

De meest populaire cadeau ballonvluchten zijn de romantische privé vluchten voor twee, jubileumvluchten, verjaardagsballonvaarten, vluchten met heel de familie of de luchtballonvaarten voor communicanten.

Voor iedere gelegenheid heeft Spildooren Ballooning wel een uniek arrangement.

Bekijk gerust het divers aanbod aan geschenken op onze Ballonvaartpagina.

 

Wat met slecht weer op de verjaardag?

Ballonvaren is veiligste maar wellicht ook de meest weergevoelige luchtstport ter wereld. Een vlucht inplannen op verjaardag of jubileum is zeker mogelijk. Dat de ballonvlucht effectief kan doorgaan is steeds af te wachten. Gunstig gezinde weergoden is een absolute vereiste! Indien de weersomstandigheden op de dag van de geplande vaart tegenslaan, dient de ballonvaart uitgesteld worden naar een ander moment.

 

De oplossing voor de weersonzekerheid is de ballonvaartcadeaubon. De gelukkige kan na ontvangst van de ballonbon een voorkeursdatum uitkiezen. Zo kan men de vluchtkwaliteit optimaliseren door cadeaubon op te nemen bij ideale weersomstandigheden met uitstekende zichtbaarheid.

 

De ballonbon 

Na bestelling wordt de bon binnen de 24 uur opgestuurd naar het door u opgegeven adres.

Het is een gepersonaliseerde materiële cadeaubon. Een super geschenk voor de gelukkige.

Bekijk hier de unieke gepersonaliseerde ballonbon.

 

Heeft de persoon voor wie de cadeaubon bestemd is hoogtevrees?

Geen zorgen! Hoogtevrees is een angst die volledig verdwijnt van zodra de luchtballon van de grond loskomt. Aangezien een ballon geen fysiek contact maakt met de grond, verdwijnt de angst als sneeuw voor de zon.

Bijvoorbeeld: Iemand die op een ladder staat maakt contact met de grond door de ladder. Het zelfde verhaal geldt bij een trap, hoogtewerker of dak.

Tijdens een ballonvlucht is de ballon volledig losgekoppeld van de grond = GEEN HOOGTEVREES

 

In welke regio bestel ik de ballonvlucht?

In de provincie Oost-Vlaanderen kan je genieten van de meest diverse uitzichten van het land. De Vlaamse-ardennen, het land van Waas en de prachtige zichten over de haven van Antwerpen zijn slechts enkele van de vele troeven die deze regio te bieden heeft.

Spildooren Ballooning raadt daarom deze regio aan als pareltje uit het assortiment.

 

Voor meer informatie bekijk gerust even onze ballonvaart vanuit Oost-Vlaanderen

 

 

https://spildooren-ballooning.be/