Advertentieindex
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste escape game vind je in Mechelen

De escape game is misschien wel de ideale groepsactiviteit. Met een groep opgesloten worden in een kamer om vervolgens een uur de tijd te krijgen om hieruit te ontsnappen blijkt bijzonder populair te zijn. Aan de hand van puzzels, raadsels en opdrachten moet je de code van de laatste deur bemachtigen. Het leukste aspect van deze activiteit is dat je het groep samenbrengt. Daarom dat het ook een populaire optie is als teambuilding of familie-uitstap. Je leert de troeven en kwaliteiten van je groepsleden kennen en daarbij is het ook nodig om als georganiseerde groep te functioneren om succesvol te ontsnappen. Dit biedt De Gouden Kooi te Mechelen u allemaal.

Kies een van de vier kamers

Bij De Gouden Kooi kun je kiezen uit vier escape games. Elke escape game speelt zich af in een ander decor en met een ander achtergrondverhaal. De thema’s zijn zeer uiteenlopend, waardoor iedereen wel iets vindt wat hem/haar aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan een ruimtereis of een schattenjacht als thema voor jouw escape game. Je waant je echt in een andere wereld en ontsnapt even aan de verplichtingen van de realiteit. Het is daarom verstandig om op voorhand even te bespreken met de groep wat jullie voorkeuren zijn en vervolgens de escape game te reserveren die jullie het leukste lijkt.

Reserveer tijdig

Om er zeker van te zijn dat jullie deelnemen aan de gewenste escape game is het verstandig om ruim op tijd een plaats te reserveren bij De Gouden Kooi. Omdat het bij momenten zeer druk kan zijn, wil je het niet riskeren om zonder reservatie aan te komen en te ontdekken dat je niet in de escape game kan die je wenst. Bespreek daarom met je vrienden, familie of collega’s op voorhand welke datum en tijd jullie willen langskomen en welke escape room jullie willen doen. Dan weten zij wanneer jullie langskomen en kunnen ze de kamer vrijhouden.

https://degoudenkooi.be/