Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

Verse catering van de traiteur op uw bedrijfs- of huwelijksfeest

Als u op zoek bent naar een professionele traiteur om de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest te regelen, vertrouw dan zeker op de uitstekende dienstverlening van JÖRD. Met iets speciaals op uw bord wordt namelijk ieder moment er een met een gouden randje. De unieke smaakcombinaties en de bijzondere verse ingrediënten zorgen ervoor dat uw belangrijke dag volledig naar uw eigen smaak wordt geregeld. Traiteur voor bedrijfsfeest of catering voor uw huwelijksfeest gezocht? Geen zorgen! JÖRD bespreekt graag de vele mogelijkheden met u om ervoor te zorgen dat uw gasten goed gesoigneerd worden op uw partij.

Wat is er allemaal mogelijk bij deze catering?

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u bijzondere catering regelen voor uw huwelijksfeest, bijvoorbeeld door een kok in te huren voor outdoor cooking? Of wilt u tijdens uw bedrijfsfeest een walking dinner door de traiteur laten opstellen, zodat uw gasten goed kunnen netwerken onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes? Beide, en nog veel meer, is mogelijk als u JÖRD inschakelt. Denk bijvoorbeeld aan een buffet met smaakvolle gerechten of een unieke ervaring met seizoensingrediënten. Daarnaast heeft u van deze professionals ook ondersteuning als u een evenement wilt organiseren en hier wat extra handen bij kunt gebruiken. Denkt u bijvoorbeeld aan aankleding of complementaire aankleding van de locatie. Op het gebied van ingrediënten moet u denken aan verse ingrediënten, ambachtelijke sauzen en minimale mise-en-place – alles wordt op het moment zelf voor u klaargemaakt.

Voorkom teleurstellingen en reserveer snel uw datum

Als u binnenkort een huwelijksfeest of bedrijfsfeest heeft en u graag catering wilt regelen, dan is het aan te raden om traiteur JÖRD snel te reserveren op de door u gewenste datum. De agenda kan namelijk zeer snel volstromen. Om teleurstellingen te voorkomen, reserveert u telefonisch of via e-mail. Dan zal een van de medewerkers van JÖRD al uw wensen bespreken.