Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

BBQ catering bestellen in Amsterdam doe je zo…

BBQ catering nodig voor een gezellig evenement in Amsterdam? Dat snappen wij maar al te goed. Een BBQ werk sfeerverhogend en zorgt ervoor dat iedereen moet een goed gevulde maag weer richtig huis kan vertrekken. Niets is erger dan een avond honger lijden. Zeker als je een goede bodem moet hebben voor de alcoholische drankjes. Hoe makkelijk zal het zijn als u voortaan uw BBQ catering in Amsterdam gewoon online kunt bestellen? Inderdaad. Heel makkelijk! Daarom heeft Happie Delivery in Amsterdam nu een nieuwe webshop waarin u heel gemakkelijk al uw catering kunt bestellen voor uw BBQ event. Niet alleen uw catering! Maar ook alle andere benodigdheden; BBQ’s, gasflessen, gerei, borden, bestek zijn hier te vinden. Zelfs een BBQ kok inhuren is voltooid met een paar klikken op de knop! Hoe het werkt? Lees hier verder;

 

Voor welke gelegenheden is een BBQ catering geschikt?

Voor bijna elke gelegenheid is een BBQ geschikt. Wilt u buiten uw BBQ houden? Dan is er maar 1 ding echt belangrijk; De zon! Happie Delivery staat maandelijks op veel verschillende feesten en bijeenkomsten in Amsterdam om een BBQ catering te organiseren. Bruiloften, verjaardagen en jubilea zijn de meest voorkomende particulieren evenementen. Maar ook bedrijven boeken regelmatig een catering bij Happie. Dit doen zij bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, na een meeting of als feest te eren van een nieuw product. De BBQ beperkt zich gelukkig niet alleen tot de zomer. Wel eens gehoord van een Winter BBQ? Wij wel… Verras uw gasten in de winter met iets unieks!

 

Hoe plaats ik een bestelling?

In de online webshop van Happie Delivery in Amsterdan vindt u een groot assortiment met verschillende BBQ pakketten. In deze pakketten zitten de lekkerste vlees- vis- en vegagerechten voor op de BBQ, de meeste verse salades, knapperig brood en de meest smaakvolle sauzen. Kies het pakket dat het beste past bij uw wensen. Kies vervolgens of u er graag een BBQ kok bij wilt huren en ga verder naar de checkout. Hier kunt u al uw wensen voor de rest invullen. U kunt ook uw eigen betaalmethode kiezen. IDEAAL, betalen bij de kok / bezorger (pinnen) of betalen op factuur (alleen voor bedrijven).

Wilt u het een en andere bespreken met onze sales-manager voordat u een bestlling plaatst? Geen probleem. Happie Delivery in Amsterdam is 7 dagen in de week te bereiken, van 09:00 uur tot 21:00 uur. U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven. U ontvangt altijd eerst van ons keurig een vrijblijvende offerte. Pas als u op de “akkoord” button heeft geklikt is de bestelling definitief.