Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

Ontdek de formules van deze mobiele frituur voor uw feest

Een mobiele frituur die aan huis langskomt zodat u niet zelf naar de frituur moet lopen? Het kan! Friet & Co biedt unieke formules aan met zijn frituur aan huis voor feesten en events. Zo laat u deze frituur op locatie komen om uw gasten te trakteren op heerlijke frieten. Dat lust iedereen! U trakteert uw gasten zo op een lekkere maaltijd zonder dat u zelf in de keuken hoeft te staan of u blauw betaalt aan dure catering. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze mobiele frituur? Lees dan zeker verder!

Laat de frituur aan huis komen voor al uw events

Plant u een groots verjaardagsfeest of misschien een jubileum met al uw vrienden en familie? Of staat er binnenkort een personeelsfeest op de kalender van uw bedrijf? Dan komt Friet & Co graag langs met de mobiele frituur, inclusief personeel. Gedurende twee uur lang trakteer het personeel uw gasten dan op versgebakken en artisanale frieten. Ook een ruim assortiment aan snacks en sauzen worden geserveerd. Allemaal à volonté bovendien. Zo gaat zeker niemand met honger naar huis! Het aanbod snacks dat wordt geserveerd is bovendien afhankelijk van welke formule u kiest: Genieters, Deluxe of Fijnproevers-formule. Natuurlijk behoort ook een uitstekende service door het behulpzame personeel van Friet & Co tot de dienstverlening als u de frituur aan huis of op het werk laat komen.

Kies voor een geslaagd event met deze frituur aan huis

Wilt u ook zorgeloos genieten van een geslaagd event met heerlijk eten? Kies dan voor de mobiele frituur van Friet & Co voor uw feest of event. Ontdek meer over de mogelijkheden voor uw feest of informeer naar de kostprijs ervan via de website van Friet & Co. Hier vindt u alle informatie over de verschillende formules en contactgegevens. Natuurlijk is een formule op maat ook mogelijk.