Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

De bekendste kant-en-klare cocktails uitgelicht

Bij BarBasille kun je heerlijke kant-en-klare cocktails online bestellen. Heb je zin in een cocktail en heb je geen tijd om deze zelf te maken? Of heb je binnen een paar dagen een feestje en wil je jouw gasten een kwalitatieve cocktail voorschotelen? De premixed cocktails van BarBasille zijn van topkwaliteit en worden binnen twee á vijf dagen bij je thuis geleverd. Je kant-en-klare cocktails kun je in verscheidene porties bestellen: een bagged cocktail is goed voor een portie, de geschenkverpakkingen goed voor vijf cocktails of een glazen fles goed voor tien porties van een cocktail. Uit welke klassieke cocktails heb je de keuze?

Kant-en-klare cocktails: de Long Island Iced Tea

Een van de bekendste klassieke cocktails is de Long Island Iced Tea met maar liefst vijf alcoholische dranken: rum, gin, wodka, Triple Sec en tequila. Er zit geen Ice Tea in de cocktail verwerkt, wat de naam wel zou doen vermoeden. Als bindmiddel te midden van de spirits wordt vaker wel cola gebruikt. Deze vintage cocktail is ideaal voor zwoele zomernachten.

Mai Tai van de zoete verleiding

Een andere classic cocktail is de Mai Tai met amandel, rum en Curaçao. De Polynesische tiki cocktail biedt een verleidelijke en zoete smaak. Het perfecte drankje voor bij zonsondergang. De limoenen zorgen bij deze cocktail voor een frisse teint. Vul je drankje verder nog aan met fruitsoorten en veel ijs en je hebt heerlijke zoete kant-en-klare cocktails in huis.

 

IJskoude cocktail van vier dranken

Een Frozen Margarita is een heerlijke ijscocktail van Chartreuse, tequila, Triple Sec en bitters. De Margarita stamt uit Mexico en de oorsprong van het drankje is nooit definitief vastgesteld. Vermoedelijk ontstond het om toeristen beter bekend te maken met de smaak van tequila. De Frozen Margarita geserveerd op geraspt ijs is een lichtzoete en frisse cocktail met veel karakter en diepgang. Wil je deze kant-en-klare cocktails graag uitproberen? Plaats dan snel een bestelling bij deze cocktailspecialist!

https://barbasille.com/