Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

Bij deze groothandel kunt u de lekkerste rode wijn bestellen

Hou je van een heerlijk glas wijn, vergezeld van enkele uitmuntende tapas of een stoofpotje van wild? Rode wijn bestellen is altijd een goed idee. Hij complimenteert diverse gerechten en kan ook als smaakmaker in recepten worden gebruikt. Bij Volatile, een groothandel in wijnen, vindt u wijnen van over de hele wereld. Kies je voor een Spaanse, Chileense of Italiaanse wijn?

Lief voor de natuur

Bij deze groothandel kan je niet enkel terecht wanneer je rode wijn wilt bestellen. Nee, hun aanbod reikt nog veel verder dan dat. Je vindt er onder mee frisse witte wijnen en krachtige maar fruitige roséwijnen. Alle wijnen zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Omdat Volatile veel belang hecht aan duurzaamheid, werken ze samen met lokale boeren. Deze boeren hebben meestal al jarenlang ervaring in hun vak en weten als geen ander hoe ze de beste wijnen kunnen maken. Als we lokaal zeggen, mag ook biologisch niet ontbreken. De druiven worden met zo min mogelijk pesticiden bespoten waardoor het productieproces niet schadelijk is voor de natuur. Een bedrijf moet heel wat inspanningen doen om als biologisch merk te worden erkend. Wanner u dergelijk label op een fles ziet bent u er dan ook van verzekerd dat de wijn zijn duurzame naam verdient!

Schakel de hulp in van professionals

Wijn krijgt zijn kleur dankzij een intensief gistingsproces. Zo wordt er eerst most gecreëerd. Most is het sap dat vrijkomt wanneer de druiven worden geplet. Daarna moet je de schillen van de drijven minstens een dag laten weken waarna het effectieve gistingsproces kan beginnen. Wanneer je rode, rosé of witte wijn wilt bestellen maar twijfelt over welke soort, kan je steeds beroep doen op de kennis van de eigenaren van de groothandel. Zij voorzien je met veel plezier van een extra woordje uitleg en bekijken welke fles wijn het meest geschikt is voor jou.

https://volatilewines.com/