Advertentieindex
Image default
Energie

Windenergie opwekken met een kleine windmolen

Groene energie is de afgelopen jaren een stuk belangrijker geworden. Fossiele brandstoffen kunnen opraken en met de manier waarop energie tegenwoordig wordt gegenereerd is het verstandig om over te stappen op de goedkopere groene energie. Kies ervoor om een kleine windmolen te installeren op je boerderij! Deze groene windmolen zorgt het hele jaar voor groene energie dat direct gebruikt kan worden! Meer weten over een kleine windmolen? Lees hier meer. 

Groene windmolen van EAZ wind

Het bedrijf EAZ wind heeft het ontwerp van een kleine windmolen verbeterd en geoptimaliseerd. De kleine windmolen ontwikkeld door het bedrijf heeft een diameter van 13,2 meter en is ontwikkeld om maar liefst 170000 uren mee te gaan! Dit is 20 jaar lang dag in dag uit door blijven draaien. Dit is langer dan de gemiddelde tractor mee gaat. De kleine windmolen is ontwikkeld zodat deze groot genoeg is om de boerderij te voorzien van energie en klein genoeg om mooi te passen bij het landschap. 

De windmolen is ontworpen op efficiëntie. Door zo min mogelijk wrijving tussen de verschillende onderdelen te veroorzaken en een dynamo te gebruiken die erg energie efficiënt is wekt de windmolen erg veel energie op. Het elegante design zorgt ervoor dat de molen niet erg opvalt in het landschap van een boerderij. Deze energie kan vervolgens weer gebruikt worden om de boerderij te voorzien van energie, het hele jaar door.

In combinatie met zonnepanelen kan een boerderij het hele jaar door op groene energie blijven werken. De zonnepanelen zorgen voor extra groene energie in de zomer terwijl de windmolen zorgt voor extra energie in de periode dat er meer wind is. Op deze manier hou je de energieproductie van deze groene energiebronnen in perfect balans. Het plaatsen van een windmolen en zonnepanelen is een hele investering maar kan erg veel geld terugverdienen over de jaren heen. Voor meer informatie over de kleine windmolen van EAZ klikt u hier

De visie van EAZ Wind

Het bedrijf EAZ Wind heeft jaren gewerkt aan het ontwikkelen van de perfecte kleine windmolen, geschikt voor boerderijen door heel Nederland. Door nieuwe innovaties op het gebied van energie toe te passen in het eigen design heeft EAZ Wind zich langzaam maar zeker opgebouwd naar een van de leiders in de markt van kleine windmolens. 

Draag mee aan een duurzame aarde en investeer in het voorzien van je boerderij met groene energie. Door je boerderij te analyseren in energiegebruik en de juiste strategie toe te passen wordt de kleine windmolen in combinatie met zonnepanelen geplaatst op het terrein van je boerderij. Het onderhoud is erg voordelig en de windmolen is ontwikkeld om erg lang mee te gaan. Kies voor een kleine windmolen van EAZ Wind!

 

https://www.eazwind.be/