Advertentieindex
Image default
Energie

De vakman voor klimaatregeling in Sint-Niklaas

Wilt u het graag wat warmer in de winter of kouder in de zomer? Voor een perfecte klimaatregeling schakelt u Wim Rossie bv uit Sinaai, in de omgeving van Sint-Niklaas in. Zo beschikken ze over oplossingen voor warmtepompen én airconditioning. Maar ook volledige badkamerrenovaties nemen deze specialisten voor hun rekening.

Installatie en plaatsing van klimaatregelingsystemen

Wim en zijn team werken zowel voor particulieren als bedrijven. Daarbij genieten klanten steeds van een onberispelijke service. Ook een perfecte nauwkeurigheid en afwerking staat bovendien bij hen centraal. De verschillende diensten waar dit bedrijf zich op focust, lichten we hieronder verder toe.

Installatie van airco

Op warme zomerdagen is het vaak puffen en zweten thuis of op kantoor. Wim Rossie bv heeft daarvoor de oplossing met de moderne airconditioningsystemen van Mitsubishi. Die airconditioningsystemen kunnen ze aanbrengen op zowel wanden als vloeren. Op die manier geniet u van een perfecte klimaatregeling in uw huis door dit bedrijf uit Sint-Niklaas.

Plaatsen van warmtepompen

Wim Rossie bv plaatst warmtepompen in de wijde omgeving van Sint-Niklaas, Gent en elders in Oost-Vlaanderen. Wanneer u een warmtepomp laat plaatsen, gaat u voor een milieuvriendelijke klimaatregeling van uw woning of bedrijfspand dat zich in Sint-Niklaas en omgeving bevindt.

Plaatsen van ventilatiesystemen

Met een ventilatiesysteem zorgt u te allen tijde voor verse lucht in uw woning. Vaak wordt een ventilatiesysteem met een airco geïnstalleerd. Op die manier geniet u niet alleen van verse, maar ook koele lucht tijdens de zomer. Met een ventilatiesysteem verhindert u ook dat vochtige lucht in uw woning blijft hangen.

Vraag een offerte voor de diensten van dit bedrijf

Wim en zijn team helpen particulieren en bedrijven uit de nood met klimaatregelingssystemen van geroemde merken. Ook voorzien ze diensten met de betrekking tot koeling voor voedingswaren in Sint-Niklaas en omgeving voor horeca- en andere zaken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via hun website.