Advertentieindex
Image default
Energie

Wilt u werken bij een installatiebedrijf in Kortrijk?

Heeft u ervaring in airco’s of verwarmingen plaatsen en wilt u hier graag meer over leren? Dan is de vacature van ESV-Blomme zeker iets voor u! Dit installatiebedrijf in Kortrijk heeft namelijk een job als HVAC-technieker openstaan, waarvoor u kan solliciteren. U kan hierbij zelf aan de slag gaan met installatiewerken, alsook het onderhoud van de toestellen. De rest van het ervaren team verwelkomt u met open armen en leert u graag nog meer interessante technieken.

Een passie voor duurzame energie

Al heel wat jaren houdt dit installatiebedrijf in Kortrijk zich bezig met het plaatsen van alles van airco’s, verwarmingen tot zelfs zonnepanelen. Ze zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe, duurzame energiesystemen. Ligt uw passie ook bij deze handige toestellen en wilt u graag de tevreden klanten zien? Dan is de functie van HVAC-technieker zeker iets voor u. Wanneer u zich aansluit bij het team, geniet u van een aangename werksfeer en krijgt u alle kansen om u verder te ontwikkelen en specialiseren. Zo leert u niet alleen nieuwe installaties te plaatsen, maar ook de bestaande af te stellen. Verder is het belangrijk om de defecten aan de toestellen efficiënt op te lossen en de klant voldoende informatie te geven over de werkwijze. Een belangrijke eigenschap voor deze vacature, is het werken in teamverband. Hoewel u af en toe ook alleen op stap bent, is het van groot belang dat u eveneens met de andere collega’s kan samenwerken.

Stel uzelf kandidaat voor de job

Bent u helemaal geprikkeld en kan u niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Stel uzelf dan vandaag nog kandidaat voor deze functie door deze experten te contacteren. Het installatiebedrijf staat te popelen om u te mogen verwelkomen in Kortrijk. Neem ook zeker een kijkje tussen de andere vacatures die zij open hebben staan op hun website: www.esv-blomme.be/.