Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Eén adres voor de verhuur van licht en geluid in Turnhout

Als u op zoek bent naar een expert in de verhuur van installaties voor licht en geluid in Turnhout of omgeving, moet u bij Pro Industries zijn. Dit bedrijf is gevestigd in Oud-Turnhout en biedt een ruim assortiment aan installaties aan voor feesten en events. Organiseert u binnenkort een evenement met uw bedrijf of plant u een feest als particulier. Dan kunt u bij dit bedrijf alles met betrekking tot licht en geluid huren voor een geslaagd event. Benieuwd naar wat de opties zijn voor uw particulier of zakelijk event? Lees dan zeker verder en ontdek wat Pro Industries uit Oud-Turnhout te bieden heeft!

Ruim assortiment aan licht- en geluidsinstallaties

Als expert in verhuur, biedt Pro Industries een zeer uitgebreid assortiment aan installaties voor licht en geluid aan. Wat voor event u ook plant, in het gamma van dit bedrijf vindt u alle benodigdheden. Denk hierbij aan een complete installatie voor uw muziekfestival tot een projector en microfoon voor uw zakelijk event. Maar ook walkie talkies, geluidsboxen en zelfs draaitafels voor dj’s behoren tot de mogelijkheden als u licht en geluid wenst te huren bij deze expert. Doordat Pro Industries licht en geluid aanbiedt ter verhuur, bespaart u heel wat geld voor uw event. Zo hoeft u namelijk zelf geen prijzige investering te doen in de nodige installaties. Het bedrijf gaat echter nog een stap verder: het verhuurt led-lichtinstallaties. Deze verbruiken veel minder energie en zijn dus beter voor het milieu en uw portemonnee.

Contacteer de experts

Als expert in de verhuur van licht en geluid in regio Turnhout heeft Pro Industries heel wat kennis en ervaring in huis. De medewerkers adviseren u dan ook graag over de beste installatie op maat van uw wensen en de aard van uw event. Ook voorzien ze u graag van meer informatie over de verschillende opties in het assortiment en de bijhorende prijzen. Heeft u dus nog vragen of wenst u een offerte te ontvangen? Neem dan contact op met het bedrijf. Op de website van Pro Industries vindt u de nodige contactgegevens.

https://www.proindustries.be/home/