Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Een professionele helpende hand voor uw online marketing

Your Business Online is een social media bureau voor bedrijven. Grote en kleine firma’s kloppen al jaren aan bij Your Business Online voor diensten als:

– onderhoud van pagina’s op online kanalen;

adverteren op Facebook / LinkedIn / Instagram / YouTube;

– imagobeheer op sociale media;

– social media optimalisatie;

– lanceren van nieuwe campagnes op de diverse kanalen.

Soms is de samenwerking van tijdelijke aard. In andere gevallen krijgt het Your Business Online team de opdracht een Facebook up-to-date te houden.

Facebook marketing

Facebook marketing heeft diverse opties om onderzoek te doen naar uw doelgroep. U heeft de mogelijkheid om u te richten op leeftijd, geslacht, functie en interesses. Via dit medium kunt u naast consumenten ook zakelijke klanten bereiken. U kunt advertenties plaatsen die gericht zijn op ondernemers, directeuren of eigenaren. Daarnaast heeft Facebook marketing als voordeel dat u communicatie heeft met uw doelgroep. Door Facebook kunt u zien waar de interesse van uw doelgroep ligt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw doelgroep te benaderen wat zij van een nieuw product zouden vinden die u uit wil brengen. Hierdoor krijgt u meteen belangrijke informatie die u kunt inzetten voor de optimalisatie van uw product.

Instagram marketing

Wilt u uw bedrijf presenteren op Instagram? Dit is een slimme keuze. Want Instagram heeft ruim een miljard maandelijkse gebruikers en 80% hiervan volgt een bedrijfspagina. Het is daarom zeker de moeite waard om uw bedrijfspagina hieraan toe te voegen.

U kunt hierbij de hulp inschakelen van social media bureau Your Business Online. De medewerkers zijn te bereiken via: +32 336 15 755 en info@yourbusinessonline.be. Om u alvast een beetje in te lezen, kunnen we het blog op de site van Your Business Online van harte aanbevelen. Onder het kopje ‘diensten’ staat beschreven wat er tegenwoordig zoal mogelijk is op social media.