Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Tempur kussens

Een goede slaaphouding is van groot belang voor zowel jong als oud. Dit bevordert de nachtrust en uiteindelijk heeft dit ook weer positieve gevolgen voor de gezondheid. Een goed kussen zorgt voor een goede ondersteuning aan de nek. Dit is een eigenschap die niet veel kussens hebben. Je merkt bij veel verschillende kussens dat deze vrij plat zijn als je weer wakker wordt. Dit komt omdat het materiaal waarvan deze kussens zijn gemaakt niet stevig of goed genoeg zijn. Hierdoor zal je ook geen ondersteuning meer krijgen aan je nek en zal er uiteindelijk ook geen goede ondersteuning worden geboden aan je ruggenwervel waardoor je last zult krijgen van je lichaam.

Tempur kussens

Tempur is een merk dat een grote waarde hecht aan de gezondheid van de mens. Het staat dan ook bekend voor de productie van hoogwaardige Tempur kussens die geschikt zijn voor zowel jong als oud.

Tempur

Tempur kent een rijke geschiedenis. Het begon allemaal toen NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde die astronauten beschermde tegen de stoten tijdens de lancering en de landing. Tempur heeft in de loop van de jaren de technologie geperfectioneerd. Het merk houdt zich nu niet alleen maar bezig met NASA, maar heeft in de tussentijd een grote collectie matrassen en kussens geproduceerd waarmee de druk en het lichaamsgewicht gedurende de hele nacht gelijkmatig worden verdeeld. Het materiaal waarvan de kussens en matrassen zijn gemaakt, past zich goed aan aan je lichaam en bewegingen worden geabsorbeerd. Zo zal je in de nacht veel beter slapen en zal je minder hoeven draaien om de juiste lichaamshouding te vinden. Daarnaast zullen ook de bewegingen van je partner goed worden geabsorbeerd waardoor je minder zal merken van zin of haar bewegingen. Hierdoor kunnen jullie allebei veel lekkerder slapen en zal er geen nachtrust meer worden verstoord. Tempur kussens staan garant voor een heerlijke nachtrust.