Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Outplacement

Het verliezen van een baan is nooit leuk en kan er zelfs voor zorgen dat jij geen zin meer hebt om weer de arbeidsmarkt op te gaan om een nieuwe baan te vinden. Werkgevers weten dit en raden je dan ook aan om een outplacement traject te volgen. Carrièrepoort biedt hier de oplossing. Bij ons kan je terecht voor het volgen van een outplacement traject. Onze coaches staan te popelen om met jou aan de slag te gaan en om jou te begeleiden om er voor te zorgen dat jij snel weer werkend bent. Ontslagen worden kan als een harde klap aankomen het is daarom ook belangrijk dat je deze klap goed opvangt en met een goed gevoel opzoek gaat naar een nieuwe baan.

Kom langs bij Carrierpoort voor een gesprek over outplacement. Het traject bestaat uit verschillende stappen en fases waarbij je elke keer weer dichterbij komt bij het vinden van een nieuwe baan. De functie maakt niet uit want Carriepoort heeft zo een groot netwerk van werkgevers en bedrijven dat het voor ons mogelijk is om voor elke functie in verschillende branches geschikte vacatures te kunnen vinden. De coach is in dit geval essentieel, een goede coach zorgt voor een boost in jouw zelfvertrouwen. De coaches van Carrierpoort zijn er op gebrand om jou tijdens het outplacement traject te zien ontwikkelen.

Ben jij er klaar voor om jezelf te ontwikkelen? Aarzel dan niet en kom op een vrijblijvend intake gesprek met een van onze top coaches. Onze coaches zijn namelijk gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en outplacement. Tijdens het intake gesprek krijgen wij een goed beeld van wie jij bent en van wat jij kan. Iedereen heeft verbeterpunten en dus zullen wij deze verbeteren en jouw kwaliteiten nog meer aanscherpen. Laten we niet te lang blijven hangen bij het ontslag maar laten wij ons richten op de toekomst. Neem contact met ons op en begin aan jouw outplacement traject.

http://carrierepoort.nl