Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Effectief onkruid bestrijden met een onkruidmachine

Wanneer u een grotere oppervlakte onkruidvrij wilt houden is het zeker aan te bevelen om een professionele onkruidmachine te gebruiken. Onkruidmachines zijn er in verschillende uitvoeringen als ook verschillende technieken waarmee een onkruidmachine het onkruid verwijderd. Zo zijn er onkruidmachines die met verhitting of met heet water het onkruid verwijderen als ook machines die met staalborstels het onkruid verwijderen. Ook is niet elke onkruidmachine overal te gebruiken. Veel van de onkruidmachines kunnen bijvoorbeeld niet ingezet worden om een gazon onkruidvrij te houden. Hiervoor zult u nog steeds gebruik moeten maken van onkruidverdelgers die machinaal verdeeld kunnen worden over het gras.

Professioneel en biologisch verantwoord onkruid verdelgen

Wanneer u kiest voor een onkruidborstelmachine zult u op een professionele en biologisch verantwoorde manier uw onkruid verdelgen. De stalen borstels zijn dusdanig ontworpen dat deze het onkruid eenvoudig voor grote oppervlakken verwijderd. U heeft er werkelijk weinig voor te doen om hier mee aan het werk te gaan. De aandrijving wordt vaak geregeld door een sterke motor die er afhankelijk van het gebruik in verschillende uitvoeringen is. Met grote stevige wielen en een verstelbare stuurboom met een gesloten aandrijving kan de onkruidmachine in elke hoek zijn werk optimaal uitvoeren. Lastige plekjes worden eenvoudig bereikbaar en de stalen borstels zijn goed afgeschermd met een goede beschermkap.

Tielbuger heeft verschillende modellen

Tielburger is het topsegment van onkruidmachines en heeft naast de TW50 ook nog een enorme krachtpatser de TW50S. Beide machines zijn bijzonder sterk uitgevoerd en hebben een lange levensduur in het gebruik als ook garantie op onderdelen. Een Duitse topper die zich kenmerkt door het moeiteloos opruimen van het onkruid. Met een Briggs & Straton of Honda motor heeft u bovendien lang plezier van deze onkruidmachines. Veiligheid staat voorop en het opruimen van onkruid wordt een peulenschil.

https://www.donatvanderhorst.nl