Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Koffie als brandstof op de werkvloer

Koffie als brandstof op de werkvloer

Waar werkgevers tegenwoordig niet meer onderuit komen is; koffie kopen voor zijn of haar werknemers, het hoort bij de structuur van een bedrijf, sterker nog het wordt meer geconsumeerd dan welk andere drank dan ook op de werkvloer. De werknemers hebben het nodig om de hele dag door te komen en daarin scherp en alert te blijven om te kunnen presteren. Bij een werkweek van veertig uur komt een hele boel kijken en dat kost energie, koffie is daar de oplossing voor. Ook voor de vroege ochtenden is koffie de oplossing om wakker te worden en klaar te zijn voor de dag. En daarnaast is het ook even een lekkere kort pauze om een bakje koffie te gaan halen en drinken. Bedrijven moeten het maar zien als een investering voor het werk wat het ze uiteindelijk gaat opleveren, want ook het tevreden houden van de werknemers is een belangrijke taak voor werkgevers.

Wat vooral opvalt is dat er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt wordt van koffiecups, deze koffiecups zijn bijna niet meer weg te denken in de structuur van bedrijven. Het ene bedrijf geeft een fortuin uit aan deze koffiecups, terwijl een ander bedrijf juist weer op zoek is naar goedkope koffiecups. Dit ligt natuurlijk aan het feit dat een groot bedrijf zoals bijvoorbeeld Apple veel meer te besteden heeft dan een kleine startup van vier personen. Er wordt in ieder geval bij ieder bedrijf ‘’geïnvesteerd’’ in koffie en beschikbaar gesteld voor alle werknemers.

Wat wel duidelijk is, is het feit dat mensen tegenwoordig bijna verslaafd zijn aan koffie en eigenlijk niet meer kunnen functioneren zonder koffie geconsumeerd te hebben. Het hoort bij de levensstijl van de tijd waar in we nu leven. Want zeg nou zelf wie drinkt en nou geen koffie op de werkvloer?

http://www.koffiecupster.nl